![]() |
Cytuj:
|
skoro jest kawałek, musi być i całość - zwoła się kumpli i poszukamy...
|
gilu jakby to była prawda to byś albo siedział cicho albo byś powiedział wszystko.
|
Cytuj:
Cytuj:
Myślisz, że jak powtórzysz po kimś to wyjdziesz na mądrego? |
Cytuj:
Istnieje ale pozwala na przesuniecie obrazu o max 2 kratki wiec duzo to nie daje ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Up@ Co to mialbyc za post ? |
wydaje mi sie, ze gilowi chodzi o rybaka windtrousera. niestety, nie moge tego npc nigdzie znalesc. opat klasztoru na isle of the kings wspomina o nim i udziela mi pozwolenia na korzystanie z przewozow cpt jacka (npc przewozi z wyspy na kontynent) oraz tajemniczego windtrousera, ktory nie figuruje na liscie npc eriga.
edit: omg, slepiec ze mnie -.- typ, ktory przewozi nas z wybrzeza na isle of the kings to przeciez Dalbrect Windtrouser. olol ;p. |
A nie przyszło nikomu na myśl, że jedna z tych wysp może byc Wyspą GM? To tylko moje przypuszczenia, ale wg. wskazówek ona jest między Thais a Carlin. Na mapie między Thais a Carlin nie ma żadnej wyspy oprócz Isle of the Kings. Może jakiś niebezpieczny NPC coś o tym wie, np. Królowa Banshee? :D
|
:d
A moze tam nic nie ma? Kto wie 8o
Jakby sie tam dostac... hmm 8o |
Cytuj:
Na wyspie Gm'ow byli ludzie. Wyspa Gm'ow jest nieopodal isle of the kings, do fibuli jej daleko. Natomiast owe wyspy sa mniej znane nam niz wspomniana przez ciebie wyspa. |
sorry, że się głupio pytam, ale słabo znam tą część świata Tibii: czy na wyspę GM może sobie chodzić każdy gracz? Czy tylko GM?
|
@Up
A myślisz, że nazywała by się wyspą gie-em-ów gdyby wszyscy mogli na nia chodzić? Naprawde jesteś głupi czy udajesz? @Down: Właśnie pokazałeś, że nie udajesz |
@up co się burzysz, ja słabo znam te tereny koło thais... pewnie ochrzanienie mnie sprawiło Ci nieziemską satysfakcję? :baby:
|
Przekopał już ktoś dokładnie fibulę? Chociaż roty, orci i okolice?
|
Cytuj:
|
Jak już mówimy o wyspach.. co to za wysepka na prawo od Draconii ?
|
@up
Może to dziwne ale kumpel mi kiedyś powiedział, że tam podobno śa same Dragon Lordy i kilka Demonów(z których zawsze wypada MPA ale respią się tam co 2 tygodnie).Jakoś tam trzeba rozkopać tunel pod draconia(o ile jest bo tam nie byłem nigdy :p)i na koncu tego tunelu są drzwi a przy nich jakiś gość który sprzedaje klucz za 5k gp .Wiem, wiem zaraz wyskoczycie z postami, że kłamie albo, że wyssałem tą opowieść z palca ale poprostu pisze to co kiedyś powiedział mi kumpel. Być może to tylko stara legenda a możeprawda. |
Cytuj:
BTW Fajnych masz kumpli. Ta wysepka na prawo od draconii to kolejna ciekawa sprawa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |