![]() |
A ten GM jak zrobił że były potwory i se z nimi normalnie walczył??? Jak zrobił że można było se na koniu jeździć?
|
Odrazu muwie ze uzylem szukaj i mi nieznalazlo czy mugby ktos podac linka i powiedziec jak to chodzi
|
Super miasto.Lepszego nie widzialem.moze dlatego ze jest ich malo.Ale i tak super.
|
Hehe , ja pamiętam jak matkus zamieścił tego linka jeszce na tibia.gery.pl :) .Rzeczywiście .....mapka jest powalająca!.Musiałeś się przy tym pewnie cholernie narobić , albo musiało ci się nieźle nudzić ;] .Nudź się czesciej , bo widać że z tego ci potem wspaniałe prace wychodzą ;)
|
No no Fajne ale moze ktos podac linka do tego programiku ;)
|
Cytuj:
|
no matkus ja nie bede sie wlaczal w rozmowe innych ale po czesci zkrytykuje twoja mapke ale to sa szczególy. chodzi o to ze jest tam za malo bajerów. np w ab masz swiete drzewa i labirynt; w kazo miejsca do grania w czashy, warcaby; w Thais wielka gospoda Froda... a u ciebie???? ;) No al po za tym podoba mi sie bardzo i mogloby takie miasto powstac....
|
No to fakt musial sie chlopak nemeczyc.Ale za to efekt jego parcy jest rewelacyjny.Wstac Npc,zrob jescze jakies miejsca z potworkami.
|
Bardzo fajny Land :D Sam kiedys może spróbuje :D
|
wypasione miasteczko najbardziej podobają mi się te skarby króla :D
knight rulez :sword: |
wow ładne,bardzo ładne,zrób jeszcze inne miasta i np. jakieś miejsca gdzie będą questy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |