![]() |
Cytuj:
|
Hmmmm. Jeszcze nie slyszalem o tym ze ktos nabil 99lvl.OStatnio widzialem screena na tiba.pl ze gosciu nabil 40lvl potem juz nie bylo zadnych z rokkstayerami chyba ;/
|
lol ! a od kiedy Sunrise (1oo lvl na rooku) jest polakiem??
|
Na rooku są 3 a nie 2 addony ;)
|
Cytuj:
|
Już 100 lvl ma gz mu ;]
Ale CIPY nic nie dały mu chyba :P @EDIT A pozatym CIPSOFT nie lubi jak są zbyt duże lvl ;] @EDIT2 House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Sep 24 2006 LOL jak on za to zapłacił ? |
Cytuj:
Był na mainie, kupił domek, dał inva kumplom, zrookował się, kumple wysyłają kasę do jego depo w Ab, więc czynsz jest opłacany. |
Mi się wydaje, że to w depo zabiera luźną kasę, a nie np. z paczki...
|
Cytuj:
Mimo wszystko sądzę, że nic mu elyta z Cipsoftu nie dała. Chociaż... jeśli się nie dowiemy od Sunrise'a czy na 100 lvlu coś się dostaje to poczekamy na naszą polską rookstayerkę ; ) W tym miejscu pozwalam sobie pozdrowić Rookguardian de'bove. |
ja mu zycze 150 lvl ';d ale to PRAWIE nie mozliwe , na mainie jak kto ma 100 lvl to kozak ;D A na rooku to.. :D
|
Co do chaty - nie musial byc na mainie, styka ze mu kumple wysylają kase
Co do niego, zastanawiam sie jaki lvl mialby gdyby gral na mainie, mi sie zdaje ze spokojnie 300+ bo na rooku zrobic 150 tys w Dzien to trzeba siedziec ze 20h (czyt. byc nienormalny) a na mainie na 100 lvl to jeśliś kozak to zrobisz tyle w godzine, ale i tak big gz dla niego, przynajmniej teraz jest legendą :P |
gz dla tego pana! wbic taki lvl i tak sie mordowac z tymi noobkami na roku to tragedia. gratulacje
|
Mi sie wydaje ze bedzie mial jakies info takie np jak jest na 8 lvlu ze mozesz opusic rooka albo takie info jak jest na 20 lvlu o tym zeby nie dawac pasow nikomu mysle ze cos bedzie napisane no a nagrode to nie wiem moze np dostac mpa no ale co mu ztego jak tam nie ma dp a bez aola stracic takie cudo na rooku to tragedia.
Powinni zrobic domki na rooku by se rookstayerzy mieli gdzie co upychach :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |