![]() |
Jestem za, bardzo chetnie dołącze.. ;d
|
No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
|
Sem za i chetnie dolacze :)
Drum... Pozdro xD Grue |
Gogo Drom <3
|
Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" ;) Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru... Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. ;) Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji. Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. ;)
@eerion: Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P @Gallar: Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ;) Coś czuję, że cudna będzie z nas para... ;) |
Cytuj:
Też tak sądze... mhrok i gips _/ |
Mam nadzieje, że grupa powstanie (cześć Drom). Jestem na "tak".
|
Jak Drom się nie zgodzi to mu potniemy i porysujemy samochód
/me bierze kredki i scyzoryk |
Aye, sir!
Tylko nie wiem czy Drom się zgodzi. Ale i tak - sign me in! |
Ja tez na tak, dolacze ;)
|
Baardzo chętnie bym dołączył :)
|
Czemu tu sondy nie ma? :>
Jestem za powstaniem takiej grupy. Pojecie mam glownie o komputerowych grach fantastycznych, gralem tez ciut w MtG, ale interesuja mnie tez inne typy gier RPG w swiecie fantasy, tylko nie mialem do tej pory mozliwosci zagrac w takie ;/ |
A może obejdziecie się bez gier komputerowych ? Jak weźmiecie jeszcze ten temat to Elite Players umrze na 100%...
|
@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach Wiec w00t problem?. Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki. Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa. Oj daj nam szanse ^^ //przepraszam za brak polskich literatpw |
No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. :) Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma. ;) Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny. ;) Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).
@Yoh Asakura: Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Yoh Asakura
Tak jak już Pramus wspomniał... My ograniczamy się tylko do RPG. A w EP raczej gry są też omawiane od strony technicznej, rozwiązywane są problemy stwarzane przez grę itp. itd. etc. Wątpię by takie sprawy znalazły miejsce do omówienia ich w "Gospodzie". Tak więc i na EP nie jest możliwe aby padł cały gatunek gier RPG. Powinno być dobrze. ;) Nie martw się niczym. Póki co przecież nawet nie wiadomo czy grupa w ogóle powstanie! @Topic: A ja nadal zachęcam do wypowiadania się w tym temacie. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Admin nic nie musi Cytuj:
;p Cytuj:
Cytuj:
PS - będziecie moimi owieczkami doświadczalnymi systemu kreowanego przeze mnie Cytuj:
Cytuj:
cRPG to b. ważna branża gier na PC. Ale sądzę, że EP lepiej się do tej kategorii nadaje :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Glamri - twoje plany owszem są dalekosiężne, ale już wymagają czegoś wiecej niż grupy na forum. Poza tym co do tych waszych pomysłów - obawiam się tego co często widać. Piękny start, potem pusto... |
@eerion:
Tak, fajnie by było żeby było osobne forum itp. ale tych jest od groma i ciut ciut, a grupa ma być tutaj, dla Was i dla ludzi korzystających z tego forum. Strona itd. ma być takim "wzbogaceniem" grupy ew. miejscem, na którym moglibyśmy zamieszczać materiały czy inne sprawy, których ie moglibyśmy zamieścić w grupie. To poprostu takie "rozszerzenie" grupy. ;) Takie MTA też ma (bynajmniej miało) swoją stronę dla przykładu i wszyscy byli zadowoleni. ;) @Topic: Ciągle czekam na Wasze opinie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |