![]() |
A ja Taifuna niedawno widziałem w Thais :D niezłego speeda miał :D
|
0.0
Ludzie najważniejsza jest różnica pomiędzy 1 miejscem na furorzee a drugim!
Taifun ma 2.5 raza więcej expa od 2 miejsca!!!! Rox! |
@:d
Tylko sorc expi 3-4 x szybciej od knighta na moim lvlu wiec wiesz trudno zeby nie mial takiej przewagi :PP
|
Cytuj:
|
2up
z tego co wiem to taifun siedzi na warlockach i bije z exori vis, a knight na tym lvlu tez moglby siedziec na warlockach.TD bije z ev ~200-300 wiec nie ma tak bardzo duzej róznicy jak napisales ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz dla wszystkich chodz niektore zdjecia sa juz przestarzale...
Na dodatek moglbys zajrzec w slownik o.O , why? Cytuj:
|
Ale Dritia ukończył szkołe magiczną z wyróżnieniem i pokonał poprzedników. Może dlatego że nie wali z ruszczki?
Bo wali z aksa :D wiem cos o tym:D:D nie no BI(G) mega GZ dla panow (skad oni biora na to czas) :D |
a dlaczego nie napisaliscie nic o Seromontis-ie przeciez on ma 255 lvl i tez jest polakiem
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Seromontis |
Cytuj:
ps:a co bys chcial zebyh chodzil jak 1 lvl?? |
+ za poczucie humoru newsa.Oglonie news mii sie podoba bardziej niz inne :>
|
Dlaczego pisze ze 85fista?? jak byli ludzie z 70 fistem ?:|
|
Nie wiem czy juz ktos zwrocil uwage bo nie chcialo mi sie czytac 6 stron "gz", ale
kolega niusmen nie popisal sie takim skilem w ortografii jak osoby ze screen'ow w tibii:) Texty w stylu "ruszczka" i "bubel co jej maz jest cipsoftem" chyba nie bardzo pasuja do ogolnego image'u tej strony. Swego czasu byla akcja "bykom mowimy stop" czy cos w tym stylu. Zapraszam do przylaczenia sie. |
Cytuj:
|
Gratuluje wszystkim Polskim tibijczykom ich osiągnięć, a teraz Taifun brnąć do 300 ;)
|
gratz wszystkim polakow...zapraszam takich na silvere bo tam malo pl;/
Taifun bedzie za rok niekwestionowanym numerem 1 w swiecie tibijskim...sero i eo cya:P |
Tajfun widzialem ale na zywo :d GZ DAL TAJFUNA JEK SE ZROBI 300 LVL :D gz jeszcze raz dal polakow :d
|
GZ&GL!! ;)
Teraz tylko czekać aż Taifun przegoni EO =] . |
Cytuj:
chyba pisze się z różdżki??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15. |