![]() |
Bardzo dobry temat ponieważ ja chcialbym sie w nim wypowiedziec..
Noto zaczynamy: -Exori Vis Dostepne Dla FACC !! -Nowe expowiska -Nowe miasto dla facc •Ale najbardziej czego bym chcial to exori vis dla facc..(MOJE MARZENIE) |
Ja.. Ja.. Ja.. chciał bym.
Hmmmmmmmmmm.....:baby:
Chciał bym zeby stworzyli server NON-PVP i PVP w jednym.. np. ze co 3 godziny jest server PVP a pozniej jest non-pvp.. tak jak na niektorych OTS'ach :evul: Fajnie by było gdyby Knight'owi szybciej skille rosły !! I zeby były fajne questy dla FACC ( nie tylko dla PACC'a ;( ). Kilka nowych miast, naprzykład misto pod woda... zeby było ciekawiej kilka nowych powazniejszych expowisk na tych wyspach.. niemowie tu o Rotwormach ani Dwarfach ! Tylko o Dragonach, Demonach, Lord Dragonach, Behemotach, itp. taka wyspa strachu. i zeby sie nierespiły w 1 miejscu.. caly zacs gdzie indziej.. kto sie nieboi niech plynie na ta wyspe.. a aj juz wruci to z pieknym loot'em.B) |
Hmmm. Obecnie moim zdaniem knight to najsłabsza profesja. BO magicy mają aimbota w batle itd. Paladyni walą i uciekają. A knajt aby bić musi podejść, aby zadawać sensowne hity musi mieć skila co bradzo długo trwa. Moje mazenie aby skile u knajta rosły szybciej.
|
po co maja rosnac szybciej skoro i tak gowno daja ?``
|
Ja marze o pieluchach, bo jak wracam z hardcoreu to mam nasrane w gaciach xDDDDDDD
|
*exori vis dla facc
*Kilka nowych wysp, expowisk dla facc *Pojedynczy respawn dragon lorda na jakiejs skale no i zeby podrodze doniego nic nie bylo do ubicia moze byc w lesie na polnoc od carlin to all xD |
Update
1) Możliwość zostania mieszkańcem lodowych wysp.
2) Domki na lodowych wyspach. 3) Co najmniej 2 nowe outfity dla FACC. 4) Więcej questów (Soft Boots Quest:] ) |
@Fire glutek, Exura 92 i wiele wiele innych: Płacisz - wymagasz
|
- DOBRE EXPOWISKA DLA FACC!!!
- więcej czarów dostępnych dla FACC - Demony dla FACC - I teraz coś zupełnie nierealnego: Możliwość dojścia na Daramę dla FACC( Jakiś tunel czy coś) |
Cytuj:
|
A ja... Bezwzględne banowanie oszustów i noobów. Tylko screena złapać, gdzie koleś jedzie z odzywką give me my money!!! lub coś w tym stylu, no i przesłać GM i po noobku.
A urywki rozmowy z oszustami podkładającymi linki do keyloggerów. I nie ma gościa. Ech, ale to zbyt piękne, żeby było prawdziwe... |
Cytuj:
Tylko żeby była Tibia 7.4 Wtedy dodali ankrahmun i inne bajery. Ale teraz tibia jest już zbyt pstrokata :( |
up i 2x up
a jakby nie dawali nowych terenów to byście pewnie narzekali, nie? Nie cieszycie się patrząc na walkę z noobstwem, dzieleniem kont, hakerstwem? Nie koszystacie z ułatwień typu hotkeye itd? Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z każdego update (nie powiem, ale przedtym z celowaniem na battle troche się bałem, niepotrzebnie), cieszę się że są płatne konta (i miejsca wolne od noobów/newbie) i chcę w nowym update znów troche nowych terenów (czym więcej terenów tym można se lepiej pograć i poexpic, choć z moim netem i tak jest ciężko :( Pozdro |
nowe tereny , nowe monstery , nowe itemki to czego powinno byc wiecej ;]
|
Cytuj:
|
Taaa ja tez mam pomysl
Kurde mam 30 lvl i marze tylko o tym zeby zrobili w nastepnym update wiekszy zasięg do rozdzek np. WoCE zeby mialo zasięg na 3 pola a WoI zasięg na 4 pola B) B) to by byla jazda wtedy ;) ;) NO i żeby zrobili nawe miejsce dla FACC bo wszystkie teraz sa oblegane i by sie rozluznilo :evul: :evul:
|
Ja bym chciał...
Ja bym chciał zeby jak najwiencej dlai dla pacc-ów :evul: (pewnie cos dadza) bo ja juz niedługo se pacca kupuje (przez filrme dorom:) ) Chociaż dla facców terz by sie cos zadało bo niewiadomo jak długo bende miał pacca :confused:
|
1.Myśle ze powinni zrobic to tak jak w dawnej tibi ze outfit pacca ma facc a pacc ma outfit jekiegos monsterka
2. Wiecej questow dla facc 3.Szybsze skile i exp(skile tak 2x a exp 1.5) 4.Brak Noobow ;> 5.Większe expowiska dla facc |
Poprawienie knighta bo jego hity sa zalosne. Wogole wyeliminowac cos takiego jak skile, bo to chyba tylko w tibi knight musi wywalic ~800h zeby cos sensownego wbic.
|
Ja bym chcial addon pijaka xD, mozesz go zdobyc tylko na 8 lvl i nosic do 20 dla facc
Wyspe o nazwie king of the inferno gdzie bylby najazd ferumbrasa raz w tygodniu :) Expowisko dla facc np. miejsce gdzie wchodzisz w tp i na karzdej kratce jest dwarf xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |