![]() |
Fajny fake choć widziałem lepsze ale w tym zapowiada sie ciekawa fabuła ;)
|
Gz!
GZ,Rub ten fake dalej! nic mnie tak niewciaga i fascynuje jak stara tibia! Gzgz Rub dalej!! (ocena.Hmm Ten fake w skali od 0-10 ma 20 ;D) Wiem ze to moze jest noobowski post :D
|
BOHY się da xd
A jak ktoś powiedział z dalszymi częściami jest problem, mam pare wersji :P Nie wklejam, bo narazie dwa obrazki :PP Czy tibia.spr do 7.8.1 wypakuje mi grafy z 3.0, bo wypakowało mi z 76, tylko nie chciało zamienić xD. Bądźcie cierpliwi plax xD |
Kiedy bendzie next czesc?!?! aaa niewytżymam :P
@Celoz poradz mi jakies leki .. aff to jest "Super mega hiper odpał" lol |
up: to puść ;)
topic: patrz up |
No dobra biore się za to, żebyście nie umarli :P
|
Cytuj:
raczej szybko next parta nie zrobisz grafikami ze starej tibii więc i tak trzeba będzie poczekać. |
Zgadzam się hehe :)
Może tibia.spr do 7.6 zadziała :P @EDIT KURDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciągle próbuje ściągnąć Tibie 3.0, by mieć z niej sprity, a tutaj ciągle mi piszą, że dzisiaj nie można zapraszamy jutro !!!!!!! Ten download schodzi yy...niżej :P |
Doczekam sie tej nastepnej czesci? -.- 8o
|
Cytuj:
|
my tu sobie gadu gadu a next parta nie widze:( czyżby coś się stało z programem do fake'ów??
a co do tego fake'a to za bardzo mi się nie podoba chyba że next part bdzie bardziej ciekawsza i fabuła będzie bardziej rozbudowana bo narazie to tylko rook i podstawy narzekania ludzi na innych i na tibie. Ocena:1/10 :( |
Cytuj:
topic: to samo co @up: długo następnej części nie ma |
Zapowiada sie niezle najbardziej last screen wohooo moze benda przygody z ferumbrasem albo pokolei kazdy klijent i zmiany kk powodzenia jak narazie 8/10 zielone wlosy rox x)
|
NEXT PAT PLAX!
Fajno się zapowiada, DAWAJ NEXT. xD |
Zrobiłbym next part, ale nie działa mi download, a firewall nie wyłącze, bo mam linux'a jako komp matke, a tam nic nie rozumiem :P
mogę wam dać trochę moich próbek bez spritów, ale to kiedpskie jak chcecie to piszcie :) |
Super! Mnie także interesuje dawna Tibia :-)
Czekam na kolejny odcinek. |
Czekam na kolejną część uwielbiam starą tibie i interesuję się tym 8o 8o
|
..
Ehh... No mogło być gorzej. 4/10 to moja ocena. Pracuj dalej.
|
spoko
Zapowiada się nieźle, w drugim obrazku kolo nierówno stoi i widać że screenshoty :p ale spoko, spoko. Narazie nie oceniam, dam edita albo nowego posta jak bedzie cale. Popracuj, czekam cierpliwie... (a może jednak nie cierpliwie :p )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |