![]() |
Cytuj:
taa bo lepiej gowno wiedziec o substancjach otaczajacych nas niz chociaz troche cos o nich wiedziec, zreszta skad wiesz jaka on sobie droge obral ? zreszta podcieraj sie nia i innymi przedtmiotami i zycze ci zebys zostal w tej pierwszej klasie |
Cytuj:
Cytuj:
Moim zdaniem już w gimnazjum powinien byc jakiś profil do wyboru, poto żeby uczyc sie tylko tego co nam się kiedyś przyda. Ty akurat poszedłeś do technikum chemicznego (dobrze napisałem?) A inni, nawet najlepsi z chemii, którzy pójdą na studia hmmm..powiedzmy na prawo i tak zapomną większość tego z czego mieli bdb w gimnazjum i na co zmarnowali tyle swojego cennego czasu, który mogli poświęcić np. na granie w Tibie, granie w kosza, wyjście na piwo czy inne rozrywki. Cytuj:
|
Powiem ci jedno... chłopak sie pyta to mu odpowiadam.. na jego miejscu bym wybrał troche mniej wolnego czasu czy tam mniejszy lev w tibi niż miałbym zawalić rok...
btw. nie będe sie uczyć bo nie musze - słucham troche na lekcjach i dzięki temu ucze sie tylko do klasówek, a i tak nie do wszystkich (nie do każdego przedmiotu). Dzięki temu mam ten czas, żeby wyjść na dwór/ na piwo etc. bo odrabianie lekcji zajmuje mi ok. 30 minut.. no chyba, że jest wypracowanie to wtedy nawet 2h sie zdarza :baby: |
Cytuj:
|
Już pisałem - masz pacc'a to troche więcej myślisz o tibi - bardziej cie do niej ciągnie... Nie masz pacc - tibia staje sie troche nudniejsza i wtedy można troche posłuchać co mówi nauczyciel.
btw. w roku szkolnym wole wolny czas w większości poświęcić na spotkania z kumplami albo jakimiś fajnymi laskami -.- |
@Up
To jak masz problemy z koncentracją to kup sobie plusz -.- |
To nie o koncentracje chodzi..
np. myślisz sobie - zrobie sobie troche sd, kupie pare bp manasów i pójde na hydry... a poźniej myślisz.. hmm a może jednak dragi i dle będą lepsze?? i tak można sobie zająć głowę na lekcji i nic później nie wiedzieć.. dodatkowo można zarobić pałe za to, że nie słuchasz B) |
@Up
Dziwne, że ja nie mam takich problemów. Może dlatego, że pije plusz:p |
No to może i ja spróbuje..
Dobra koniec z offtopami -.- Niech kupi jak tam chce 8o |
Zastanow sie najpierw...jak masz niski lev i albo chcesz potrenic skille to niema sensu pacca kupic, bo poco jak bedziesz trenił, ja naprzykład wogole pacca niemam zamiaru kupic bo niebęde wydawał kasy na gre w w którą gram max 2h dziennie i to jak mi sie chce.....bez przesady, na wakacje też chyba niema sensu bo wakacje przed kompem to głupota
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |