![]() |
czuje się jakbym miał kaca... łojezu moja głowa!!!
down: ^^ |
Cytuj:
|
Ojciec jedynie nie słyszy.. jeśli jest odpowiednio cicho.
Btw. ja słyszę dźwięki do ~15kHz. Zrobiłem sobie taki programik skromny. |
Cytuj:
|
wypraszam sobie :|
|
Cytuj:
;P @Ontopic Tez o tym czytalem, chyba dziala w odpowiedniej glosnosci |
dzisiaj sprawdziłem to w szkole!
na każdej lekcji jak było cicho włączałem to na fulla... wszyscy sie odwracali z odpowiednim grymasem na twarzy, żebym to wyłączył, oprócz nauczycieli :) żaden nie słyszał. mieliśmy przy tym ubaw :D |
Nauczyciele raczej nic nie usłyszą, bo wiadomo jaką mają pracę (dzwonek i krzyki od razu).
|
Nikt nie slyszy oprocz mnie :D
|
Można to przeknowertowac na inny format nie tracąc nic na jakosci? ;)
|
Identyczny dzwiek emituje kineskop wielu nowoczesnych telewizorow jest on jednak slabo slyszalny i nie kazdy zwraca na niego uwage. Mozliwe ze nie kazdy go slyszy bo ludzie maja inny zakres slyszanych czestotliwosci, ten zblizony do 20kHz slyszalny bedzie mniej wiecej przez 95% ludzi i wiek nie ma tu nic do rzeczy. Ci co go nie slysza niech nie placza :P Moze za to slyszycie o wiele nizsze tony niz inni :P
#Edit Nie zauwazylem ze tutaj juz 6 stron komentow jest to pewno juz ktos to napisal ale mniejsza o to :P nie chce mi sie sprawdzac :P |
Mama nie słyszy(dużo lat), wujek - gitarzysta, słyszy. Siostra nie słyszy. Jeszcze tylko musze poczekać, jak brat przyjedzie ;>>
|
Qpa, wszyscy słyszą i drą się żebym ściszył ;d. Mamusia jest nauczycielką a tatuś mechanikiem. A na lekcji wolę nie testować.
|
Działa !:s tylko musi być odp. zregulowany głośnik bo jak np. jest ustwaione, żeby grał ciszej to go nie słyszą dorośli jak jest prawie-full to słyszą wszyscy:D
|
Na moich rodzicach dziala, aby go uslyszeli musze wlaczyc na maxa glosniki i ja juz wtedy nie wytrzymuje a oni slysza odglos podobny do bzyczenia komara:D
|
Sprawdzałem na lekcjach :). Żaden nauczyciel nie usłyszał. Dzieki za link (;.
|
omg niezle moja 5 letnia siostra tez nie slyszy oo xdd
|
Taka rada.
Jeżeli powiecie rodzicom, "Mamo/tato, zobacz, mam tutaj taki dźwięk, który ja słysze, a dorośli go nie słyszą, zaraz ci puszcze, napewno nie usłyszysz", to zadziałacie na ich podświadomość tak, że tego nie usłyszą. (Oczywiście, nie każdy jest podatny na sugestie [aż tak bardzo]) Najlepiej jest ich zawołać, nic nie mówiąc włączyć, i po 5 sek wyłączyć, i wtedy to powiedzieć. |
Super mi to diała ! :D
|
Kurde czary!!!!!!! Ja i ojciec slyszymy, mamuska nie. Ona slaby sluch ma.:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |