![]() |
Hehe gratz macieju ;) a skriny dawaj przez Direct link to image i w [img] [img/] bo się otwierać nie chce :D
|
BIG GZ wykonania banshee quest wiem jak długo się męczyłeś z znalezieniem teamu do final roomu :) po prostu big gz xD
|
WIELKIE GRATZ
Nice sski ale wielkie szkoda EQ :( Oby tak dalej!! |
Gz macio thx że proponowałeś żebym też poszedł ale wiesz jak to jest jak koledzy mówią żebyś nie szedł bez nich :P
|
Gratz Gratz Gratz Gratz
Co to ja mailem powiedziec? Aha Gratz! :) |
Zeby temat sie rozwijal dam kolejne zdjecie z advence xD
http://img165.imageshack.us/img165/7493/level92sz8.jpg |
|
Gz macio
A locik zajebisty :D Szkoda ze ja yakiego niezbieram w 3 h:( |
macio ty mnie dobijasz:<
jak można tak syzbko expić i w dodatku takiego loota mieć na OFie xd po prostu gz for you ;d mam nadzieje że potem pomożesz mi w quetach |
Po pierwsze gz adv choc i tak juz gratulowałem a po drugie thx za crusa :) Gsy odemnie pogratulowaly i 4 gs zrzucil K LEGI :P
|
Gz macio jeszcze tylko 7 :) a mi nadal brak 16 :/
Oby tak dalej |
|
nooooo wkońcu PACC xD big gz for you ;p mam nadzieje że odzyskasz szybko swoje stare eq :) i big gz za całokształt ;p po prostu cieze się że ciebie w tibi poznałem ;d
|
pozwole sobie poprzeklinac
dzis kurwa mac -.- chcialem kupic palka 86lvl od York Dragonhearth za 700k polozylek na scrodku dp miedzy skrzynkami a ten kurwa zapierdolil i nieoddal ja pierdole jak mozna byc tak bezmyslinym idiotom zeby zajebac mpa ja go wczesniej znalem juz nawet bardzo dobze a ten **** kurwa mnie oszukal NIGHDY NIKOMU NIEUFAJCIE!!
|
Cytuj:
|
EDIT
Wykasowane bo tak chciałem ;] Gz macio! Gogo 100 :) |
|
omg co za nooby. Macius jak ty zrobiles ten lvl?? zaraz wylize ci dupe i pomozesz mi q uestach? lepszych ss nie widzialem boze ale wylize ci dupsko !!
sami Ass Licker'zy. zal mi was |
sam jesteś liży dupą-.- macio jest naszym dobrym znajomym i nam pomaga(czasem za opłatą) nam w questach jak ma czas a to nie znaczy że jesteśmy noobami etc po prostu my mu pomagamy(w pewnym ensie) i on też nam pomaga i takie texty że liżemy mu dupsko(lol-.-) możesz se wsadzić w dupe....
|
Nono Maciu Gz lvlków i ss zarypiste oby tak dalej Też gram na Harmoni :p Harmonia Rulez
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |