Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   63,13,27 lvl got pwnzor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94021)

jubilatki 11-09-2006 08:16

to bylo swietne, szkoda tylko ze ten knight mial aola

Lukasz(R) 11-09-2006 18:19

Film nawet fajny chociaz ja osobiscie nei mam nic do ludzi expiacych na bocie skilujacych i robiacych inne rzeczy ;) Tibia Auto ROX :D
Co do "AFK" away from keybord to doslowne znaczenie ale ludzie uzywaja czesto tego gdy chca powiedziec ze beda mieli tibie zrzucana lub nawet sa przy tibi ale tylko skiluja klepia runki czy tez robia jakies inne rzeczy ktore w tej chwili nei przychodza mi do glowy :P
Takze na poczatku ktos wspomnial ze 81 na 60 lvl to slabe skile... ja tak nie uwazam teraz moze masz na tym 40 lvl 80/80 ale gdybys gral dalej zaloze sie ze wiecej niz 85/85 na 60 lvl bys nei mial poniewaz od 80/80 skile leca niesamowicie wolno jak mi bot liczyl to z 85 na 86 skill musialem skilowac ponad 30h ... mzoe sie mylil moze nie ale w kazdym badz razie dlugo by sie skilowalo ;) a nawet gdybys jzu mial to to jest bez sensu bo te 5 , 10 skili wiecej w pvp i tak wiele ci nie da :P
Co do "wojny" (jesli tak mozna ja nazwac) ja tam bym to nazwal "czyszczeniem serwera z polakow" :D:D ... tutaj musze obronic tego ktory tak do wszystkich sie rzuca ^^ raczej na pomoc nie mogl bo pacca nie ma chociaz nei wiem jak to bylo z tym paccem w trakcie "wojny" :P
Jesli cos zle napisalem z gory sry, jak cos poprawcie mnie :P
BTW. niech ktos mi powie jak sie wstawia czyjas wypowiedz w ramce:P od roku czytam forum i jeszcze tego nei wiem :D

Hail Elementalis XD >.<

jubilatki 11-09-2006 18:24

@up

to elementalis dalej rządza na lucerzE?

gigoro 11-09-2006 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winer Jasos (Post 980939)
Wez ty kurwa sie zamknij.
Ja mam na 40lv skile po 86, Mazurashi Ocashi,

Widac dla Ciebie nic sie nie liczy poza gra. Nie masz rl life?

noobowaty mistrz 11-09-2006 20:55

Na pvp sie malo skilluje z prostego powodu - w kazdej chwili moze przyjsc sorc i skille sobie w dupe wkladasz a i tak na podloge padasz. (ale rym ^^)

Tylko idiota bedzie walil 500h przy kompie zeby zrobi 80 na serwie pvp. (skoro i tak wiadomo ze pk go moze latwo za*ebac -.-)

jubilatki 11-09-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 983607)
Ta,nadal elementalis.JE**E dziw*i bez szkół.Graja po 3 ownerow,jada na bocie równo i poznije do polakow sie pultaja o nic.Jesli chcesz grac na lucerze to lepszym wyjsciem byloby pojscie do piekła w rl,lucera to przegrany serwer z lagami,na filmie nie widac jakie mam lagi ale jak krecilem ten film to byly nieludzkie lagi

gralem kiedys na lucerze :) pamietam rozne akcje z archangelami =p

Swiontas 12-09-2006 14:37

winer zamnik pysk bo myslisz ze masz tam jakies skille i swiecisz, podejdzie 30ms padniesz i chu.j z twoich skilli. Lucera to zjeba**ny serv. dajcie rehosta plx

Total 18-09-2006 20:54

@Winer- przeliczanie skillow na level czyli wychodzenie z zalozenia ze jesli ma sie
jak najmniejszy level i wysokie skille jest kompletna bzdura. Dla przykladu knight ze skillami 85 na 40 lvl a knight na 80 i nawet nieco mniejszym skillu roz... 40 w 2 sec
@Mydlarz- elo elo =* luv ya
__________________________________________________ _________________
Total~

Mastermind Toothy 18-09-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz (Post 983723)
Na pvp sie malo skilluje z prostego powodu - w kazdej chwili moze przyjsc sorc i skille sobie w dupe wkladasz a i tak na podloge padasz. (ale rym ^^)
Dokładnie- sorc wpada z choćby głupimi hmm to knight nie ma szans bo jest szybszy(chodzi mi o sorca z choćby o 5 lvl wyższym
Tylko idiota bedzie walil 500h przy kompie zeby zrobi 80 na serwie pvp. (skoro i tak wiadomo ze pk go moze latwo za*ebac -.-)

Dokładnie- sorc wpada z choćby głupimi hmm to knight nie ma szans bo jest szybszy(chodzi mi o sorca z choćby o 5 lvl wyższym

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 983607)
Ta,nadal elementalis.JE**E dziw*i bez szkół.Graja po 3 ownerow,jada na bocie równo i poznije do polakow sie pultaja o nic.Jesli chcesz grac na lucerze to lepszym wyjsciem byloby pojscie do piekła w rl,lucera to przegrany serwer z lagami,na filmie nie widac jakie mam lagi ale jak krecilem ten film to byly nieludzkie lagi

OMG-.- weź wracaj do szkoły rasisto -.-
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 981546)
euhseuhushesu powiedz mi jak ja mam zrobic "fake movie" na tibicam??usheuhsuhehsuh me da hacker amigo PQP.
Fake movie- ots real map :)
10 latek czyli nadal twierdzisz ze to sharing acc gz.br

Nie wlaśnie że niee...to ty sie podniecasz swoimi POWER AKI skills i eq.btw 5mlvl to ja mialem na 29lvl a ty widze ze na 40lvl masz go dopiero ledwie wbitego.

Pamietam jak jeszcze grales tym noobem zenia nimfomanka.Pisales do mnie i lizałeś dupe "wow jaki lvl" dlatego cie zignorowalem.

Ja 5 magic wbiłem na 10 lvl więc się zbytnio nie ciesz. Nie jesteś pr0
Aff dobrze zrobiłeś, ale teraz to wywlekasz i zachowujesz siętak jak on(wyzywanie się itp.)

Filmik niezły ^^

Mazur199 18-09-2006 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 994229)

OMG-.- weź wracaj do szkoły rasisto -.-

Aff dobrze zrobiłeś, ale teraz to wywlekasz i zachowujesz siętak jak on(wyzywanie się itp.)

Filmik niezły ^^

Ja rasista?Wbij na lucere...jak napiszesz ze jestes pl to masz 5 sekund zycia.
Nigdy nie bylem do nikogo takim gnojem jak teraz do br,za ten ich rasizm i nienawiść do polakow(bialo-czerwone outfity i teksty "mi polak,mi itanxz" i inne)...nie wiesz zbytnio jaka jest tam sytuacja wiec nie pisz o mnie ze jestem rasista nie majac najmniejszego pojecia o lucerze.

ItamThou 19-09-2006 16:45

nice

niezle go zabili :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57.