Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Friends Life on Refugia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96412)

KarpikPaladyn 01-10-2006 08:42

@up - nie chwale sie swoim, tylko mowie, ze mam taki, a wy odrazu "jak taki kozak jestes to pokaz ssy".a jak juz pokazalem? "hoho karpik wkleja przerobione ssy" ... brak slow. zgadzam sie z zyzolem. chodziaz watpie, gdyby byl z refugi to napewno nie byl by po twojej stronie, poniewaz pisze "Po pierwsze kto jest na tyle madry aby chwalic sie adv. na 13 czy 12 lvl" ja napewno nie... zreszta sami patrzcie - ssów twoich nie widac, i sa tylko 3-4 ssy vadera... a sa to same adv... i do tego nie sa jakies wielkie, tylko male i ZALOSNE... zero huntow ani nic... zreszta, mowisz ze to ja jestem glupi, zalosny... a gdybym wrocil do str. 1 gdzie mnie jeszcze nie bylo?
"To zle? Balem sie ze mi wszystkie zdjecia niewejda w 1 posta xD"
n/c
p.s. juz nie masz za duzo racji w tym temacie... radze - popros modka zeby zamknol ten temat, to bedzie najleprzy Twoj pomysl... i moze, kiedys zrobisz leprzy... jak bedziesz umial wklejac ssy... no i osiagniesz wiecej

Barnak 01-10-2006 08:46

...

Niemam tera czasu grac nauka nie to co ty; p to poco nasz najezdzasz?jak sie chcesz chwalic to idz i rob ten mlvl i wklejaj ss w celmara thared.. tylko nabijasz tutaj posty

KarpikPaladyn 01-10-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barnak (Post 1011740)
Niemam tera czasu grac nauka nie to co ty; p to poco nasz najezdzasz?jak sie chcesz chwalic to idz i rob ten mlvl i wklejaj ss w celmara thared.. tylko nabijasz tutaj posty

no popisales sie teraz... nauka wazna, kto mowi ze sie nie ucze? powiem tyle - looknij sobie w swoj opis ;) a co do postow, to nie uznaje czegos takiego jak "hohoho napisalem 100 posta jestem super" ... n/c
P.S. Wygrywam ta sprawe ;)

Barnak 01-10-2006 13:17

lol

OMG ty jestes jakis popier****? czy co jaka sprawe co ty odpie**** to sa zwykle zdjecia kazdy ma swoje zycie wyjdz i nieczytaj a nie siedzisz i glupie komenty robisz -.-

KarpikPaladyn 01-10-2006 13:26

hahahaha coraz bardziej widac, ze tracisz glowe ^^ przykro nam... zreszta - zalosny jestes "nie mam czasu grac w tibie, musze sie uczyc"
a wchodze na refugie i co? (online) twoj podpis? tibia bogiem? neo dziecko plz? komenty moze glupie ale na temat :)
przegrales ta sprawe ^^ mowie, popros modka zeby zamknol temat, bo zdechnie i tak czy siak ;) chyba, ze to nie jest temat do ssow? bo jakos zadnego nie ma od dlugieeego czasu ;D no oczywiscie nie zapominajmy, ze twoich ssow i tak sie nie da zobaczyc :) nie umiesz wklejac i tyle

Barnak 01-10-2006 15:06

-.-

nup? moze niewiesz ale istnieje cos takiego jak linux i htmml mam wylaczone ... bo naprawiam cos co ciebie niedotyczy

Barnak 01-10-2006 15:36

:d

Ten temat ozyje koniec z lagami zaczynam expic
Ps: SS moze tez dodawac Naldo Taru :D
Karpik schowaj sie pod dp

Zyzol z Calmery 01-10-2006 17:04

Double Posty

Witam znowu! Widac Karpik zna sie na rzeczy i wrzuca ci az milo Barnak. Co ja tam chcialem...? A no tak. Co najmniej 2 razy wbiles juz double posta. Czytac nie umiesz regulaminow? Na forum tibi.pl jest napisane ze niedozwolone jest pisanie drugiego posta za pierwszym. W ogole to poczekajcie sobie z jak to ujeliscie (Barnak i jego koledzy) 5 miesiecy jak wbijecie cos dobrego w koncu np. 70 axe fighting czy 100 sworda a nie zasmiecacie wlasny temat badziewiami z You advanced from level 12 to level 13. Piszcie dalej chetnie posmieje sie razem z Karpikiem.

Jeru 01-10-2006 19:04

Ogólnie żal.pl... [brak SS'ów.. żenujące komentarze, wychwalanie sie, kłótnie...]
Temat do skasowania... -.-

KarpikPaladyn 03-10-2006 11:45

^^

temat, tak jak chcialem - nie zyje... zdechl juz pare dni temu, "odnawiany" byl postami :) ssow nie ma od paru dni, wszystko jest w jak najwiekszym stopniu przegrane... barnak
"Ten temat ozyje koniec z lagami zaczynam expic "
n/c
zal.pl ;/
P.s. mam nadzieje, ze przyjdzie wkoncu jakis modek i USUNIE TEN POSRANY TEMAT...!

Vader Michał 25-12-2006 13:37

Teraz karpnik mam wyższy level od ciebie!! Więc sie schowaj noobku

kulej134 02-03-2007 20:59

@Karpik
W poprzednich postach pisałeś "najleprzy" itd.
Pisze się "najlepszy" xD
Ale nie ważne.
Co do tematu SZKODA MI WAS!!!
Już nie macie sie o co kłócić:)
Dajcie sobie spokój:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20.