![]() |
GRATULACJE I SZCZĘŚCIA MŁODEJ PARZE!! :) Tibia naprawdę uzależnia, tutaj baaardzo pozytywnie :P Gratz dla nich!
|
No no... gratuluje =]
Jak ta Tibia potrafi działać, albo się uzależnisz, albo się w kimś zakochasz albo zbankrutujesz przez PACC'a :D |
Nie wiem dlaczego ale po przeczytaniu tego newsa uświadomiłem sobie, że tibia stała się dla mnie czymś więcej niż tylko grą. Zadałem sobie pytanie dlaczego w mojej klase prawie wszyscy mieli już dziewczynę (dziwczyny odwotnie :D) tylko ja nie (no coment plax :D ). Pomyślałem, że może teraz spróbuje zakończyć z tibią a to nie bedzie łatwe bo kupiłem Packa(mona).
|
Gratulacje na nowej drodze życia, Powodzenia.
Cytuj:
Wam tez życze powodzenia. |
Coz zwiazki zawierane "przez internet" staja sie coraz bardziej popularne. A czy to bedzie Tibia, Gadu-Gadu, czy cokolwiek innego nie ma znaczenia. Pamietajmy jednak ze Tibia to tylko zwyczajna gra, taka sama jak kazda inna i nie nalezy jej traktowac jak cos wiecej niz gra. Dla tych Panstwa gratulacje, jestem ciekawy jakie bedzie ich podejscie do Tibii po slubie :D
|
co tu dużo mówić?
GRATULACJE I POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA STO LAT! ZA WASZE ZDROWIE WYCHYLAM KUFEL MIODU! :browar: A JAK! :wiking: PS. czyżby panna młoda dostała 'prezent' od CIPsoftu - Banished: permanently because of invalid payment ? :o Czy może kończą obaj to wirtualne życie, a zaczynają prawdziwe? :D |
|
Troszeczke się wzruszyłem :') teraz widze jak tibia zmienia ludzi :) GRATULACJE dla pary i powodzenia w przyszłości. Teraz wymyśliłem takie powiedzonko - DO SERCA PRZEZ TIBIE albo PRZEZ TIBIE DO SERCA
|
Gratuluje... jednak czy przypadkiem "Krwawy Wilk" nie zmienil ownera(ostatnio jakos przestal wladac jezykiem polskim)?
|
a jednak sie zdarza ;pp gratz :)) i gl na nowej drodze zycia xD
|
Właśnie w takich chwilach widze, że Tibia jednak potrafi czynić coś dobrego - nie jest zwykłą "siekanką", dzięki niej młoda para może się upić aż do śmierci na własnym weselu :P. Coż wypowiedziane przez was "tak" z pewnością otwarło nową brame w waszym życiu, przed wami jest pewna droga i tylko od was będzie zależeć jaka ono będzie, usłana różami, czy pełna dziur. Powodzenia... a na zakończenie dodam: Miłość przezwycięża wszystko!
@Pisklak Coż nie będę się rozpisywał, na Twój temat... ale jak widać miłość może dopaść nas wszędzie;) kto wie, może i wy zdobędziecie ten klucz do bramy. Powodzenia i wam:). A może ktoś ma chęć na Onorka?:P |
Gratulacje i powodzenia zycze na nowej drodze zycia.
ps. do uzytkownikow : smiejecie sie ze poznali sie przez gre. Wlasnie takie rozne zbiegi okolicznosci lacza ludzi. Ja np. swoja dziewczyne poznalem na jakis tam beznadziejnych zawodach szkolnych fakt ze ona ze szkoly z mojego miasta no ale gdyby nie te zawody nie wiedzial bym nawet pewnie o jej istnieniu a tak jestesmy ze soba juz prawie 2 lata. |
;]
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ;) Tylko sie za czesto nie kłóćcie o komputer ;p. Sto Lat ;)
|
Gratulacje
GRATULACJE! TO POWINNI POKAZAĆ W TVNIE A NIE JAKOEGOS KOLESIA TłUKąCEGO MATKę KRZESłEM! DO TV Z NIMI GZGGZGZGZGZGZ
|
Gdybyscie nie grali w Tibie powiedzialbym "Szczescia na nowej drodze życia"
Ale jezeli gracie powiem wam - Gratz !!! xDDDDDDDDDDDDD |
Wszystkiego najleprzego...
Chciałbym z tego miejsca życzyć młodej parze wspaniałych, nowych doznań związanych z sakramentem małżenstwa, niech ich miłość trwa, nie bacząc na przeciwności losu jakie stwarza życie...
|
lol taka śmieszna , czy nie zbieżność żę krwawy wilk , który był na ferumbrasie to ten gościu co miał ślub :)
|
Heh, wzruszajace, ja tam wierze ze im sie uda, przez taka rozmowe mozna naprawde wiele osiagnac... wiem co mowie ;)
Btw. Post w tym temacie wskakuje co 5 sec. xD |
Zaiste niewiarygodne, lecz prawdziwie, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, gromadki dzieci i własny kąt. Ta para udowodniła, że Tibia nie tylko rujnuje ludziom życie, uczy nienawiści i pozwala wyżyć się na słabszych. Oni dzięki Tibii osiągnęli to co w życiu najważniejsze. Jeszcze raz szczere gratulacje i pozostańcie sobie wierni aż do końca swoich dni.
|
No No Co ja widze wiem ze tibia zmienia ludzi no ale ze az tak Oo. Paulino i Rafale zycze wam wszystkigo najlepszego na nowej drodze zycia i duzo duzo:baby: bobasków ;P Nauczcie tez ich grac w tibie moze i oni kiedys znajda "2 polowe" w tej grze :) Pozdrowienia z Kyry :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |