![]() |
:( a myslaem ze zobacze wiecej takich filmikow :D
|
Cytuj:
Dzieki za freedom na 10 miesiecy jestes boski , ale juz sie boje co bedzie w next wakacje :(((( |
Może jeszcze coś znajdę na komputerze, ale nie liczcie raczej na nowe filmiki xP
|
@Harc3sh... niedlugo itemy ci sie w domku nie beda miescily :G
|
Cytuj:
|
Post edytowany gdyż ten ów kumpel został hacknięty przez nas ^.-. Nie podobała nam się tresc.. Przepraszamy za komplikacje...
///Hakero |
Cytuj:
W koncu powiedziales cos madrego. Poza tym na moje oko ten wielki "hakero" nawet nie zna programowania. Po drugie , jezeli na prawde bylby hakerem to nie zaznaczalby tego i nie pokazywal sie publicznie bo prawdziwy haker dziala anonimowo wiec to wszystko jest bardzo smieszne. Pzdr |
...
thx za hacka. nom masz racje dalem dupy al ebylem na wakacjach z zona. to z tym txt hmm mialem przepisac po update na kartke ale nie bylo czasu, teraz zaluje. passy do orzecha mialem bo to jest moj good kumpel, ma slabego neta i gdy ma kicka dzwoni to wchodze na jego postac. udalo ci sie hacknac tylko dlatego, ze bylem na wakacjach i w momencie hacka dziala moj mlodszy brat, na komputerze u rodzicow. hmm wiesz tak btw to troche sie znam na tych klockach i nazywanie mnie lama jest bledem. btw2. zona obiecala mi ze bede mogl zaplacic za te itemy, zatem jaka jest twoje cena? bo wiesz ja chce grac.
yurs wigget. |
Cytuj:
Jeszcze chwila i bede musial zajac sie ta sprawa bo az mnie sciska.... |
Cytuj:
ehm czytanie ze zrozumienie widze szfankuje. jak bym byl w domu to by hack a nie bylo. zrestza co ja sie bede tlumaczyl. chce poprostu odzyskac chociaz dh i sov. za to jestem w stanie zaplacic. zatem? |
Cytuj:
Mysle ze oni nie oddadza Ci itemow z prostej przyczyny-beda bali sie podac swoj adres. |
@Wigget
Alem sie usmial xD! Hacker oddaje itemy :)? @hakero nie ladnie tak hackowac innych :D :evul: EDIT: Cytuj:
|
Cytuj:
ty już wiesz o co chodzi btw. |
Hmm z ktorej gildii? ;)
chyba cos Ci nie wyszlo :D |
czy to nie bylo poprostu wyslanie lamie super fotek aka keyloggera?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe tak swoją drogą nie mówiąc już nic o hackowaniu i wyłudzaniu kont to :
1. Nawet fajna zabawą byłoby "pozyczyć" h-lvl postać ubić sobie smoka zwiedzić trochę tibii wziąć mała pożyczkę [na wieczne nie oddanie] 2. Ubić kilku ludzi którzy zaleźli nam za skóre tylko znowu nie tak żeby wypożyczona postać miał bana albo RS 3. Postraszczyć noobków i po irytować ludzi w granicach rozsądku 4. Wpaść na jakieś expowiski 30-40 lvl i przegonić wszystkich 5. Dać jakiemuś dziecku lub komuś zupełnie przypadkowemu jakiegoś itemka czy runki 6. Moim zdaniem najciekwasze : Mając znaczącą postać na serwerze możnaby odegrac jakąś scenę * wielki bal * wesele * polowanie na niedźwiedzie czy jeloni * robin hood itp Może nie nadaje sie to na filmiki ale wielkiej szkody nie robi i można sie odprężyć troche |
Cytuj:
Ale btw. on nie jest z mojej gildii A po drugie nie wiem co ma do tego Zwidek i Ima |
przestancie pierdolić o jakiś innych rzeczach, jak macie zamiar mowic co innego niezwiazanego z tematem to sobie kurwa nowy temat zalózcie.
@topic te filmiki na tibie 7.7 sa dobre? bo nie wiem czy te tibie sobie sciagnac :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |