![]() |
to bylo swietne, szkoda tylko ze ten knight mial aola
|
Film nawet fajny chociaz ja osobiscie nei mam nic do ludzi expiacych na bocie skilujacych i robiacych inne rzeczy ;) Tibia Auto ROX :D
Co do "AFK" away from keybord to doslowne znaczenie ale ludzie uzywaja czesto tego gdy chca powiedziec ze beda mieli tibie zrzucana lub nawet sa przy tibi ale tylko skiluja klepia runki czy tez robia jakies inne rzeczy ktore w tej chwili nei przychodza mi do glowy :P Takze na poczatku ktos wspomnial ze 81 na 60 lvl to slabe skile... ja tak nie uwazam teraz moze masz na tym 40 lvl 80/80 ale gdybys gral dalej zaloze sie ze wiecej niz 85/85 na 60 lvl bys nei mial poniewaz od 80/80 skile leca niesamowicie wolno jak mi bot liczyl to z 85 na 86 skill musialem skilowac ponad 30h ... mzoe sie mylil moze nie ale w kazdym badz razie dlugo by sie skilowalo ;) a nawet gdybys jzu mial to to jest bez sensu bo te 5 , 10 skili wiecej w pvp i tak wiele ci nie da :P Co do "wojny" (jesli tak mozna ja nazwac) ja tam bym to nazwal "czyszczeniem serwera z polakow" :D:D ... tutaj musze obronic tego ktory tak do wszystkich sie rzuca ^^ raczej na pomoc nie mogl bo pacca nie ma chociaz nei wiem jak to bylo z tym paccem w trakcie "wojny" :P Jesli cos zle napisalem z gory sry, jak cos poprawcie mnie :P BTW. niech ktos mi powie jak sie wstawia czyjas wypowiedz w ramce:P od roku czytam forum i jeszcze tego nei wiem :D Hail Elementalis XD >.< |
@up
to elementalis dalej rządza na lucerzE? |
Cytuj:
|
Na pvp sie malo skilluje z prostego powodu - w kazdej chwili moze przyjsc sorc i skille sobie w dupe wkladasz a i tak na podloge padasz. (ale rym ^^)
Tylko idiota bedzie walil 500h przy kompie zeby zrobi 80 na serwie pvp. (skoro i tak wiadomo ze pk go moze latwo za*ebac -.-) |
Cytuj:
|
winer zamnik pysk bo myslisz ze masz tam jakies skille i swiecisz, podejdzie 30ms padniesz i chu.j z twoich skilli. Lucera to zjeba**ny serv. dajcie rehosta plx
|
@Winer- przeliczanie skillow na level czyli wychodzenie z zalozenia ze jesli ma sie
jak najmniejszy level i wysokie skille jest kompletna bzdura. Dla przykladu knight ze skillami 85 na 40 lvl a knight na 80 i nawet nieco mniejszym skillu roz... 40 w 2 sec @Mydlarz- elo elo =* luv ya __________________________________________________ _________________ Total~ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aff dobrze zrobiłeś, ale teraz to wywlekasz i zachowujesz siętak jak on(wyzywanie się itp.) Filmik niezły ^^ |
Cytuj:
Ja rasista?Wbij na lucere...jak napiszesz ze jestes pl to masz 5 sekund zycia. Nigdy nie bylem do nikogo takim gnojem jak teraz do br,za ten ich rasizm i nienawiść do polakow(bialo-czerwone outfity i teksty "mi polak,mi itanxz" i inne)...nie wiesz zbytnio jaka jest tam sytuacja wiec nie pisz o mnie ze jestem rasista nie majac najmniejszego pojecia o lucerze. |
nice
niezle go zabili :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |