![]() |
Ja slyszalem taka wersje nabicia bana przez atona ze: rl life =] pozatym mial dziewczyne nik to proncess shadows albo jakos tak podobno nawet mial sie z nia zenic ale nie daje gwarancji i nie krytukujcie mnie jesli cos poprzestawialem =] No i widocznie zatesknil za tibia a skoro breath pewnie mu dal passy =]
A co do Luppy to mysle ze jednak wlasnie on wie wiecej :) Chyba nie wiecie dokladnie kto to jest :P Nie te czasy ^^ |
Cytuj:
aha i Ty tez nie wiesz kim ja jestem... a tak btw. 10:51 Quick'zor [101]: 04:51 Warning! The murder of Saint Ruin was not justified. |
Z Najikiem i Anpomem rooka przechodzilem ^^
@Mankutos Kaj ty teraz grasz? |
Cytuj:
ale nie kluc sie ze wiesz lepiej terazniejsza sytuacje tommy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
lmao.... Czasami to niewiem czy mam sie smaic z Twojej glupoty czy plakac... |
@Luppy
Ja przestalem grac we wrzesniu 2005 tylko sobie rozmawialem z kumplami ale na te wakacje "Master Rocco 1 owner" zaproponowal mi danie passow do swojej postaci nowej jaka zrobil bo tez zaczol grac od nowa. Nik nie wiem czy podawac bo zaraz zaczna najerzdzac ze oszustem jestem :P i ze niby sharuje jest to 45 ed ale ja nie gram prawie wogule bo dostalem sie do dobrego liceum a niestety tam duzo nauki =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
News : Najik -Najwieksza legenda forty gra na pewnym chrze jak pvp owner ;D |
i Jakos wiele osob w tym Breath Fire'hary sa w DaA......... wiec fight guy's plz
|
Dzisiaj pare osob doszlo... i juz 1 osoba kupila pacca:)
|
Cytuj:
Bloodbro to Amura Tao Bloodhunter to Yoshi~ Bloodbro forever to Nene Gerber Mayestik - Soy amigo...... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Luppy Skad wiesz?... A wiec stary Quick'zor juz nie gra? |
Cytuj:
|
Cytuj:
i tak zreszta wam powiem ze widze ze Wy wszystkie rozumy pozjadaliscie btw. maslana here ^.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |