![]() |
Cytuj:
Co w tym zlego ze uczac sie na przyklad do sprawdzianu dodatkowo co 5min zjem hama i zrobie runke? Dlaczego nazywac to uzaleznieniem? @topic Robiac runy nie uzywa sie manasow. Expiac uzywa sie manasow. Robiac runy zarabia sie w granicach 1-1,5k/h. Expiac jakies 2k-5k (zalezy na czym...) Wnosek jest bardzo prosty, nieoplacalne jest robienie run pod dp, aczkolwiek mozna, jezeli po prostu nie ma sie ochoty expic a chce sie podrasowac sile magii postaci. Ja osobiscie caly czas expie, gdy mam 200 souli to za cala zarobiona kase kupuje mfy i robie na nich uhy. zrobienie jednego bp to 1k do tylu, ale na co innego mam przeznaczac kase? W ten sposob awansowalem z 35 na 36 mlvl w jakies 15min. (nie cale 100%, powiedzmy, okolo 70-80) |
Heheh... na wszystkich forach zostalo napisane ze sorcerzy druty ... maja robic runy.. nie bede sie powtarzal z jakich powodow ;] ghmm h lvl zawsze powie ze nie oplaca sie robic run... bo mu zeby wskoczyl 1% pewnie musi z kilka sd zrobic ... ale jesli chdozi o hunty na demy bierze sie kilkadziesiat bp sd... i watpie zebys z samego expa zarobil na to... (cala kase wydarz na sd a nic Ci nie poleci) chyba ze preferujesz expienie 80 ms'em na guardach po to zeby zebrac troszke kase :) i jesli dla Ciebie miec 30 m lvl na 40 lvlu.. to.. yyyy;) I jesli wyzywasz kogos od idiotow to swiadczy o tym ze brak Tobie argumentow ktore moglyby obronic Twoje tezy ;] Bronisz sie wyzwiskami? Nie mozesz oceniac kto ejst madry czy glupi bo to tylko gra... ;] Zawsze 40 lvl robi wrazenie z 50+ m lvl ( trudno taki wbic ale...) gdyz jak sd leci po 250 to robi wrazenie a nie 150 :> jest duzo przykladow ktore potwierdzalyby moja teze na temat robienia run ;] Oczywiscie mozesz grac jak chcesz nikt nie bedzie Cie za to wyzywal itp ;]
Ps: czy 50 ek jak ma skille 70 to nie jest siara? ;] (tak samo z sorcem czy drutem) Moglbys opisac gdzie expiles ...hihi demki 40 lvl? bp sd na dema? 2 bp sd na dema? -.- _______________ Sryy za all bledy ale nie chce mi sie tego czytac :D Sryy za styl zdania ale jestem chory ... heh ;) Post nie na temat zlekka ....xD PozdrOooo!!! |
Cytuj:
Co do reszty Twojej wypowiedzi... Argumenty mi się nie kończą, wszystkie Twoje na ten temat mogę odparować bez nazywania Cię idiotą, jednak to co piszesz to idiotyzmy, i tu - nie przeczę - Ciebie idiotą nazwałem. Dlatego, że nie umiesz czytać/rozumieć. Co do 40 sorca z 50 mlvl - owszem, wygląda imponująco. Z tym, że w tym czasie sorc nie robiący run miałby ~90 lvl ~51-2 mlvl. I i tak mocniej z sd walnie. A expiłem głównie na tombach (ładna kasa) i hydrach (ładny exp, wand+2 dsy=30+k/h, wystarczająco dużo na 33-40 lvlu + ładna kasa przy odrobinie szczęścia, którego ja nie miałem). Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a zebys chcail wiedziec ze nie mam zabardzo pomyslu na zycie, ale to chyba nie twoja sprawa. |
Koniec kłótni, wyzywania, flooding'u, trollowania, spamowania itp itd. Wszystko już chyba zostało powiedziane na ten temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |