Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reklamy telewizyjne i nie tylko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94734)

Caer 17-09-2006 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@
jakos sie tam nazywal ten produkt-glalamalak gumpak pepsjimalasalak

To idzie tak:
Guanabana, kumkwat, persymona, salak ;p

@Topic:
Przypomniało mi się - niedawno leciała fajna reklama jakiś telewizorów (nie pamiętam jakich ;P). Takie kulki kauczukowe spadające po ulicy. Bardzo mi się to podobało :P

Yoh Asakura 17-09-2006 00:52

Najlepsza jest reklama banku Dominet. Swoją drogą, kto by chciał korzystać z usług TAKIEGO banku ? :d

Kwaso 17-09-2006 09:12

Moja ulubiona i wedlug mnie najlepsza to PUDLISZKI xD

Dzieciak karmi frytkiem kaczke a ta podchodzi do niego...I ukazany wyraz twarzy tego dzieciaka...taka zbulwersowana...BOSKA xD a kaczka se frytka w ketchupie macza. To jest piekne ^^

Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD

Iron 17-09-2006 10:21

Nie dziwie się,że w tej reklamie występuje kaczka .. tylko szkoda że jedna a nie dwie:P

slawekmag 17-09-2006 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwaso (Post 991182)
Moja ulubiona i wedlug mnie najlepsza to PUDLISZKI xD

Dzieciak karmi frytkiem kaczke a ta podchodzi do niego...I ukazany wyraz twarzy tego dzieciaka...taka zbulwersowana...BOSKA xD a kaczka se frytka w ketchupie macza. To jest piekne ^^

Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD

No rzeczywiście fajna. Widziałem ją ale nie skojarzyłem tego z Sz.P.Mgr.Dr Prezydent and Premierem Kachynsky Brothers

Empire 17-09-2006 10:45

Teraz byle jakaś kaczka bądź kaczor się pojawi, to wszyscy kojarzą z naszym rządem.. ;)

Rooker666 17-09-2006 10:48

Najlepsze Reklamy
-Media markt
-Plus- Wstrzymasoczasowywacz
-3 Bit
-Sprite - Ty sprite ja pragnienie
Edit.
Cytuj:

Teraz byle jakaś kaczka bądź kaczor się pojawi, to wszyscy kojarzą z naszym rządem..
No taki mam rząd

Khazar 17-09-2006 10:53

Ktos tam pisal ze reklamy Fanty (bamboocha) sa fajne. Przeciez to dno... Zalosne sa po prostu.

A co do reklam Coca Coli to przypomnijcie sobie ta w ktorej lecial apiosenka "When you're smilin'" i panienka z aparatem na zebach. I co nie byla fajna?:)

Osobiscie wkurzaja mnie reklamy Vanisha, bo jest jedna reklama nagrana na caly swiat i tylko pozniej komputerowo tak chamsko pudelko, takie jakie jest w danym kraju, wstawiaja.

A reklama Pura z Dykielowa tez dno i metr mulu. "Czyści jak łopatka do tłuszczu" - zeby moc powiedziec ze A jest jak B, to B musi istniec, a widzial z was ktos lopatke do tluszczu? Powinno byc "Czysci niczym łopatka do tłuszczu". Ogolnie bardzo duzo takich potkniec jest.

No i przypomnialo mi sie jeszcze - zawsze podobaly mi sie reklamy gdzie owoce jakos fajnei spadaja i sie rozpadaja. Żywiec Smakołyk na przykład taka mial. Zawsze sie zastanawialem jak oni to tak fajnie robia.

Dolor 17-09-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 988916)
Więc temat o reklamie PO skłonił mnie do założenia ogólnego tematu o reklamach.

Proponuje rozwinac temat tej reklamy :P

Otuz reklama jest 100% plagiatem amerykanskiej reklamy ktory ukazala sie w USA podczas wyborow. Moim zdaniem jest to zalosne. Nie lubie PO poniewaz niektore ich zachowania i poglady sa podobne do upadlej juz komuny :P

Duzo osob nazeka na PIS na Kaczynskich jestem ciekawe co zrobil by Tusk w roli prezydenta? Jak wtedy wygladalaby Polska w oczach innych panstw?

Wiem ze jest duzo zwolennikow PO i zaraz zaczna mnie besztac za to co napisalem ale uazam ze ta reklama jest kretynska i ze PO nie umie wymyslic nic nowego tylko sciagac z zachodu.

Matek 17-09-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 991419)
Otuz reklama jest 100% plagiatem amerykanskiej reklamy ktory ukazala sie w USA podczas wyborow.

Dla rownowagi: PO tez skopiowalo swoj spot.

Cytuj:

Moim zdaniem jest to zalosne. Nie lubie PO poniewaz niektore ich zachowania i poglady sa podobne do upadlej juz komuny :P
Np jakie? Konkrety a nie manipulacje prosze. Bo ja z WIARYGODNYCH zrodel wiem, ze L.K jest gejem.

Cytuj:

Wiem ze jest duzo zwolennikow PO i zaraz zaczna mnie besztac za to co napisalem ale uazam ze ta reklama jest kretynska i ze PO nie umie wymyslic nic nowego tylko sciagac z zachodu.
Brawo:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A najlepsza reklama polska to Spite:) Nie ma bata, zebym nie plakal ze smiechu jak ja widze. Przebija ja tylko stara reklama "baryla, skocz po frugo" i "ludzie nie wiedza jakie sily drzemia w naturze"

Thero 17-09-2006 11:04

@Up
Oj, wcale nie taka znowu stara.

@Dolor
Urzekła mnie twoja historia.

@Topic
Kto widział reklamę Warki? Kto widział "porządniejszą" pianę? Co starszy widzi tą reklamówkę nie może się wprost powstrzymać od ciętej riposty...

Shanhaevel 17-09-2006 11:21

Sprite miał keidyś fajną reklamę:
Kędzior?
Buuuuźkaa...
Gruuubyyy...

Miiiisieek...
Wszyscy się zmieniają, ale nie Sprite. =]

Vanish- wiecie, że jak ta babka go polała czymś, to on właściwie mógłby jej w gębę dać? Bo to w sumie napaść jest.

Nowa reklama Kit-Kata też jest dobra. :P
"Ruszyłeś się..."

Empire 17-09-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 991424)
Np jakie? Konkrety a nie manipulacje prosze. Bo ja z WIARYGODNYCH zrodel wiem, ze L.K jest gejem.

Wydaje mi się, że bardziej Ci chodziło o Jarosława, bo Lechu ma żonkę, a Jarosław sam ;)

Chociaż ostatnio oglądałem jakiś program ( Uwaga prawdopd. ) gdzie jakaś posłanka ponóć podoba się Jarosławowi.. Media wszędzie znajdą sensacje, ale na Jarosława nie ma bata, bo też słyszałem, że on to gej.

A brat antyhomoseksualista, ciekawe jak rozmawiają na te tematy ;)

Dark Sven 17-09-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Empire (Post 991481)
Wydaje mi się, że bardziej Ci chodziło o Jarosława, bo Lechu ma żonkę, a Jarosław sam ;)

No a kot? Może jakieś stosunki kaczki z kotem:D

A i obrzydliwa reklama- KAtjes jes jes jes jes!ble

Tak mowicie o swiatecznej reklamie coli to aż chce sie sniegu i świąt. Osobiście czekam na to od konca wakacji ^^

Olorion. 17-09-2006 16:48

Chyba nikt nie wspomnial o reklamie arctica :)

Matilus 17-09-2006 21:02

Nalepszą reklamą jest reklama Heinekena! I ta muzyka! : P

My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu !!! : ]

Empire 17-09-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matilus (Post 992624)
My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu !!! : ]

Prawie Ci się udało rytm wybić ;)

Olorion. :

Artic taki wspaniały nie jest.

Dark Sven:

Co ma wspólnego kot z kaczką?..

Caer 17-09-2006 21:16

@Olorion:
Racja, ta reklama też była fajna.

Przypomniała mi się jeszcze jedna - stara reklama KitKata, jak to gościu wsiadł do taksówki w Indiach (?)

Empire 17-09-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caer (Post 992672)
Przypomniała mi się jeszcze jedna - stara reklama KitKata, jak to gościu wsiadł do taksówki w Indiach (?)

Ta nutka co leciała, była wyrąbista, ale nigdzie jej nie potrafiłem znaleść. ;)

Descartes 18-09-2006 14:25

No to masz babo kwasek. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09.