![]() |
A moje pytanie jest takie mam lvl 11(1 raz gram paladynem) skile 45/35 chce nabic 13 lvl sprzedawac strzaly i kupywac bolty i tera najważniejsze. Czy mam skilić więcej niż do 50 i dopiero nabić ten 13 lvl czy skilić jeszcze więcej?w sprawie paladyna jestem strasznie ciemny więc dlatego moje pytanie z góry dzięki za odpowiedź:cup:
|
nabij 50 dista, nie sprzedawaj strzal tylko lec z nimi expic az sie skoncza. Bolty do 63-65 dista odpusc sobie, bo raczej nie beda sie zwracac, sa 1,5x drozsze od strzal a na niskim skillu niewiele silniejsze.
|
Po co BOHy
To prawda BOHY są dla pallka podstawą ekspienia !! Nieważne jaki masz lvl boszki sie przydadza zobaczysz uwazaj zebys ich nie stracił ;/ bo jak wieksze lvle zobaczą że masz bohy to cie bedeą HUNCIĆ ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Run na huncie rzadko użwyam, przy moich skillach są zbędne. Jeżeli nie masz exury vity, nie radzę expić na dragach, nawet z 35 ms. Jeżeli chodzi o boots of haste, używaj je od 20 poziomu, wtedy dopiero widać znaczną różnicę w chodzeniu, wcześniej dość łatwo je stracić. Najlepiej kupuj plecaki bełtów. |
Bohy i blue robe dla pala to podstawa
Na twoim miejscu kupilbym na poczatek bohy i blue robe (sam je nosze)
Doskiluj do 65 dista i mozesz expic.Huncenie Dragow z 35 ms to nie jest zy pomysl tylko zalezy czy masz na mysli huntowanie dragow w Dragon Lair czy wypad na pojedynczego Draga. |
OK. Po 1 pisze sie PALADYN-1 "L" ;)
Padaly pytania; "po co boh?" szczerze mnie okolo 4 razy uratowaly du**. za za 1 razem mialem ok. 25 lvl i myslalem ze wielki jestem kozak, poszedlem na 3 huntery (naraz) te mnie zlaly w 4 sekundy do red HP uciekalem leczac sie. Zostalo 20HP, 0 many. czy myslicie ze bez boh ucieklbym im? Za 2 razem ide expic na DC po drodze parze; GS :] tylko serce mocniej zapoukalo, ja uciekajac leczylem sie of course. Dobieglem do Lobrasa gdzie gs zniknal miejac ok. 30HP, 0 many. Wystarczy ze puknął by mnie 1 raz wiecej. Bylo pozniej jeszce pare sytuacji w ktorych boh sprawdzily sie ;) (na 18 lvl padlem na 1 hunterze nie miejac BoH) tak wiec; radze kupic jak najszybciej :D (oczywiscie bez przesady, na 8-20 lvl sa zbedne :P) |
no to teraz pytanie: co wiecej kosztuje - bohy czy odrobienie 1 levelu na 25 ? poza tym wystarczylo zeby 1 hit byl silniejszy i bohy by nic nie pomogly.
|
Nom masz racje w sumie to nie padlem z czystego farta. Boh'ow nie kupowalem po to zeby nie pasc na 25 lvl, ale postawilem sobie cel, ze chce miec BoH ktory spelnilem juz na 25 lvl(Była to dla mnie satysfakcja). A pozatym kto powiedzial ze jakbym padl w tych sytuacjach spadlyby akurat boh'y? :>
haha Sozemego jak to sie stalo ze na to samo wpadlismy? xD |
Cytuj:
Oczywiscie nie zaprzeczam, ze bohy na niskim lvlu sa nie potrzebne i wcale nie przyspiesza cie bardziej, ale...jest jeszcze jedna rzecz, ktora nie jest z ekonomicznego punktu widzenia...z bohami jest po prostu wygodniej i szybciej, przynajmniej ja jestem zawsze przyzwyczajony do bohow na nogach i nie wyobrazam sobie chodzenia bez nich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mam takie pytanie, mam 11lvl skille 50 dyst PACC gdzie moge expic (jakie tomby?)?
|
Cytuj:
|
Ja różnice po założeniu bohów czułem dopiero na 40 lv. Moim zdaniem wcześniej nie potrzebne bo do czego, dragów ani gs raczej huntować nie bedziesz. A w jaskiniach z guardami i tak sie chodzi wolniej. Na pirwszych piętrach tombów nie ma szybkich potworów.
|
Cytuj:
Jest pelno poradnikow, poczytaj ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |