![]() |
Cytuj:
Nie no serio... Jest ktos mądrzejszy ode mnei (?) A co cię tak rozwala? Że oni wzięli ślub, to, że oprócz waszej "najwspanialszej pary (XD" są jeszcze inne? Czy to, że padło podejrzenie o IP.(Mało było takich?) |
@__DARK_SVEN__
No wiec wyjasnienie dla Ciebie. Wiem ze nie jedni sobie wymyslali zwiazki, Dziewczyny itd. ale sam poznajac Ksiezniczke z poczatku myslalem, ze jest Chlopakiem. Nie wiedzialem ze sa Dziewczyny grajace w tibie. Zreszta spytaj kogos z astery czy zmyslam. Dark Sven - idz spac, juz pozno... |
Cytuj:
@topic:zakładając taki temat na co liczyłeś?do teraz nie wiem,nick Twojej "wybranki"dostarczył mi sporej dawki humoru;).Cóż ,życze powodzenia choć ja nigdy nie szukałby dziewczyny w tibii,ani na czacie i ogólnie internecie.Śmieszy mnie to troszke ale to tylko moje zdanie,więc;).Tibia to tylko tibia,choć warto mieć tam pare zaufanych osób które nie okradną Ciebie z paru pixeli,takich ludzi poznałem;) i ich pozdrawiam. |
Cytuj:
A czy ja cię oskarżam o to, że wymyśliłeś związek? Myślałeś, że jest chłopakiem lól... Nie wiedziałeś, że są dziewczyny grające w tibie? Kolejny ograniczony samiec :]? |
To dobrze, że znaleźliście swoją drugą połówkę. O ile to przetrwa. Gratuluję i życzę powodzenia.
Tylko po cholerę z tym na forum? :/ |
Hmm...Niom pelno jest par
Cytuj:
Ale co ciekawsze poznaja sie w normalny sposob te miloiony par...Tak samo zdziwie moze niektorych to nie internetowa milosc:P...przez internet dwa lata temu a mianowicie przez tibie poznalismy sie tylko , a nasz zwiazek trwa od roku :D Nie mam zreszta niektorym niedowiarkom niczego udawadniac i tlumaczyc...bo....i tak powiedza ze klamie i ja i Pisklaczek.A tak pozatym wydaje mi sie ze co niektorzy jeszcze maja zbyt malo lat i nie maja zielonego pojecia o niczym wiecej jak tylko jak wlaczyc Tibie i nabijac level...do pewnych rzeczy na ktory zabieraja glos w chamski sposob musza jeszcze trocghe mleczka wypic aby podyskutowac :D A calej reszczcie ktora nas rozumie i zyczy szczescia ...a przedewszystkim wierzy w to co nas spotkalo dzieki Tibii i broni - DZIEKUKUJE! Chcialam tez bardzo podziekowac za przywrocenie tematu...wlasnie on byl zrobiony dla mnie jako niespodzianka ...mimo iz Pisklaczek spodziewal sie ze beda nas wysmiewac , zrobil go i zamiescil aby sprawic mi radosc . Wielu z Was nie dorowna nigdy Pisklaczkowi . Dziejsza plec meska mysli tylko o szpanie , ordynarnym slownictwie,aby udowodnic ile to nie potrafi wypic itd itd....Jego jak i mnie to nie bawi...On ma swoje zdanie i nie wstydzi sie tego...Wiec niech do Was dotrze ze lepiej nie moglam trafic :D Nie mam zamiaru zamienic Jego za zadne Skarby swiata . A Wy zyjcie swoim stylem , zobaczyny czy to co Was bawi kiedys bedzie dla Was takie zabawne jak teraz :P To na tyle ...Papatki :D Ps. Kocham Cie Misiaczku :* Nie przejmuj sie nimi :) |
Cytuj:
|
/me leży pod stołem i kwiczy
@up Dobra ale kogo to obchodzi. Załóż sobie bloga, idz na czata czy cos KOGO TO OBCHODZI? Niektórzy dalej nie rozumieją, że niektórych romansidła nie interesują. A ona i tak cie pewnie w końcu zdradzi (lub ty ją) i skonczy się miłość Btw. Naucz się Ksierzniczka xD |
ia tesh mam ciefczyne w Tipi! ma na nika Kroolefna! koham jom! rasem poluiemy na trole elfy i minosy :* posnaliśmy śę jak padła na szczużę a ja jej ottałem luta tylko 50 gp wziąłęm.
Ogarnij się człowieku! Założ sobie bloga i tam pisz takie bzdury. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
DObra jestem samcem, ktory mysli tylko o tym ile obali...:D Kurde tylko po co ja sie wpisywalem do organizacji walczacej z alkoholem, narkotykami, zw. homoseksualnymi, pedofilia, komunizmem, poganizmem, syjonizmem? Jesli juz cos mowisz - nie mow o wszystkich. Czasami uogolnianie potrafi ostro w*****c -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jestem elo? Moge walnąć temat? Cytuj:
Koleś się na mnie zawziął. Albo ja na niego xD Coś czuje- dzisiaj zgarne warna xD |
Tak, mnie to zaciekawi i wielu innych, ale na forum z Gadu-Gadu.
|
Jaki ideal :)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To zle to rozumiesz...
I jak mozesz to nie mow o Ksiezniczke "Paszczur" - Bo.. Po 1 - Nie znasz Jej... Po 2 - Nie wiesz jak wyglada (odnioslem wrazenie ze piszac "paszczur", miales na mysli wyglad Ksiezniczki) |
Umiesz czytac?
Cytuj:
Nie napisalam wszyscy :/ Wiekszosc ....a to roznica chyba :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |