![]() |
Cytuj:
|
@up
Nie masz bo gdyby nie knight to dupa z huntów magiem na niższym levelu. @film Nawet fajnie Wam wyszła ta "zabawa". Tylko jestem ciekawa co by było gdybyś padł.. :D Wkużył byś się na Taifuna czy przeszło by Ci odrazu? :> Btw lubicie się tak wyzywać? :D:D |
Rox
Filmik ownuje :D mozna sie posmiac i przezyc chwile grozy hehe ;] more more more :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dopiero teraz zrozumiałem że ty naprawde nie masz jakiejkolwiek wiedzy o tibii |
Cytuj:
|
omagardz..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight jest dobry tylko w blokowaniu, a sorc we wszystkim innym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. czy więcej kasy z loota to nie wiem.. jak sobie wyobrażasz sorca solo na np. hydrach ?? z blokerem exori vis a tak to co ? po 3. sam gram sorcem i wiem jak szybciej leci exp... jedyny + chodzenia solo to to, że bez względu na loot nie musimy się nim dzielić |
20:35 Taifun Devilry [260]: znowu neo jebane
Taifun dzieckiem neostrady ? ; ! Ogolem fajny loot, jak na dhq ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z lootbaga idzie wiecej kasy niz z huntu na hydrach, no chyba ze ktos ma super farta i co godzine leca bohy -,-
|
Cytuj:
|
@Up
Panowie, chyba troche zboczyliscie z tematu, jezeli macie sie wymadrzac na temat profesji to sobie piszcie na prive albo na tibi. @Topic Magrami - Chyba troche malo tam uh miales - 25bp? Gratuluje przetrwania, zakladalem ze padniesz jak doszedl 3 demon :> Pozdrawiam |
Filmik wymiata.
Serio był taki loot? |
@Up.
Nie, Taifun kupił odemnie te itemy -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |