![]() |
omajgad =( no dobra ja biore next screena plx :) juz prawie mam tylko jak sie w paincie robi napisy TIBIJSKIE :| ??? plx
KURWA SKARABEUSZ MÓWIŁEM ZE JA TERA ROBIE !!!!!!!!!!!!!!! JAKI NOOB !!!!!!!!!!! DZIEKI KURWA 2 DNI W PLECY ZAJEBISCIE -.- A JUZ KURWA KOŃCZYŁEM !!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Omg... teraz to rozwaliliście... Orci... i z kąd przy Lothar'ze wzioły się Elfy ?!
I wogule szedł sobie, żeby wypełnic zadanie spotkał bandytów to rozumiem ale potem, żeby znowu się cofnąc do domu ?! Nieumieliście coś innego wymyślec ??!! @Down Sorki... To miało byc do Zasalamel... Pierw dał Orci a potem, że do miasta się telepnoł... Ehh... |
@Up ja tego niewymyslałem (Poczułem se jabys mówił do mnie)
|
...
Dobra sorry przeoczyłem ostatni myslnik regulaminu...
|
@up: czemu? ja jakos nie zauważyłem - chyba że zedytowałeś posta ;)
@edit: aha, chodzi ci o tego uha we wcześniejszym obrazku.. nieładnie, nieładnie :< |
Ej tak się w sumie zastanawiam... Przecież Remus zniszczył miasto, to jaim cudem dom Lothara wciąż stoi. Hmm ciekawe... Aha i teraz skończmy może ten wątek zanim zaczniemy nowy PLX bo tu się nic nie trzyma kupy. Na początku było fajnie, ale po śmierci Remusa nic nie wychodzi... Ludzie bierzcie się troche do roboty...
|
bo mówimy o dwóch miastach - domie lothara, i miejscu do którego zawędrował remus. a może je odbudowali..
|
REzerwacja
Edit
ZRobiłem już fake róbcie dalej :) |
Cytuj:
|
....
Jezeli to do mnie to sorry ale ja tylko kontynuuje jeden wątek wiec mnie sie nie czepiaj...
|
@up: nie do ciebie, tylko do ostatnichkilku odcinków. nie gniewam się, ale troche zmieńcie fabułe w następnych, ok?
|
...
@Up
ja się postaram zmienic ale to do wszystkikch:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |