Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Haxando Czli Podsumowanie Wakacji! ;D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92862)

Pan i Wladca 03-09-2006 16:10

:( a myslaem ze zobacze wiecej takich filmikow :D

Harc3sh 03-09-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakero (Post 971606)
@UP@
Czy ja sie uważam za hackera? Odpowiedz brzmi "nie". A konta w Tibi kroj sharerom albo cheaterom ;)

Nazwa hmmm:
"Bezels Hacker Squad"

aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
w next wakacje wracamy z większą siłą

Enjoy with your freedom!

Cya!
Good Luck and Have Fun

Dzieki za freedom na 10 miesiecy jestes boski , ale juz sie boje co bedzie w next wakacje :((((

Hakero 03-09-2006 16:53

Może jeszcze coś znajdę na komputerze, ale nie liczcie raczej na nowe filmiki xP

Zegenis 03-09-2006 17:28

@Harc3sh... niedlugo itemy ci sie w domku nie beda miescily :G

Harc3sh 03-09-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 971849)
@Harc3sh... niedlugo itemy ci sie w domku nie beda miescily :G

Dam rade :P

Qmpel'H4kero 03-09-2006 19:24

Post edytowany gdyż ten ów kumpel został hacknięty przez nas ^.-. Nie podobała nam się tresc.. Przepraszamy za komplikacje...
///Hakero

Harc3sh 03-09-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qmpel'H4kero (Post 972045)
Witam! Jestem RL qmlem tych haxiorów. (oni wiedza o kogo chodzi ;) )
Musiałem się nawet zarejestrować, bo mnie śmiech bierze i żal dupe ściska jak widze to co oni pisza AHAHAH xD. Chcę sprostować kilka rzeczy...
@Hakero

> Zapomniales o tych, którzy sa ostrozni do przesady- jak widza koncowke ***** to zaczynaja kwiczec.
Lol i kto to mówi. Jak się sciągały mapy i dzwieki do CSa to pytales sie mnie czy to nie są keyloggery xD

>"Bezels Hacker Squad"
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA. To żem spadł z krzesła jak to zobaczyłem xD

WOWOWOWO widze, ze zaniedlugo to tutaj sekta wyznawcow chaxiorow. Ale smiac mi sie chce jak widze post "Prose zhakujcie takih dwuh co mi kuku zrobili i wzieli studded armor !!" Znam tych hakerow i wiem jak wyglada ich hakowanie. Nie chce jednak zdradzac tego sekretu... Powiem tylko tyle, ze nazywanie tego hackowaniem jest zalosne. Sam uzywam tego stwierdzenia, bo mi jest łatwiej powiedziec "hack" niz "wyludzanie kont totalnych lam" i nie jest to zaplanowany atak, tylko "random wyludzanie".

>Shrarers and cheaters are always hacked.
LOL. Nie wszyscy byli sharerami i cheaterami (choc wiekszosc byla) kilka hakow to bylo totalne żerowanie na lamach xD

>aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
w next wakacje wracamy z większą siłą
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
ALE BEKA !! Sory nie moglem sie powstrzymać. Strasznie kozaczysz !!! UUUU.

I prosze ich nie nazywac hakerami, bo to kompletne nieporozumienie.. A pozatym strasznie ich podziwiacie, a tutaj nie ma czego podziwiac xD

PS. Pewnie Hakero napisze, ze zazdrosny jestem i dlatego tak mowie. xD Nie nie jestem zazdrosny juz mowie xD
PS2. Tylko sie nie obrazcie na mnie xD

Pozdrawiam. Ave !

W koncu powiedziales cos madrego.
Poza tym na moje oko ten wielki "hakero" nawet nie zna programowania.
Po drugie , jezeli na prawde bylby hakerem to nie zaznaczalby tego i nie pokazywal sie publicznie bo prawdziwy haker dziala anonimowo wiec to wszystko jest bardzo smieszne.
Pzdr

Wigget 03-09-2006 19:38

...

thx za hacka. nom masz racje dalem dupy al ebylem na wakacjach z zona. to z tym txt hmm mialem przepisac po update na kartke ale nie bylo czasu, teraz zaluje. passy do orzecha mialem bo to jest moj good kumpel, ma slabego neta i gdy ma kicka dzwoni to wchodze na jego postac. udalo ci sie hacknac tylko dlatego, ze bylem na wakacjach i w momencie hacka dziala moj mlodszy brat, na komputerze u rodzicow. hmm wiesz tak btw to troche sie znam na tych klockach i nazywanie mnie lama jest bledem. btw2. zona obiecala mi ze bede mogl zaplacic za te itemy, zatem jaka jest twoje cena? bo wiesz ja chce grac.

yurs wigget.

Harc3sh 03-09-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 972090)
thx za hacka. nom masz racje dalem dupy al ebylem na wakacjach z zona. to z tym txt hmm mialem przepisac po update na kartke ale nie bylo czasu, teraz zaluje. passy do orzecha mialem bo to jest moj good kumpel, ma slabego neta i gdy ma kicka dzwoni to wchodze na jego postac. udalo ci sie hacknac tylko dlatego, ze bylem na wakacjach i w momencie hacka dziala moj mlodszy brat, na komputerze u rodzicow. hmm wiesz tak btw to troche sie znam na tych klockach i nazywanie mnie lama jest bledem. btw2. zona obiecala mi ze bede mogl zaplacic za te itemy, zatem jaka jest twoje cena? bo wiesz ja chce grac.

yurs wigget.

Chlopie lepiej sie nie wypowiadaj bo nie kumam jak mozna dac sie haknac przez takich typkow jak oni przeciez to jest jeden wielki koszmar.
Jeszcze chwila i bede musial zajac sie ta sprawa bo az mnie sciska....

Wigget 03-09-2006 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 972147)
Chlopie lepiej sie nie wypowiadaj bo nie kumam jak mozna dac sie haknac przez takich typkow jak oni przeciez to jest jeden wielki koszmar.
Jeszcze chwila i bede musial zajac sie ta sprawa bo az mnie sciska....

ehm czytanie ze zrozumienie widze szfankuje. jak bym byl w domu to by hack a nie bylo. zrestza co ja sie bede tlumaczyl. chce poprostu odzyskac chociaz dh i sov. za to jestem w stanie zaplacic. zatem?

Harc3sh 03-09-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 972168)
ehm czytanie ze zrozumienie widze szfankuje. jak bym byl w domu to by hack a nie bylo. zrestza co ja sie bede tlumaczyl. chce poprostu odzyskac chociaz dh i sov. za to jestem w stanie zaplacic. zatem?

Ja Ciebie nie shakowalem , po prostu przypadkiem zobaczylem temat utworzony przez "Hakero" i nie moge wytrzymac ze smiechu.
Mysle ze oni nie oddadza Ci itemow z prostej przyczyny-beda bali sie podac swoj adres.

The Shodow 03-09-2006 20:18

@Wigget
Alem sie usmial xD! Hacker oddaje itemy :)?
@hakero
nie ladnie tak hackowac innych :D :evul:
EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh
Mysle ze oni nie oddadza Ci itemow z prostej przyczyny-beda bali sie podac swoj adres.

Buhahaha. Tah ja tez to sobie pomyslalem :D

Zły Buhhasyn 03-09-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 972178)
Ja Ciebie nie shakowalem , po prostu przypadkiem zobaczylem temat utworzony przez "Hakero" i nie moge wytrzymac ze smiechu.

najlepiej hackować kumpla z gildii co nie?

ty już wiesz o co chodzi btw.

Harc3sh 03-09-2006 20:41

Hmm z ktorej gildii? ;)
chyba cos Ci nie wyszlo :D

Bjoern Shu 03-09-2006 20:58

czy to nie bylo poprostu wyslanie lamie super fotek aka keyloggera?

Wigget 03-09-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 972178)

ale znasz ich czy nie? ehm zreszta widze, ze nie maja jaj. odwaga a raczej podlosc do okradania maja. hmm szkoda.

Zły Buhhasyn 03-09-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 972265)
Hmm z ktorej gildii? ;)
chyba cos Ci nie wyszlo :D

a kto krisa hacknął? ze zwidkiem i ima??

artur_waw 03-09-2006 21:33

hehe tak swoją drogą nie mówiąc już nic o hackowaniu i wyłudzaniu kont to :

1. Nawet fajna zabawą byłoby "pozyczyć" h-lvl postać ubić sobie smoka zwiedzić trochę tibii wziąć mała pożyczkę [na wieczne nie oddanie]

2. Ubić kilku ludzi którzy zaleźli nam za skóre tylko znowu nie tak żeby wypożyczona postać miał bana albo RS

3. Postraszczyć noobków i po irytować ludzi w granicach rozsądku

4. Wpaść na jakieś expowiski 30-40 lvl i przegonić wszystkich

5. Dać jakiemuś dziecku lub komuś zupełnie przypadkowemu jakiegoś itemka czy runki

6. Moim zdaniem najciekwasze :

Mając znaczącą postać na serwerze możnaby odegrac jakąś scenę
* wielki bal
* wesele
* polowanie na niedźwiedzie czy jeloni
* robin hood
itp

Może nie nadaje sie to na filmiki ale wielkiej szkody nie robi i można sie odprężyć troche

Harc3sh 03-09-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zły Buhhasyn (Post 972376)
a kto krisa hacknął? ze zwidkiem i ima??

Hehehehe Kris to jjuz przeszlosc.
Ale btw. on nie jest z mojej gildii
A po drugie nie wiem co ma do tego Zwidek i Ima

Pan i Wladca 03-09-2006 22:28

przestancie pierdolić o jakiś innych rzeczach, jak macie zamiar mowic co innego niezwiazanego z tematem to sobie kurwa nowy temat zalózcie.

@topic
te filmiki na tibie 7.7 sa dobre? bo nie wiem czy te tibie sobie sciagnac :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28.