Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95850)

Rupert 24-09-2006 14:22

Jestem za, bardzo chetnie dołącze.. ;d

Lasooch 24-09-2006 14:45

No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>

Grue 24-09-2006 14:52

Sem za i chetnie dolacze :)
Drum...

Pozdro xD
Grue

Calen Futh 24-09-2006 15:21

Gogo Drom <3

Glamri 24-09-2006 18:20

Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" ;) Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru... Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. ;) Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji. Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. ;)

@eerion:
Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P

@Gallar:
Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ;) Coś czuję, że cudna będzie z nas para... ;)

Gallar 24-09-2006 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1002258)
@Gallar:
Misiu, pysiu - cókiereczku. Dziękuję, Ty również ślicznie dziś wyglądasz. Czemu wcześniej nie mówiłeś, ze taki mastah od RPG jesteś? ;) Coś czuję, że cudna będzie z nas para... ;)

mm, no nie pytałes nigdy, no ^^
Też tak sądze... mhrok i gips _/

Fire Necromacer 24-09-2006 18:48

Mam nadzieje, że grupa powstanie (cześć Drom). Jestem na "tak".

Dark Sven 24-09-2006 18:52

Jak Drom się nie zgodzi to mu potniemy i porysujemy samochód

/me bierze kredki i scyzoryk

Senseal 24-09-2006 18:57

Aye, sir!
Tylko nie wiem czy Drom się zgodzi.
Ale i tak - sign me in!

Emily Firehair 24-09-2006 18:58

Ja tez na tak, dolacze ;)

NervGal 24-09-2006 19:03

Baardzo chętnie bym dołączył :)

Pramus 24-09-2006 19:04

Czemu tu sondy nie ma? :>
Jestem za powstaniem takiej grupy. Pojecie mam glownie o komputerowych grach fantastycznych, gralem tez ciut w MtG, ale interesuja mnie tez inne typy gier RPG w swiecie fantasy, tylko nie mialem do tej pory mozliwosci zagrac w takie ;/

Yoh Asakura 24-09-2006 19:11

A może obejdziecie się bez gier komputerowych ? Jak weźmiecie jeszcze ten temat to Elite Players umrze na 100%...

Gallar 24-09-2006 19:22

@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach
Wiec w00t problem?.

Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki.
Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa.
Oj daj nam szanse ^^

//przepraszam za brak polskich literatpw

Glamri 24-09-2006 19:26

No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. :) Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma. ;) Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny. ;) Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).

@Yoh Asakura:
Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ;)

Yoh Asakura 24-09-2006 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1002397)

@Yoh Asakura:
Nie bój nic. Przecież gry na RPG'ach się nie kończą. ;)

Niby tak, ale jak grupa powstanie to większość osób założy tam tematy o takich i grach i oleją inne w EP. Ale róbcie co chcecie, nie będę narzucał swojej woli.

Pramus 24-09-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1002408)
Niby tak, ale jak grupa powstanie to większość osób założy tam tematy o takich i grach i oleją inne w EP. Ale róbcie co chcecie, nie będę narzucał swojej woli.

No, widze Yoh, ze przeszedles wielka przemiane na lepsze. tak dalej trzymaj! Widze, ze naprawde Ci zalezy na EP, ale nie martw sie. my bedziemy raptem gadac o paru rpgach, a to przeciez bedzie tylko mala czesc calego tematu jakim jest fantasy.

Glamri 24-09-2006 20:18

@Yoh Asakura
Tak jak już Pramus wspomniał... My ograniczamy się tylko do RPG. A w EP raczej gry są też omawiane od strony technicznej, rozwiązywane są problemy stwarzane przez grę itp. itd. etc. Wątpię by takie sprawy znalazły miejsce do omówienia ich w "Gospodzie". Tak więc i na EP nie jest możliwe aby padł cały gatunek gier RPG. Powinno być dobrze. ;) Nie martw się niczym. Póki co przecież nawet nie wiadomo czy grupa w ogóle powstanie!

@Topic:
A ja nadal zachęcam do wypowiadania się w tym temacie. ;)

eerion 24-09-2006 20:24

Cytuj:

Cytuj:
@Glamri:
Jak mi dasz liderke moge się zająć dyplomacją z Dromem.
Mam już w głowie nawet gotową petycję do niego.
Rotfl, jakie układy.
Nie ma nic za darmo :P

Cytuj:

No i może Drom uzna tą grupę za godną założenia... sporo użyszkodników popiera ten pomysł :>
Jak mu tego uemiejętnie nie uświadomisz/wyperswadujesz/przekażesz to dupa - nic się nie uda

Cytuj:

Ślicznie, pięknie i cudownie. Czekam na więcej waszych "za" ;) Żeby Dromuś nic nie mógł miz arzucić i zeby był przyapry do muru...
Taka zasada nic nie da. Droma nie przyprzesz do muru. Ma takie wspomaganie (kierownicy :P) że nie uda się to. w najgorszym wypadku dostaniesz z garba.

Cytuj:

Skoro "głos ludu" chce takiej grupy to będzie musiał ją założyć. ;) Tak więc jeszcze troszke poczekam z wysłaniem petycji.
Wiesz jakie jest jedno z praw admina?
Admin nic nie musi

Cytuj:

Będzie też mi koniecznie potrzebny vice-lider i już mam swój cichy typ na to stanowisko ale o tym narazie sza! Ale jestem pewien, że ów osoba się zgodzi. ;)

vice-lideró może być paru. Poza tym nie ma vice - jest tylko paru liderów któzy mają taką samą władzę
;p

Cytuj:

@eerion:
Dzięki, też mam swoją koncepcję petycji - (chyba) poradzę sobie. ;P
As you wish. Jeżeli by ci nie wypaliło to przejmuję inicjatywę, choć byłoby mi naprawdę ciężko po pierwszym nie

Cytuj:

@Gallar:
lól :P

PS - będziecie moimi owieczkami doświadczalnymi systemu kreowanego przeze mnie

Cytuj:

Tak dla Droma i niezdecydowanej publiki.
Mamy z Glamrim tysiac pomyslow na minute i jeszcze wiecej jak uczynic te grupe wyjatkowa.
Oj daj nam szanse ^^
tiaaa... Nie zaczynaj nigdy od niczego wielkiego xD

Cytuj:

@Yoh Asakura: ja prywatnie sie ElitePlejerami nie przejmuje.
Ot, w Gospodzie mielibysmy mowic o cRPG a nie ogolem o grach
Wiec w00t problem?.
Ty nie - on tak.
cRPG to b. ważna branża gier na PC.
Ale sądzę, że EP lepiej się do tej kategorii nadaje :P

Cytuj:

No widzę, że mam już całkiem pokaźną liczbę zwolenników jednak mimo wszystko czekam na dalsze wyrazy aprobaty wobec tej grupy. :) Już wraz z moim potencjalnym vice-liderem opracowaliśmy trochę pomysłów, rozwiązań itp. Myślę, że grupa naprawdę będzie warta tej chwili trudu Droma.
Zobaczymy
Cytuj:

Pozwolę sobie teraz odsłonić trochę rąbka tajemnicy abyście i Wy mogli zobaczyć o co toczy się cała gra! Grupa będzie miała swoją stronę domową, na którą już teraz mamy layout, ponad to będziemy organizować konkursy z nagrodami! Pamiętajcie również, że to nie wszystko co na Was będzie tam czekało jeśli Drom będzie mi przychylny.
To po ch.j ci grupa? Poproś droma o założenie tematu z reklamą waszej strony...
Cytuj:

Tak więc chyba sami widzicie, że jest o co walczyć, ponieważ to chyba pierwsza taka grupa, która miałaby działać z takim rozmachem i na taką skalę. (Takie przynajmniej są założenia).
Stwórzcie osobny projekt, a nie grupę. W tym planie grupa na forum nie ma sensu. Potrzebujecie własne forum.

Glamri - twoje plany owszem są dalekosiężne, ale już wymagają czegoś wiecej niż grupy na forum.
Poza tym co do tych waszych pomysłów - obawiam się tego co często widać.
Piękny start, potem pusto...

Glamri 24-09-2006 20:33

@eerion:
Tak, fajnie by było żeby było osobne forum itp. ale tych jest od groma i ciut ciut, a grupa ma być tutaj, dla Was i dla ludzi korzystających z tego forum. Strona itd. ma być takim "wzbogaceniem" grupy ew. miejscem, na którym moglibyśmy zamieszczać materiały czy inne sprawy, których ie moglibyśmy zamieścić w grupie. To poprostu takie "rozszerzenie" grupy. ;) Takie MTA też ma (bynajmniej miało) swoją stronę dla przykładu i wszyscy byli zadowoleni. ;)

@Topic:
Ciągle czekam na Wasze opinie!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39.