Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co myłsicie o PK? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9164)

Voon 31-10-2007 09:58

Jak dobrze że mamy archeologów...

Tibia6669 31-10-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1720536)
Pk to najwieksi n00bowie w tibii,juz wole zlodzieji! Kutasy zabijaja za nic! Taki PK powinien dostawac bana za nieuzasadnione zabojstwo! Ostatnio expilem na swamp trollach w venore i 32 sorc mnie zabil dwoma ss No i powiedzcie mi co do jasnej cholery robi taki lvl na trolach???8oX(:o:(

Po pierwsze reported za otkopanie sterego tematu.
Po drógie tibia to gra RPG i normalne jest to, że są pk. Jak ci się to nie podoba to idź sobie na non-pvp ^^
Widac, że jesteś noobem, lub newbie bo tego nie kumasz i nigdy nie zaznałeś przyjemności z zabijania ludzi ;D

Brojek 31-10-2007 18:25

PKowanie bylo, jest i bedzie...

Tibia6669 01-11-2007 01:03

I wszyscy się bardzo z tego powodu cieszemy !!

Ancient900 01-11-2007 11:55

PK to rzecz święta ;-)
kocham pk'ować takich nabów jak założyciel tematu :>

Pulaski 01-11-2007 12:19

Ja nie mogę... kolejny gość co znalazł temat sprzed 3 lat. Jak tam ktoś powiedział dobrze że mamy archeologów ^^ Natomiast pk są częścią tej gry jak ci sie nie podobają to dołącz do tych leszczy na non-pvp.

Patton 01-11-2007 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia6669 (Post 1721154)
Po pierwsze reported za otkopanie sterego tematu.
Po drógie tibia to gra RPG i normalne jest to, że są pk. Jak ci się to nie podoba to idź sobie na non-pvp ^^
Widac, że jesteś noobem, lub newbie bo tego nie kumasz i nigdy nie zaznałeś przyjemności z zabijania ludzi ;D

1.Nie rozumiem o co ci chodzi? Przeciez pk sa nadal gdyby ich nie bylo a ja bym napisal post na forum to moglbys mnie raportowac. 2.rozumiem ze to rpg ale zabojstwo kogos powinno byc tylko za kradziez, shakowanie czy jakies inne rzeczy ale nie rozumiem ludzi ktorzy biegaja po miescie z summonami i innymi pk i zabijaja boguducha wiinych ludzi 3.PK to ZADNA przyjemnosc z reszta jak mialem tego zaznac?

Vasudanin 01-11-2007 12:34

nic nie myłsze o pk

a o pk mysle ze to normalni ludzie ktorzy znaja realia swiata pvp i pvp-e

Patton 01-11-2007 12:39

Ja napewno nie pojde na non-pvp bo tam jakby sprawy przybraly zly obrot to ani sie fieldem nie mozna zastawic ani wallem i tam jeszcze pare innych rzeczy jest ktorych na non-pvp nie ma

Patton 01-11-2007 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xirgan (Post 1720544)
A ty myslisz ze jakbys mial duzy lvl to bys nikogo nie zabijal??:/

Powiem tak gdyby jakis 40 lvl mnie zabil pare razy a ja bym potem przegonil z levelem to jasne ze bym mu sie odplacil. Ale nigdy nie zabijal bym expiacych ludzi nawet gdyby byli tam gdzie ja expie. Kazdy ma takie samo prawo do expienia!

Ktos powiedzial ze nie ma nic do PK tylko do zlodzieji.....A ty myslisz ze co? taki pk cie nie okradnie????? ty myslisz ze pk tylko cie zabije a okradnie ktos inny?????????8o

Patton 01-11-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia6669 (Post 1722081)
I wszyscy się bardzo z tego powodu cieszemy !!

Inaczej bys spiewal jak to ty bylbys zabijany :]

raf420 01-11-2007 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1722457)
1.Nie rozumiem o co ci chodzi? Przeciez pk sa nadal gdyby ich nie bylo a ja bym napisal post na forum to moglbys mnie raportowac. 2.rozumiem ze to rpg ale zabojstwo kogos powinno byc tylko za kradziez, shakowanie czy jakies inne rzeczy ale nie rozumiem ludzi ktorzy biegaja po miescie z summonami i innymi pk i zabijaja boguducha wiinych ludzi 3.PK to ZADNA przyjemnosc z reszta jak mialem tego zaznac?

Bo widzisz w realnym życiu też nie rozumiemy seryjnych zabójców. Myślę, że pekowanie daje im przyjemność i łatwy zysk, a zarazem pewne uczucie ryzyka co w tej grze jest "najmniodniejsze". :p

Naprawdę niektórzy pk są fajni, szczególnie kiedy proszą o litość i obdarowują mnie prezentami. :D

Marektibia 01-11-2007 14:16

Lepiej grać na non-pvp lepsza gra ale ci co lubią się bawić polecam pvp

Tibia6669 01-11-2007 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1722457)

1. Widzę, że jesteś za tempy żeby to zrozumieć. Odkopywanie tematów sprzed 3 lat jest zue!!
2. Jakbym cię zobaczył to chyba bym cię zrokował. Ale masz 9 lat i nie rozumiesz, jaka jest przyjemność z pekowania albo jesteś NOOBEM LUB NEWBIE! Jeśli ci się to nie podoba to kto cie trzyma na światach pvp?? Ja osobiście lubie zrobić 2 fire elementale i rozwalać całe carlin/thais do bana ;D
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1722545)
Inaczej bys spiewal jak to ty bylbys zabijany :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1722501)
Powiem tak gdyby jakis 40 lvl mnie zabil pare razy a ja bym potem przegonil z levelem to jasne ze bym mu sie odplacil. Ale nigdy nie zabijal bym expiacych ludzi nawet gdyby byli tam gdzie ja expie. Kazdy ma takie samo prawo do expienia!

Ktos powiedzial ze nie ma nic do PK tylko do zlodzieji.....A ty myslisz ze co? taki pk cie nie okradnie????? ty myslisz ze pk tylko cie zabije a okradnie ktos inny?????????8o

A więc tak:
Daje kolejne reporty za double posty.
Mówiesz, ciekawe jakbym się uczuł jakby ktoś inny mnie zabijał?? Zabili mnie wiele razy np. Na wojnie.
Ale zazwyczaj jak ktoś mnie zabija, to wołam kumpli i my go zabijamy ;D.
Myślisz, że każdy pk to złodziej?? Nie, ja jestem pk ale nigdy złodziejem. Napewno nie masz większego lvl'u niż 15. Jak nabijesz wyższy i pierwszy raz weżmiesz udział w wojnie to wróc do tego tematu i podziel się z nami wrażeniami. Na 100% zmienisz zdanie co to pk.(albo wróc jak będziesz miał przynajmniej 14lat)

Patton 01-11-2007 14:53

http://www.geocities.com/suddensuiss...mmforever4.jpg

Patton 01-11-2007 16:47

heh....nazywasz mnie n00bem??? popatrz na siebie! i kup slownik ortograficzny
I nie mam 9 lat ale 15 wiec sie odczep

Voon 01-11-2007 19:19

@patton
Raporcik

@top (żeby nie było że offtopa robie)
Każdy typ servera ma swój urok. Pvp a co za tym idzie PK też.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.