Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Isara! Wydarzenia! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94411)

PiSowstrzymywacz 27-11-2006 21:17

a acidlanda pamiętasz??a pamiętasz jak adley( norek potworek) i mewivi (werek rowerek) zabili Mexzula?? Albo jak amakuza szkolil nas bysmy sdcombo w damgratha strzelili?? to były akcje, nie ma co:) ogolnie kazz z tamtych lat to byla jak to ujął elmer "ostoja partyzantki isary":>

Elmer 27-11-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiSowstrzymywacz (Post 1101623)
Albo jak amakuza szkolil nas bysmy sdcombo w damgratha strzelili?? to były akcje, nie ma co:) ogolnie kazz z tamtych lat to byla jak to ujął elmer "ostoja partyzantki isary":>

Tak tak. To były czasy. Człowiek nic nie wiedział o wojnie i z 5 bp UH rzucał się na doświadczonych graczy. Teraz gram gdzie indziej. Mam swoją inną wojne. Jestem mniejszym noobkiem niż kiedyś. Moje poglądy na temat Pa, Pk, wojen i innych tego typu się ukształtowały.
Na isarze uczyłem się grać i nawet gdyby Isara była największym bagnem, to będe ją wspominać pozytywnie. Tyle.

PiSowstrzymywacz 27-11-2006 23:12

Elmer na prezydenta:> Teraz każdy gra gdzieś indziej, jeśli wogóle gra:P np. taki juz czesto przywoływany werek z powodzeniem "wgryzl" sie w iridiie:P

Felux 29-11-2006 07:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1101851)
Tak tak. To były czasy. Człowiek nic nie wiedział o wojnie i z 5 bp UH rzucał się na doświadczonych graczy. Teraz gram gdzie indziej. Mam swoją inną wojne. Jestem mniejszym noobkiem niż kiedyś. Moje poglądy na temat Pa, Pk, wojen i innych tego typu się ukształtowały.
Na isarze uczyłem się grać i nawet gdyby Isara była największym bagnem, to będe ją wspominać pozytywnie. Tyle.

Isara JEST największym bagnem

Arfyd 27-12-2006 20:51

@Felux

Haha. Pamiętasz jak nas Amakuza szkolił jak była wojna z Excidum? No i ta akcja w kazo z Twoją pułapką ( tzn wiesz kogo ;-D ) I za chwile całe Light wpada:P Wtedy chyba Terrepin spieprzył :PP W ogole zajebiste czasy :D

Pzdr :p

Felux 28-12-2006 06:23

Było mineło ....

teraz znów napięta sytuacja jest :p bo chyba najdłuższy pokój trwał 4 miesiące :P?

Arfyd 28-12-2006 15:14

Nie bardzo wiem, co teraz się dzieje na Isarze :P
Ale miło wspominam te czasy :-D Powalczyłbym sobie z takimi Excidum jeszcze raz :D

^Prusorone^ 31-12-2006 15:22

Sytuacja się polepsza to jest wiadome :>

Może świadczyć o tym m.in. dead Waterbuffel'a i Histan'a

Arfyd 01-01-2007 12:26

Ja nie bardzo wiem co się dzieje na Isarze, ale wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi gildiami ... Tzn Teraz Rywin jest z Bapupa, Layan itp ....
A Galad praktycznie ma taka sama gildie ... O co chodzi ?:P

LORD DIABLO 02-01-2007 18:26

Witam :P

Włącze się, przeczytałem cały temat i jestem troche zdziwiony... gram na isarze juz 3 dni i bardzo mało gram tzn. łącznie gram tak z 8h jestem ot takim se playerem, 14 lvl knight, skiluje aktualnie, jak na razie przez całą gre widziałem 2 razy PK poza miastem, 6 druid i 12 sorcerer ... ktoś powiedział takie zdanie że lvl który wbił na isarze w ciągu 3 miechów na innym servie wbił w ciagu 3 tygodni .... cięzko wypowiedzieć mi się na ten temat ale jestem troche zaskoczony bo jak na servie gdzie w godzinach szczytu jest 250 osób może być cięzko nabić dobry lvl ? :P no nie wiem, Ale jak na razie dobrze mi się tam gra, jest bardzo tani i go polecam

Tibijczyk1984 02-01-2007 20:08

STARY TERAZ TO JUZ SERWER JEST LIGHTOWY TO BEDZIE SPOKUJ ALE KIEDYS BYL NIECO NIEPEWNY WYCHODZILES EXPIC I MIALES 95% ZE KTOS Z DT CIE ODWIEDZI JA W CIAGU TYGODNIA POTRAFILEM Z 6 RAZY PASC TO BYLY CZASY HEHE POZDRO OD SIEDLCE OK SZCZEGULNIE DLA :SANELYA, SEN KU ,SPRITEKILLERA ,HAKOONINA JEVEJEL SEKOJU I RESZTY WARIATÓW HEHE8o :cup: NAJLEPRZY CZAS MOJEJ GRY W TIBIE :* SZCZEGULNIE TE BRECHAWY Z ROBERCIKIEM I NGU'EMA THE SECOND HEHE:p :baby:

Felux 14-01-2007 08:15

Pisz bez capslocka bo to niemile wygląda :)

No jeśli to sa wydarzenia to wczoraj był atak na darashia( z minishabaal chociaż nie wiem czy zabili :) )
No i został wykonany POI ;p

Łukcik2005 14-01-2007 11:39

a jest nakrecony filmik??z checia obejze.

@topic
isara...gralem kiedys na niej.dobilem 24lvl(najt)przestalem grac mialem prze slabe skile i 3mlvl...nie dawno probowalem powrocic i stojac na balkonie w depo w carlin komp mi sie zaczol wieszac a ja tylko zobaczylem jak dostaje hity od sorca jakiegos a potem gdy sie odciol liste postaci:/ nic wkuzony jak cholera wbijam i aha nie mam dragon shielda lvl 23 skile tez spadly i 11%ciezko zrobionych do 4mlvl.a sorc stoi w depo i gledzi cos po brazylijsku bo masy ludzi ktorzy do niego mowia "hunted"widocznie duzo ludzi ubil...

Hleran 23-01-2007 17:29

Dzisiaj na isarze panuje totalny chaos!
Jak chodze na hunty to tylko z kolega bo tam za duzo pk!
I poweim wam że na isarze na rooku liczebnością dominują polacy (szkoda że na maina nie poszli)
Wiem bo miałem rookstayera ale na 10 lvl wyszedłem na maina (jako sorck i zobaczyłem ze na rooku jest od cholery polaków!)
A liczba noobków i pk wciąż sie powieksza (co za pech)

grook 05-02-2007 22:57

ee czyli na isarze nic nowego ;p gz poi a kto wykonal? jestem na new servie i sobie dosyc dobrze radze ;p a i AJviejel gogo 100 xD

Rewisim 06-02-2007 02:43

;o

a Ty Grok Solita.. przedstawialas sie nam przez jakis rok ze jestes dziewczyna
moze jakis problem z orientacja seksualna?

Jestem starsznie tego ciekawy jak mozesz odpisz

Isara jak Isara kazdy szuka nowych konfliktow8o

grook 06-02-2007 11:16

GrrRRRRrr nowy owner ;S i h*j mnie obchodzi co ona/on robil ja ta posatc kupilem ;Sna 31 lvl;S

Drudka 04-04-2007 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hleran (Post 1217298)
I poweim wam że na isarze na rooku liczebnością dominują polacy (szkoda że na maina nie poszli)

Bo wam caly ten syf na maina wywalamy... :)
a tak na powaznie... Isara to syf... byla, jest i bedzie nim... Jednak czy nie sadzicie ze przez to ma swoj hmmm... klimacik (nie potrafie dobrze okreslic o co mi chodzi :( ) Nie ma chyba innego swiata ktory bylby taki jak Isarka... Po ktorym mielibyscie takie wspomnienia? Gdyby bylo wam tu tak niedobrze to byscie nie grali - proste jak sznurek w kieszeni :)

Pozdrowionka

Xedemonth 05-04-2007 08:48

Huuum wydarzenia z Isary :>? War Ante~ Vs. RoB 8-8 : )

H.L 05-04-2007 08:55

Ma ktoś wspomóc podstawowym eq :P?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50.