![]() |
Cytuj:
Jak niemasz nic ciekawego do napisania to niepisz - bo przez takie posty tylko sie ośmieszasz - i wychodzi twój poziom intelektu. @Topic Ja już chyba to gdzieś pisałem .. ale co tam .. napisze jeszcze raz .. Depo na rooku ?? czemu nie .... ale ... pod kilkoma warunkami: 1. Musiało by być płatne - tak jak domki na mainie - najpierw by się kupowało możliwość dostępu do skrzynki - powiedzmy 5 - 10k - a potem płaciło by się co miesiąc pewną sumę - powiedzmy 1 - 2k. 2. Możliwość kupienia sobie dostępu do depo była by możliwa dopiero od jakiegoś lvl-u - powiedzmy 20 - 25 - w ten sposób byłby odsiew tych ludzi co sobie robią rookstayera tylko dlatego żeby się nim pochwalić, że ma on lvl 15 na rooku (WOOOOw aż taki duży ?? O.o - :P) - a tak poza tym nim niegrają - od tych co zostaja na rooku żeby pomóc innym i mają jakieś cele. 3. Niebyło by listów, parceli, skrzynek pocztowych - bo poco ?? 4. Depo było by to pomieszczenie, a raczej część Trade Room-u pod Biblioteką i Oracle - tam są 4 stanowiska podwójne - depo zajmowało by 2 z tych 4 i byłby to jakby osobny pokój z bramką lvl-owo/jakomś tam (wykrywającą czy zapłaciłeś za dostęp/miesiąc oraz czy masz odpowiedni lvl). Jak zrobie ss to wstawie jakby to wygladało. |
nie oplaca sie ktos zbiera rzeczy ma 8 lv i co wszystkiego nie udzwignie no i co ?????????????? DEPO NA ROKU TO BEZ SENS WSZYSTKIEGO SIE NIE UDZWIGNIE X( X(
|
Rook jest po to, zeby zapoznac sie z gra przed mainem. Jest to w pewien sposob turotial, gdyz jesli jestes nowym graczem, pokzuja Ci sie wskazowki (taki wykrzyknik w prawym gornym rogu). Rook jest po to, zeby nauczyc sie grac i przejsc na main.
A jesli sie Wam nie podoba, ze nie ma dp na rook, to pogadajcie z Sunrise, on jakos nie narzekal. |
Czemu MÓj Tak Popularny Temat ZszedŁ Na 2 StronĘ!!!!!!!!!!!!
O Kurde! Panowie Moderatorzy! ProszĘ Was O PowrÓt Mojego GorĄcego Tematu Na 1 StronĘ!!!!!!!!!!!
|
ma byc :}
super by bylo depo na rooku potrzebne jest jestenm za tym :}
|
Jestem na tak !!
Głosuje na tak ponieważ uważam że jak ktoś uzbierał bardzo dużo kasy i zginął to po prostu odechciewa się grać musi być i już !!
|
Ja naprawde mysle ze by sie przydalo!
Mozna by je wykupywac za 200gp (zeby kazdemu starczylo) i mogłoby miec naprzyklad 6-8 miejsc.
|
Cytuj:
A jak zarabiam? Hatchety, studded helmety i oczywiscie honey flowery ktore jak sie cos z nimi zrobi to mozna sie wzbogacic o 150 gp :) wiecej nie powiem bo quest spoiling. |
Ja tylko załuje, ze na rOOku nie ma parceli ;) ale bym mial sprzet, 2 h i juz mnie na roku nie ma ;)
Pozdr |
Depo ? Na Rooku ? Lol. Nie widze w tym sensu. Rook był robiony o myśli takiej wyspy przetrwania. Przechodza tylko najsilniejszy, słabe kapiszony idą grać w coś innego. Taka osoba musi sobie dawać rade, w cięzkich warunkach, wyczuwać sytuacje, umieć nawiązywać kontakty z ludzmi, tak żeby jak coś ci się stanie, ten ktoś przypilnowął ekwa. I co najważniejsze nauczyć się grać. A nie budować swoje własne domki. To wtedy by się narobiło. Nobo poco iśc do maina, jeżeli możemy mieć wszystko co jest tam na Rooku ? I jescze znamy cąły teren. Co do Dp, to można by to jescze inaczej zrobić. Jeżeli chcemy coś chować, powiedzmy na 1 dzień - 400 gp. 2 dzień tyle samo. Żeby takie pierdoły które giną, mogły czuć się bezpiecznie.
jeżeli kogoś uraziłem słowem Pierdoła to przepraszam... |
Depo na rooku.
Jest potrzebne dla: Rook srayerow (moze za wplata 500gp dostaje sie klucz do skrzynki)
Dla newbie, ktorym wyjscie z rooka zajmuje miesiac (tak jak debilom z mojej klasy) |
Lepiej żęby depo było na rooku. Jesteś słaby a znalazłeś dobre przedmitoy i co ? Idziesz na coś a tu lag/kick albo co inne. Idziesz orci cie blokuja w przejsciu. I wszystko w piz**. Jak masz duzo kasu kilka brass helmów, viking helmów i inne pierdoły, dostajesz deada i wszystko idzie. Rook jest po to aby nauczyć się grać i tym bardziej depo być powinno
|
Gromko The Master Of Magic
Tak! X( Ja miałem to samo X( Tylko że gonił mnie orc spearmen 2 wilki 3 spidery i 1 snake na 6 levelu X( DEPO NA ROOKU JEST POTRZEBNE!Tylko nie z pocztą... 8o
------------------------- Gromko Striker 10 lev SorCerEr Magia rUlEz! |
Hmm..
@Sonda Zagłosowałem na nie czemu zobaczcie na dole.. @Topic Więc hmm depo nie jest potrzebne na Rookgardzie jest to jedyna wyspa która nie ma depo w CAŁEJ TIBI znam jeden,sposób jak nie stracić swego lootu [Nie wiem czy moge powiedzieć więc powiedzcie czy mogę :D :P] Pozdrawiam Tibijczyków na całym świecie [Oprócz brazil -,-"] ^^'' |
po co takie glupie tematy zakladacie?
wasza decyzia nic itak nie zmieni a co do zrobienia sobie depa samemu nic prostrzego zakladamy druga postac na tym samym acc jesli mamy pac to idziemy w jakies spokojne miejsce obydwoma charami po kolei jeden sluzy do trzymania stfu a drugi do grania zucasz na ziemie eq relog i podnosisz swoj eq innym charem nawet tibia mc ci nie potrezbna do tego -.- czyli jest to legalne |
Cytuj:
I to rozwiazanie problemu. |
moim zdaniem jezeli braknie ci twojego ukochanego depa jakie mozesz posiadac po wyjsciu z rootgarda to tak jak powiedzial ,,rupevef of hiberna'' stworz nowa postac i nieskuluja ja nic ona jest jak depo na nia przezucasz przerozne rzeczy lecz jednak czasami mozesz miec ich za duzo i w tym przypadkyu stworz nastepna a jezeli jestes maniakiem to najlepiej zrob se z 10 postaci na zapas:D
Pozdro!!! |
Depo na rooku(dla drybrycha)
Pomysł z depo niby niezly, ale jak później to wszystko na maina przeniesc?
Cap, Cap, Cap.... X( |
Sorry ale według mnie to kolejna niepotrzebna rzecz. NA rooku sięsiedzi z 1 max 2 dni, a i gine żedko. Złota tez sie niewiele nosi: z 1-2 k max przy wychodzeniu.
Więć deppo na rooku mówimy NIE! |
Heh... dp, nie, nie było by tego klimatu.
Ale może dp dla lv. 15+ ??? TAK! To jest super pomysł, dp dla rook stayerów. Ja mam jednego stayera ( majn mi sie znudził ) i przydałoby się... a poza tym mam swoją "Skrzynke Depo". :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |