![]() |
Mi się bardzo podoba, szczególnie te kolejne wersje danego obrazka :] Fajnie przedstawione.
|
Xxxxxxxxxx
|
Piękne. Tylko tyle ;)
|
spox
Fajne, nice, nice, masz talent ;) . Ćwicz, ćwicz a będziesz BOGIEM. B) Zajefajne prace :)
|
Xxxxxxxxxx
|
Ładniutkie cud miód :)
|
Piękne. Czy można użyć niektórych do fake'a?
Oczywiście napisałbym podziękowania i reklame z tematem ;) |
Piękne, a na dodatek będą w nowej grze MMO (Delanty Online);)
|
@2up
mozesz, mozesz ;] ps. gdzie wy tą ilość postów widzicie? xD |
No cóż, pixelarty piękne. To ci idzie najlepiej. I mają taki "specyficzny styl" jakby zaczerpnięty z takich starych, fajnych gier robionych w samych pixelach... Poprostu aż chce się oglądać... A może zabrałbyś się kiedyś za coś BARDZIEJ "szalonego". Jakby co - puść mi PW, mam ciekawy razys na oku i już wpuściłam w niego kilku forumowiczów...
No cóż, ale to taka "mała" tajemnica... Ciii... |
Tak jak juz Ci mowilem ;).. grafiki nadal masz niekiedy brudne ale jest juz bardzo dobrze ;).. wszystko mi sie podoba z tych nowych grafik ale nie ten hammer w perspektywie.. pozdro ;) ogolnie rewelacja, nie chodzi mi juz tu nawet o grafiki ale o to, ze sie nie poddales ;) a ja sie na ciebie uwziolem zebys poczynil ten postep ;)
... rysujesz przez moze 3 miesiace? I poczyniles dosc duzy postep i jestem z tego zadowolony ;) edt:.. to jest wlasnie to, za co powinno sie dostac do MTA. pozdr. ;) |
Właśnie miałem Ci podziękować za to, bo w sumie przez to pojechanie na forum rp i ciągłe twoje uwagi chyba się tak wyrobiłem. Dzięki =)
Sir Sire tobie też dziekuje za zachęty xD joooooooooooooł! =] |
A mi? A MI?!
|
..no i fiki miki joł muminkofi, i fogule calemu forumowi rp-online =)
|
A mi mi? O sry, zapomniałem, że Tarłosiek mnie zbanował zanim ty na forum przyszedłeś.
@Down Osz ty, zawsze mi się to myliło. Poprawione :P |
Cytuj:
|
Xxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxxxx
|
zrób mi coś napodobienstwo miecza Aragorna którego dzierżył podczas 3 częsci
|
Hell shield i jakąkolwiek hell broń
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |