![]() |
Cytuj:
Surv po prostu przyznaj sie ze boisz sie mnie, to zaden wstyd. Przypominam ze termin zapisow konczy sie jutro o godzinie 24:00, bez wzgledu na ilosc zapisanych uczestnikow. Mysle, ze do wtorku do poludnia poznacie grupy oraz drabinke pucharowa. |
Btw. posiadacie tabele poprzedniego turnieju? Nie pamietam czy dotarłem do 1/8 czy 1/4...
|
Po prostu mnie zapiszcie , chcialem tylko powiadomienie czy turniej sie zacznie
|
@up
Nie, z góry założeniem tego turnieju miało być to, że ma się wogóle nie zacząć. |
zapiszcie mnie, nick Sliver69
|
Gdybyscie organizowali to za miesiac to jasne, ze bym sie zglosil ;) A tak, kiedy na kompie jestem wtedy gdy w Polsce wszyscy smacznie spia to nie sadze zeby moja gra byla technicznie wykonalna ;) Chyba, ze osoby z ktorymi trafie do grupy zadeklaruja sie, ze beda wstawac kolo 4-5 rano zeby rozegrac partie ;)
|
Cytuj:
Pozostalo 5 wolnych miejsc. edit: Cytuj:
|
Na jakich zasadach rozstawiacie zawodnikow?
|
Elita rozstawiona i reszta nie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O co chodzi z tym, że jestem rozstawiony? W zasadzie interesuje mnie tylko kiedy bede wiedzial komu mam skopac dupkso. |
Cytuj:
Rozstawieni gracze do poszczegolnych grup, a reszta przydzielana wg kolejnosci zapisow. Czyli np. Grupa 1. Gracz rozstawiony no.1 Gracz zapisany no.1 Grupa 2. Gracz rozstawiony no.2 gracz zapisany no.2 i tak w kolko, zeby nie bylo zadnych watpliwosci co do naszej prawie calkowitej uczciwosci ;) |
Rozstawianie bedzie na zasadzie: finalisci do grup 1-2, polfinalisci do 3-4, cwiercfinalisci do 5-8. Pozostali zawodnicy beda dolosowani do poszczegolnych grup.
|
Niech bedzie, ze sie zapisze.
Moj nick: Radix1 Wiecej grzechow nie pamietam... |
Zostalo 4,5 godziny, ostatnie trzy miejsca.
Pozdrawiaja, organizatorzy |
chce sie zapisac moj nick Z wp.pl To Lewy102
pozdro @! |
koniec zapisow. Zapisani uczestnicy w ilosci sztuk 30 niech odwiedzaja temat juz od rana, beda podane grupy oraz drabinka playoff.
|
Grupa 1
1. slay 2. Arrivald 3. NerVusisko Grupa 2 1. Ryba 2. Oxygane 3. Matek 4. Rege Grupa 3 1. Radix 2. Cossma 3. Ksabi 4. Lord orzech Grupa 4 1. hoomik 2. Galarion 3. Colo_2006 4. sliver Grupa 5 1. vaviec 2. Kaldrick 3. Kele 4. Basteq Grupa 6 1. Gangrel 2. Raul 3. slawekmag 4. Wielki MarIuSzzo Grupa 7 1. M@rcin 2. Maethi 3. Gallar Grupa 8 1. Rafciu Mistrz 2. MayGyver 3. Exodus Drabinka turniejowa dostepna tu. Mecze grupowe nalezy rozegrac do niedzieli 27.09 do godziny 24:00. Pozdrawiamy, Organizatorzy. |
Gr 4
Kto pierwszy gra mam teraz czas napisac na GG kto chce grac xD
|
Czekam na smialka dzisiaj, ktory chce sie przekonac o mojej mocy
czekam pod gg :8348570 Jeśli jesteś na tyle odważny, napisz! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |