![]() |
Noo ja musze przyznać że jak zaczełam grac w Tibie moje oceny poszły w dól ze średniej 5,0 na srednia 4,40 Ale tym sie nie martwie. Tibie i tak odstawiam na bok i to nie ze względu na szkołe tylko na haka :p Ale myślę że ,,dzieci neostrady" nie odejdą tak łatwo od Tibi.. Powiem wam że teraz to zalezy tylko i włącznie od rodziców... :]
|
Gram druidem, więc np. robie runki odrabiając jednocześnie lekcje. Trochę się pouczę (akurat z tym nie mam problemu), i np. godzinkę sobie poexpię. W weekendy chodzimy z kumplami na jakieś fajniejsze hunty.
|
Mi Tibia nie przeszkadała w szkole, pewnie dlatego że ciągle za uchem słyszałem "do nauki !11!!1!!@!@!1". Teraz nie gram w Tibie, ale i tak mi się nie chce uczyć i oceny mam na podobnym poziomie.
|
Nie gram w Tibie :D
|
hehe...mi mój staruszek pozwala tylko weekendy grac(i ma racje:p ) ale jak tylko jego na chacie nie ma to tibia nonstop chodzi. No i niekoniecznie w tibię trzeba w dzien grac;] B) ja podrząd 3 nocki rwałem a cały tydzień na 8 miałem (o zrymowało się 8o)
(rwanie nocki czyt. pójście spac 5-4 rano^^) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S O co miało chodzić z tymi wspomnieniami, bo do niczego mi to nie pasuje? Przemyśl wszystko zanim napisz nowego posta :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Tibia 1-2h po szkole, czasem o 5 wstane i pogram. W weekendy mam full czasu (odrabiam lekcje w piatek) wiec gram sobie dlugo. W niedziele gram do 12. nauka do 14-15 i pozniej znow granie :P |
To zalezy na ktora mam do szkoly i o ktorej koncze :) Bo jak np. mam na 8 i 10 lekcji wracam o 17 to pouczyc sie trzeba odrobic zadanie i na dwor czasu na tibie nie ma :P A jak koncze np. o 13 to pograc mozna 1-2h i pouczyc sie odrobic zadanie i na dwor :)
|
Ja osobiście wracam ze szkoły, odrobię lekcje, 10-30 minut się pouczę i Tibia. Przy czym żadnych problemów ze szkołą nie mam.
|
wy to sie cieszcie ze macie tak jak macie, ode mnie starzy wymagaja zebym codziennie uczyl sie do kazdego nastepnego przedmiotu, "uczyc sie mniej niz 3h dziennie? o zgrozo jaki nieuk!!" -.-
|
Fatk ja w 6 klasie podstawowki mialme pasek a przez tibie w 1 gim srednia mialem 3,6 =/. Napewno bende mniej gral w tibie ale tak dzinnie to max 2h w soboty i niedziele tez bo mi sie narazie grac nie chce a pacc se mija :P
WC3:FT Forever :D |
1-2 h na tygodniu w weekendy 2-3h:D
a jestem w liceum:] |
A ja gram w tibie i nie ma problemów w szkole:)
|
Mam średnią 5,3, gram w Tibie po 3-4H dziennie i Tibia mi w szkole nie przeszkadza [ chodze do normalnej szkoly jakby co :D ]
|
Tak czytam, czytam :P ja gram duzo, czasami zdaza sie ze gram nawet b. duzo i co ? I w szkole nie mam zadnych problemow. A sa tacy co nie graja, wracaja ze szkoly i nie wiedza coze soba zrobic a i tak w szkole same jedyneczki ewentualnei dwojeczki :P... Systematycznosc to podstawa :P a nocki w tygodniu tez grywam. Bo ktos tam cos pisal i jechal kogos za to ze w tygodniu gra nocki. Ja tez gram... i co z tego skoro mi to w niczym nie przeszkadza.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |