![]() |
film niezly. zal patrzec jak dobry gracz odchodzi. Pozdrawiam.
|
Wiele razy oglądam ten filmik i łezka w oku sie kręci... :(
|
Dosyc niedawno zaobaczylem jedna z najsmustnjszych sytułacji w moim Tibijskim zyciu ....
Could not find character Character Lord Lejo does not exist. :( ;( ;( :( ale za to dobrze mu idze w CS jedze mnie ile wileze ... zobaczysz lejo sformatuje kompa i znowu Cie pojade !!!!!!!!!!! :D |
:( :( Nic Nie poradzisz wiem jak jest , gdy kiedys mnie hakli stracilem 1200k+ itemy razem okolo 4,5kk , ale podziwiam cie lejo bo ty sie od tego oderwales a ja zeby sie oderwac od tej gry potrzebowalem roku : / szczerze to żałuje ze zaczolem w nia wogule grac : / Przez ta gre zawalilem sobie szkole : /zaluje. Pozdro 4you : > cYa
"Pożyjemy Albo Nie" |
:d
o slowa uznania :D ja sie oderwalem bo kumpla hackneli niby za share... tak hacker powiedzial jak gadalem omg....
Daj Ktos Druga(tą smutną piosenke blz!) Hail Lejek:D! |
...
Omg odpiszcie! przpraszam za double posta ale juz czekam i czekam a wykonawcy ani tutulu tej drugiej piosenki dalej nie ma;< a ja jej pragne xDplz szybko napisz luppoX(
|
Luppo ...
Nikt O Tobie Niezapomni ;) Bynajmniej Nie Ja Byles Jestes I Bedziesz Wielki Odezwij Sie Do Mnie Na GG Dawno Niegadalismy :p 1652132 Pozdro 3MajSie |
Nvm juz znalazlem Ringside - Criminal
|
"I Need A Hero" -Shrek 2
|
ile razy mozna?
omg przeciez kazdemu chodzi o ostatnia piosenke --.--tą "whyyy":( nie o ta ze shreka tylko ta before i after xD
|
8.08.2007
Dziś mija rok od hacku. |
jak to sciagnac ? X(
|
FIle not found....
|
|
Archeolodzy _/
|
rehost plz
|
Plzz rehost
@Swiontas Very thx ;-) |
filmik mozecie znalesc w video google ale to jest slaba jakosc ja mam od samego leja no szkoda ze tak zakonczył gre.. spox był Hail Damian
|
http://rapidshare.com/files/47756846...ovie*****.html
w miejsce ***** wystarczy wpisac . w m v |
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 329 minutes) aff =/ Dajcie rehosta na coś innego Proszę... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |