![]() |
Nidyrydy
Angielski i rozpoczynamy poznawanie francuskich zasobow slownikowych ^^ Cava? Cava bien, merci. Et toi? Mua o si (czy jak sie to tam pisze ;)) =p @Reth Oui francuski rox :D |
Aż trzy, bo austriacki, amerykański i brazylijski!
|
Polski bardzo dobrze, niemiecki średnio i bardzo dobrze angielski.
|
Angielski - w miare biegle w mowie, troche slabiej w pismie
Niemiecki - potrafie sie dogadac Japonski - niedawno zaczelem nauke |
Polskiego ni w zab nie potrafię :(
Cytuj:
|
Angielski -Dobrze
Niemiec-Podstawy Hiszpanski-zaczynam Włoski-jw Pozdro. |
Angielski-potrafię się dogadać,w sumie dobrze, w szkole też w miare dobrze&bardzo dobrze mi idzie
Niemiecki-podstawowe zwroty,jednak mam niechęć do tego języka więc;) |
Pomimo mojego młodego wieku(13 lat) znam dużo języków:
Angielski <uczę się od 4 roku życia> Podstawowe podstawy niemieckiego Rosyjski<perfekcyjnie> Ukraiński<j/w> Polski<lol> Francuskiego uczyłem się przez rok dawno temu |
Ja znam dośc dobrze język ojczysty (tak uważam), a język angielski, jak na mój wiek, wydaje mi się, że całkiem nieźle. Przeważnie nie mam problemów z dogadywaniem się z innymi graczami w Tibii, raczej to oni mają problemy (chyba, że pochodzą z krajów anglojęzycznych; wtedy to ja się nieraz gubię). Ale na zagranicznym urlopie, w te wakacje, nie miałem większych problemów w rozmowie na żywo z ludźmi in English :D .
|
Angielski, niemiecki, polski. Wszystkie dosc dobrze.
|
Polski, angielski, niemiecki. W czym niemiecki to nie zaduzo ale bym sie dogadal. B)
|
Ja znam tylko angielski (wystarczająco dobrze żeby zrozumieć większość tego co mówią Amerykanie/Anglicy), chociaż po Rosyjsku też potrafię coś powiedzieć.
|
Polski, angielski - na bardzo wysokim poziomie oraz hiszpański - już umiem bardzo dużo, ale ciągle się uczę.
Zauważyłem, że pare osób posługuje się hiszpańskim. Takie drobne pytanie: uczycie się go dodatkowo, czy w szkole oraz czy jest to klasa nastawiona na hiszpański (4 letnia, 18 godzin hiszpańskiego w tygodniu itd. do jakiej ja uczęszczam) czy poprostu jest sobie ten język? Z ciekawości pytam, bo klasy takie w Polsce tylko 3, a nuż się ktoś trafi :) |
Angielski
Niemiecki Włoski Moja porada: twórzcie sobie zeszyt ze słówkami! czytajcie po necie artykuły w danym języku z dziedziny która Was zajebiscie interesuje i tłumaczcie je... świetnie wchodzi wszystko do głowy :-) |
Niemiecki i angielski, tyle że niemiecki lepiej
|
angielski na poziomie hmm...wystarczającym mi (w sumie to średni) ; p
niemiecki - podstawowe zwroty itp |
Znam jeden, angielski, ale perfekcyjnie.
|
Angielski bardzo dobrze, rosyjski i niemiecki nawet nieźle. No i próbuję się portugalskiego uczyć ;)
|
widze ze sami lingwisci
tylko w tibi tego nie widac ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |