Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Najcudowniejsza para na asterze... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97333)

Dark Sven 08-10-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisklak (Post 1023373)
Ten koles mnie rozwala ;] Czytam Twoje posty z wielkim podziwem i stwierdzam smialo ze moj brat mimo tego iz mlodszy to znacznie madrzejszy od Ciebie ;] IP se sprawdz, sa sposoby.

ip-Np? Supcio mądrzejszy?Zdarzają się wybryki natury :]

Nie no serio... Jest ktos mądrzejszy ode mnei (?)
A co cię tak rozwala? Że oni wzięli ślub, to, że oprócz waszej "najwspanialszej pary (XD" są jeszcze inne? Czy to, że padło podejrzenie o IP.(Mało było takich?)

Pisklak 08-10-2006 21:27

@__DARK_SVEN__
No wiec wyjasnienie dla Ciebie. Wiem ze nie jedni sobie wymyslali zwiazki, Dziewczyny itd. ale sam poznajac Ksiezniczke z poczatku myslalem, ze jest Chlopakiem. Nie wiedzialem ze sa Dziewczyny grajace w tibie. Zreszta spytaj kogos z astery czy zmyslam.

Dark Sven - idz spac, juz pozno...

PiXik 08-10-2006 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1023381)
2>9

ROX :)
@topic:zakładając taki temat na co liczyłeś?do teraz nie wiem,nick Twojej "wybranki"dostarczył mi sporej dawki humoru;).Cóż ,życze powodzenia choć ja nigdy nie szukałby dziewczyny w tibii,ani na czacie i ogólnie internecie.Śmieszy mnie to troszke ale to tylko moje zdanie,więc;).Tibia to tylko tibia,choć warto mieć tam pare zaufanych osób które nie okradną Ciebie z paru pixeli,takich ludzi poznałem;) i ich pozdrawiam.

Dark Sven 08-10-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisklak (Post 1023421)
@__DARK_SVEN__
No wiec wyjasnienie dla Ciebie. Wiem ze nie jedni sobie wymyslali zwiazki, Dziewczyny itd. ale sam poznajac Ksie(R)zniczke z poczatku myslalem, ze jest Chlopakiem. Nie wiedzialem ze sa Dziewczyny grajace w tibie. Zreszta spytaj kogos z astery czy zmyslam.

Dark Sven - idz spac, juz pozno...

A czy ja cię oskarżam o to, że wymyśliłeś związek? Myślałeś, że jest chłopakiem lól...
Nie wiedziałeś, że są dziewczyny grające w tibie? Kolejny ograniczony samiec :]?

Adaras 08-10-2006 21:31

To dobrze, że znaleźliście swoją drugą połówkę. O ile to przetrwa. Gratuluję i życzę powodzenia.

Tylko po cholerę z tym na forum? :/

Runeczka 08-10-2006 21:33

Hmm...Niom pelno jest par

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1023310)
Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.

Ale co ciekawsze poznaja sie w normalny sposob te miloiony par...Tak samo zdziwie moze niektorych to nie internetowa milosc:P...przez internet dwa lata temu a mianowicie przez tibie poznalismy sie tylko , a nasz zwiazek trwa od roku :D Nie mam zreszta niektorym niedowiarkom niczego udawadniac i tlumaczyc...bo....i tak powiedza ze klamie i ja i Pisklaczek.A tak pozatym wydaje mi sie ze co niektorzy jeszcze maja zbyt malo lat i nie maja zielonego pojecia o niczym wiecej jak tylko jak wlaczyc Tibie i nabijac level...do pewnych rzeczy na ktory zabieraja glos w chamski sposob musza jeszcze trocghe mleczka wypic aby podyskutowac :D
A calej reszczcie ktora nas rozumie i zyczy szczescia ...a przedewszystkim wierzy w to co nas spotkalo dzieki Tibii i broni - DZIEKUKUJE!

Chcialam tez bardzo podziekowac za przywrocenie tematu...wlasnie on byl zrobiony dla mnie jako niespodzianka ...mimo iz Pisklaczek spodziewal sie ze beda nas wysmiewac , zrobil go i zamiescil aby sprawic mi radosc .

Wielu z Was nie dorowna nigdy Pisklaczkowi . Dziejsza plec meska mysli tylko o szpanie , ordynarnym slownictwie,aby udowodnic ile to nie potrafi wypic itd itd....Jego jak i mnie to nie bawi...On ma swoje zdanie i nie wstydzi sie tego...Wiec niech do Was dotrze ze lepiej nie moglam trafic :D Nie mam zamiaru zamienic Jego za zadne Skarby swiata . A Wy zyjcie swoim stylem , zobaczyny czy to co Was bawi kiedys bedzie dla Was takie zabawne jak teraz :P To na tyle ...Papatki :D

Ps. Kocham Cie Misiaczku :* Nie przejmuj sie nimi :)

Pisklak 08-10-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1023427)
ROX :)
@topic:zakładając taki temat na co liczyłeś,do teraz nie wiem,nick Twojej "wybranki"dostarczył mi sporej dawki humoru;)Cóż ,życze powodzenia,choć ja nigdy nie szukałby dziewczyny w tibii,ani na czacie i ogólnie internecie,śmieszy mnie to troszke ale to tylko moje zdanie,więc;)Tibia to tylko tibia,choć warto mieć tam pare zaufanych osób które nie okradną Ciebie z paru pixeli,takich ludzi poznałem;) i ich pozdrawiam.

A myslisz ze ja szukalem milosci? Zaczelem grac z mysla ze bede tylko grac. Wyszlo tak jak wyszlo, no i nie wiem, moze dla was to nie normalne, ale ja sie zakochalem w charakterze Ksiezniczki, mimo tego iz nie wiedzialem Jej ani nie slyszalem, odwzajemnila to i jestesmy teraz bardzo szczesliwi. DODAM ZE TEN ZWIAZEJ W TEJ CHWILI JUZ NIE JEST ZWIAZKIEM PRZEZ INTERNET ALE ZWIAZKIEM REALNYM -.- (nie ktorzy nadal tego nie rozumieja). Czy czlowiek sie w tych czasach nie moze nawet szczesciem podzielic?

Dark Sven 08-10-2006 21:34

/me leży pod stołem i kwiczy
@up
Dobra ale kogo to obchodzi. Załóż sobie bloga, idz na czata czy cos
KOGO TO OBCHODZI?

Niektórzy dalej nie rozumieją, że niektórych romansidła nie interesują. A ona i tak cie pewnie w końcu zdradzi (lub ty ją) i skonczy się miłość

Btw. Naucz się Ksierzniczka

xD

Fiszbin 08-10-2006 21:36

ia tesh mam ciefczyne w Tipi! ma na nika Kroolefna! koham jom! rasem poluiemy na trole elfy i minosy :* posnaliśmy śę jak padła na szczużę a ja jej ottałem luta tylko 50 gp wziąłęm.

Ogarnij się człowieku! Założ sobie bloga i tam pisz takie bzdury.

Pisklak 08-10-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1023446)
@up
KOGO TO OBCHODZI?

No jednak kilka osob odpowiedzialo pozytywnie na ten temat, a drzwi sa tam -> Wiec idz juz spac, jutro do przedszkola.

spider-bialystok 08-10-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 1023280)
hahaha, leze i kwicze

Naprawde, wzruszyla mnie twoja historia...

hahahahaha, rooofl

Ale z ciebie ziom! A teraz jazda do piaskownicy ;>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Miłość sobie możecie wyznawać na gg/w rl/w Tibii - grzyba nas to obchodzi? Na świecie są setki milionów kochających się par.

A mnie na przyklad to zaciekawilo, bo jest to forum poswiecone tibii, a temat jest zwiazany z tibia i pokazuje te gre z innej perspektywy, nie tylko jako kolorowy kalkulator do nabijania cyferek.

Dark Sven 08-10-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1023452)
ia tesh mam ciefczyne w Tipi! ma na nika Kroolefna! koham jom! rasem poluiemy na trole elfy i minosy :* posnaliśmy śę jak padła na szczużę a ja jej ottałem luta tylko 50 gp wziąłęm.

Ogarnij się człowieku! Założ sobie bloga i tam pisz takie bzdury.

OWN3D! xD
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisklak (Post 1023454)
No jednak kilka osob odpowiedzialo pozytywnie na ten temat, a drzwi sa tam -> Wiec idz juz spac, jutro do przedszkola.

To skorzystaj z nich, wez swoją Ksierzniczke i nie wracaj. A i nie trzaskaj

TehRegent 08-10-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Runeczka (Post 1023436)
Ale co ciekawsze poznaja sie w normalny sposob te miloiony par...Tak samo zdziwie moze niektorych to nie internetowa milosc:P...przez internet dwa lata temu a mianowicie przez tibie poznalismy sie tylko , a nasz zwiazek trwa od roku :D Nie mam zreszta niektorym niedowiarkom niczego udawadniac i tlumaczyc...bo....i tak powiedza ze klamie i ja i Pisklaczek.A tak pozatym wydaje mi sie ze co niektorzy jeszcze maja zbyt malo lat i nie maja zielonego pojecia o niczym wiecej jak tylko jak wlaczyc Tibie i nabijac level...do pewnych rzeczy na ktory zabieraja glos w chamski sposob musza jeszcze trocghe mleczka wypic aby podyskutowac :D
A calej reszczcie ktora nas rozumie i zyczy szczescia ...a przedewszystkim wierzy w to co nas spotkalo dzieki Tibii i broni - DZIEKUKUJE!

Chcialam tez bardzo podziekowac za przywrocenie tematu...wlasnie on byl zrobiony dla mnie jako niespodzianka ...mimo iz Pisklaczek spodziewal sie ze beda nas wysmiewac , zrobil go i zamiescil aby sprawic mi radosc .

Wielu z Was nie dorowna nigdy Pisklaczkowi . Dziejsza plec meska mysli tylko o szpanie , ordynarnym slownictwie,aby udowodnic ile to nie potrafi wypic itd itd....Jego jak i mnie to nie bawi...On ma swoje zdanie i nie wstydzi sie tego...Wiec niech do Was dotrze ze lepiej nie moglam trafic :D Nie mam zamiaru zamienic Jego za zadne Skarby swiata . A Wy zyjcie swoim stylem , zobaczyny czy to co Was bawi kiedys bedzie dla Was takie zabawne jak teraz :P To na tyle ...Papatki :D

Ps. Kocham Cie Misiaczku :* Nie przejmuj sie nimi :)

DObra jestem samcem, ktory mysli tylko o tym ile obali...:D

Kurde tylko po co ja sie wpisywalem do organizacji walczacej z alkoholem, narkotykami, zw. homoseksualnymi, pedofilia, komunizmem, poganizmem, syjonizmem?

Jesli juz cos mowisz - nie mow o wszystkich. Czasami uogolnianie potrafi ostro w*****c -.-

Pisklak 08-10-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1023461)
To skorzystaj z nich, wez swoją Ksierzniczke i nie wracaj. A i nie trzaskaj

Myslisz ze bym tego nie zrobil? Ale przynajmniej swoja Ksiezniczke mam, a Ty biedaku jeszcze z Mamusia musisz lulac.

Dark Sven 08-10-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS (Post 1023467)
-

xD
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1023459)
A mnie na przyklad to zaciekawilo, bo jest to forum poswiecone tibii, a temat jest zwiazany z tibia i pokazuje te gre z innej perspektywy, nie tylko jako kolorowy kalkulator do nabijania cyferek.

Ey. Włączyłem tibie. Znalazłem kolesiowkę i zacząłem z nią gadać. Dała mi swoje gg. Jest moja przyjaciółką.

Jestem elo? Moge walnąć temat?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisklak (Post 1023470)
Myslisz ze bym tego nie zrobil? Ale przynajmniej swoja Ksie(R)zniczke mam, a Ty biedaku jeszcze z Mamusia musisz lulac.

O ya! Musiałeś mi przypominać ;( Teraz ide do łazienki sie pochlastać. Z zazdrości! I to ty będziesz mnie miał na sumieniu,

Koleś się na mnie zawziął. Albo ja na niego xD
Coś czuje- dzisiaj zgarne warna xD

Pisklak 08-10-2006 21:45

Tak, mnie to zaciekawi i wielu innych, ale na forum z Gadu-Gadu.

Runeczka 08-10-2006 21:45

Jaki ideal :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1023446)
@up
KOGO TO OBCHODZI?

Niektórzy dalej nie rozumieją, że niektórych romansidła nie interesują. A ona i tak cie pewnie w końcu zdradzi (lub ty ją) i skonczy się miłość

Btw. Naucz się Ksierzniczka

xD

Widze ze Ty jestes asem i penie nigdy nie popelniasz bkledow ...A tak pozatym nie wiedzialam ze czlowieka ocenia sie po tym jaki ma nick lub imie ...albo po tym co je ...Na tyle jestes wart na ile szanujesz innych:)

Fiszbin 08-10-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisklak (Post 1023470)
Ale przynajmniej swoja Ksiezniczke mam

To "zabrzmiało" jak: "wszystkie fajne laski zajętę to przynajmniej tego paszczura poderwe"

Pisklak 08-10-2006 21:48

To zle to rozumiesz...
I jak mozesz to nie mow o Ksiezniczke "Paszczur" - Bo..
Po 1 - Nie znasz Jej...
Po 2 - Nie wiesz jak wyglada (odnioslem wrazenie ze piszac "paszczur", miales na mysli wyglad Ksiezniczki)

Runeczka 08-10-2006 21:49

Umiesz czytac?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS (Post 1023467)

Kurde tylko po co ja sie wpisywalem do organizacji walczacej z alkoholem, narkotykami, zw. homoseksualnymi, pedofilia, komunizmem, poganizmem, syjonizmem?

Jesli juz cos mowisz - nie mow o wszystkich. Czasami uogolnianie potrafi ostro w*****c -.-

Nie napisalam wszyscy :/ Wiekszosc ....a to roznica chyba :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16.