![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps:nie mosza byc odrazu 85/85 ale dla przykladu podalem ;] pozdro i papa |
Cytuj:
od cen a serwie gdzie chcesz grac. od teg czy chcesz potencialnie zadawac wieksze hity przy wiekszej stracie hp i na odwrot. a tak wogule to polecam ci jednak swordy. w porownaniu Fa z Bs to 14 (!) pkt. obrony wiecej kosztem 2 pkt. ataku mniej... wychodzi, ze Bs jest lepszy. D lance A Gs jeden pkt. ataku wiecej posztem 6 pkt. obrony mniej. jezeli chcesz w przyszlosci blokowac czesto to lepiej wez swordy ( do tego wiecej capa bedziesz mial na loota ;]) ja tez kiedys stalem przed wyborem aksa czy sworda i wybralem sworda. a jak ci nie pasi to bierz cluba bo jest tani jak cholrea a potem sie bedziesz przezucal i juz ci bedzie zwisac co masz wziasc xD . |
Zdecydowanie Axe.Polecam !!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mowicie że topory lepsze są a pokażcie mi toporem hit większy niż 500 ;] Bo ice rapierem da sie zrobić i jest on swietny do pvp. Knight jest po to aby blokować wniosek lepiej mieć więcej defa w swordzie niz ten 1-2 punkty ataku w toporze :] wogóle to durne są te tematy każdy niech wali czym chce..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mysle ze axe na poczatku latwo o zdobycie dobrego a potem stonecutter :) 50 atk i 1 reczny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
SWORDY, the best xD poniewaz mają Ice Rapier xD więcej nie musze mówic
|
Ice rapier to wielkie gówno! Może ma te 100 atk, ale rozwala się po pierwszym ciosie. Poza tym wcale nie jest taki tani (przynajmniej na moim świecie). Jednym słowem szajs.
Axe są lepsze, ponieważ mają więcej ataku a def jest zbędny, bo ciosy idą na tarcze. Może i są trochę droższe, ale z nimi się szybciej expi. Dragon lanca ma o 1 punkt większy atak, co oznacza hit mocniejszy o 2-4 hp wydaje się mało, ale wystarczy pomnożyć ten wynik przez 1000 dragonów a wynik okaże się dość duży. Natomiast walcząc giant, swordem który ma o 6pkt. Więcej defa nie zauważyłem ŻADNEJ różnicy. Dodam, że obaj knajci mieli takie same skile mianowicie 72/71 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym 90% mobow ktore knight blokuje kompletnie ignoruje zarowno shielding, jak i parametry ekwipunku. Chyba ze sie komus blokuje guardy albo blokuje sie kogos w korytarzu... |
Cytuj:
Cytuj:
ps. prócz Demona, Warlocka, DLa, boss monsterów cała reszta bandy (bk, hero, hydra, gs, behemot, ryby pod wodą) bije z łapki. A temat w stylu o wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkanocy. |
Cytuj:
Expienie a def - w kolko wszyscy powtarzaja, ze def oplaca sie zeby byc lepszym blokerem a do expienia lepsze sa axy ;o |
Przyznaję z czystym sercem że wielu ludzi hunci GSy z blokerem. Tak Hydra z łapy, każdy średniorozgarnięty człowiek blokując hydrę dostaje tylko z łapy oraz z paraliżu. Behe to masz rację, na rybach raz byłem i prawie najgrubszy bił po 200-300 mnie, a naj to łohohoho.
Ja tam nie wiem, ale jak w kólko powtarzają to co mówisz to takich tematów oraz dyskusji związanych z nimi powinno nie być (albo rzadko) a jest dużo i często. Dla mnie osobiście taki temat i gdybacje nie mają sensu. Jedyną różnicą jest to że jedne mają ice rapiera a drugie go nie mają oraz to że każdy szanujący się barbarzynśki morderca niewinnych dziwic, oraz ten który pożera wnętrzności i to mu sprawia przyjemność (czyli LOBO) musi używać siekier :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |