Aynahanir |
27-08-2006 17:45 |
CIPSoft nie przewidział 100 lvl?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
(Post 952206)
Ja znam powod niezbilansowania profesji w tibii. Cipsoft po prostu nie przewidzial ze beda 100+ lvle. I dzieki temu wyszedl taki paradoks ze sorc/drut sie robia coraz silniejsi wraz z lvlem a knight nie. (bo ktos nie przewidzial duzych lvli i wymyslil ze sila magii rosnie wraz z lvlem a sila melee nie).
Powinno byc tak ze zarowno sila magii jak i melee rosna wraz z lvlem!!!
Wtedy wszystkie profesje bylyby jednakowo dobre. (bo teraz nie sa - knight uderza bardzo duzo slabiej od sorca i przez to nawet ilosc zycia mu niewiele pomaga :/
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
(Post 956072)
Wlasnie dlatego nie gram w WoW-uzaleznibym sie i zamiast chodzic do skoly i spac to siedzialbym po drugiej stronie szkalnego ekranu.
Jesli chodzi o ten "nieprzewidziany przez Cipsoft 100lvl):Ten paradoks pojawil sie gdy ludzie zaczeli expic po 10h dziennie aby wyprzedzic innych, kiedys wbicie 100 trwalo 10x wiencej niz teraz(100lvl w 21dni? Kiedys w 210dni bylo b.dobrze)
Ja gram juz 2 rok, od grudnia na szyldwachu a 100lvl nie zapowiadac sie zbyt szybko. Plan i motywacja? Robie anniego i koncze z Tibia-potrwa to jeszcze dluzszy czas, ze wzgledu na moje poswiecenie dla gry a raczej jego brak, potem logne sie po updacie "acha... to jest nowe, fajne- obczailem, koncze".
Kto normalny gra np w Gothica, Muonline, Kalonline, Silkroad ponad 2 lata i sie nie nudzi? Zapewniam was, ze nawet za jakies 7 lat WoW stanie sie jedna z wielu gier swego typu, zadnym wibitnym dzielem, lecz znowu dzielni ludzie benda go bronic bo kiedys byl wyjatkowy.
|
nie przewidział? no bez jaj ludzie. słyszeliście o czymś takim co się nazywa Annihilator quest? (skoro nie daję żadnych map, ani nic, tylko 1 małą informację, o której pewnie każdy wie, to chyba to nie jest QS i nie chcę dawać tu QS) jest tam BRAMKA 100LVLOWA. skoro jest bramka na 100 lvl, to jak cipsoft nie przewidział 100 lvl?
a wracając do tematu, można zrobić sobie na jedno konto 4 postacie z różnych profesji i przekazywać sobie przydatne rzeczy (np. drutem robię UHy i wysyłam pozostałym, sorcem robię dla innych SDy, sam mam sorca i zrobię jeszcze druida). a zalet i wad profesji nie będę powtarzał, bo to będzie po prostu SPAM
|