Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Muzyka jaka sluchacie ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9756)

bartias 01-12-2004 19:16

Niesamowite!!!

@$scorcerer - kurde, chlopie, jak zobaczylem twoj post, to myslalem, ze.... sam go napisalem:P

Postanowilem sie wkrecic do szkolnego radiowezla, bede meczyl hyphopowcof i techniawy moja muzyka:P Hehe, a zaczne od Fear of the dark... Muahahahaa...

Ja slucham Gothic, Power, Heavy, Fantasy, Speed, Melodic, i kupy innych gatunkow metalu, z ktorych czesci w zasadzie nie rozroznie... Hmm roznica miedzy fantasy a melodic metalem jest.... a ch.uj wie jaka:P

Zespoły:
Nightwish
HammerFall
Dream Evil
System of a down (nie, nie zaliczam tego do metalu)
Rhapsody

i starczy, bo bede wymieniac w nieskonczonosc:P (tzn. bardzo dlugo)

Zagan 01-12-2004 19:28

Od O-zone dostaję mdłości, a lubie Linkin Park :p , Metallica, Korn oraz czasami inne rodzaje(pojedyncze piosenki)

Paladin of Solamnia 01-12-2004 20:06

Rock&Metal&muza z filmów które lubię

MetallicA, Switchfoot, ZZ top, Scorpions, Iron Maiden, Black Sabbath, ACDC, Perfect, Lady Pank, DŻEM, Kombi, Republika i................................Big Cyc :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p (nie bijcie, czasem warto tego posłuchać, ja od tego zaczynałem :p )

jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę..........

BTW. Jak zobaczylem ten avek, to od razu wiedziałem że to...Sena!! :] 8o 8o 8o 8o (bez czytania nicka nawet :p )

Klikowski 01-12-2004 20:35

Queen (mój ulubiony), Linkin Park, Rammstein, Korn, Mettalica, Nirvana, Slipknot, Nightwish, System Of A Down, a ogółem to jeszcze Gothic itd (niechce mi sie wymieniac :P ). Do tego czasem muzyka klasyczna, soundtracki z różnych filmów (np LOTR), Kazik, czasami techno troszeczke lub rapu, a dawniej sluchalem starego polskiego HH bo ten "terazniejszy" to jedno wielkie G***O.

she_devil 01-12-2004 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladin of Solamnia
Perfect, Lady Pank, DŻEM,
8o 8o (bez czytania nicka nawet :p )

Buuu fani Dzemu lacznie sie! Najbardziej lubie Wehikuł czasu :D i Jak malowany ptak. Perfect tez jest dobry ( pare utworow to ulubione utwory Ryska Riedla), no a Lady Pank :D I luv :S

Glamri 01-12-2004 20:59

No, a ja muszę się wam przyznać... Tylko nie bijcie mnie PLZ! Słucham disco polo! A raczej Heavy Disco Polo! :D A teraz do rzeczy....

Hail MetallicA! Gdyby nie oni dziś wąchałbym kwiatuszki od spodu...
Hail Black Sabbath! Patrz wyżej...
Hail Iron Maiden! Wam też wiele zawdzięczam! ;)
Linkin Park! Zbanować ich! Jak słysze tego przypała to mnie krew zalewa...

Prawdziwy metal... To classical metal i nic tego nie zmieni...

Paladin of Solamnia 01-12-2004 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Buuu fani Dzemu lacznie sie! Najbardziej lubie Wehikuł czasu :D i Jak malowany ptak. Perfect tez jest dobry ( pare utworow to ulubione utwory Ryska Riedla), no a Lady Pank :D I luv :S

Mi się trochę wehikuł już znudził. Dobra jest Whisky też i Harley Mój, i wogóle cała reszta 8o 8o :cup:

cFaniak 01-12-2004 21:25

O.o a Nirvany nie sluchacie ? ? ? xD

Ja slucham... glownie metalu, troche gotyku.

A dokladniej :
Iron Maiden
Slipknot
Nirvana
Asstellyte

she_devil 01-12-2004 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladin of Solamnia
Mi się trochę wehikuł już znudził. Dobra jest Whisky też i Harley Mój, i wogóle cała reszta 8o 8o :cup:

No tak :D wszystko jest miodzio :D A Whisky umiem grac :D

Rankor 01-12-2004 21:32

Hmmm co slucham....

A wiec
Metallica
Papa roach
kilka piosenek Switchfoota
-||- tylko ze Any
Oczywiscie Chad Kroeger "hero" plx ;]

I tym moze kogos zagne/zalamie ale slucham Linkin Parku :P
Kazdy ma wlasne gusta i ch.uj masz do tego czego slucha (lepiej Linkin Park niz nic -.-, a znam typa ktory tylko to co w sklepowych glosnikach i pizzerii zna)

L..i..S..e..K 01-12-2004 21:34

Czarna muza np..DmX , Ludacris , Mobb Deep , LL cool J , Jadakiss , Fugees , Outkast..i troszeczke polskiego hip-hopu.

Chopkers 01-12-2004 21:36

ja sie zgadzam z klikowskim, Queen ma pare zarąbistych kawalków, miedzy innymi: "we are the champions","have a good time" oraz takiej fajnej gdzie bylo cos w rodzaju "bum bum trzask, bum bum trzask, bum bum trzask..."

co do innych rodzajów muzy to ulubione typy to rock, punk rock oraz metal.

rock i punk rock- z tymi typami spotkalem sie pierwszy raz w pierwszej czesci THPS'a gdzie uslyszalem supermana - goldfingera. wtedy zrozumialem ze to jest cos czego cgce słuchac i z czym chce zyc. Nastepie z czasem powstawania THPS'a uslyszalem takie utwory jak: spokesman - goldfinger, all my best friends are matalheadz - less than jake, maleus malifecarneum(czy jakos tak :/) - AFI, TNT - ACDC oraz pare innych jednak moim ubionym zespołem był, jest i bedzie THE OFFSPRING.

metalu zacząłem sluchac w I klasie gimnazjum po tym tym jak poznalem Ciemnego dropsa. Zaprosil mnie raz na chate i puscil Iron maidena chyba o ile pamietam, a pozniej to sam sie zapozalem z rage against the machine, nirvana, slipknotem oraz innymi zespolami

Togashi Yokuni 01-12-2004 21:41

Up.
Nirvana to Grunge.

ja slucham, Metalu, Rocku, Grunge, i tyle :)

Slagolash 01-12-2004 21:48

Metallica, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, wyrywkowe utwory G'N'R, Soundgarden itd.

Ogólnie rock, funk, ale nie rock'n'roll (BRON BOŻE :p)

Gewof 01-12-2004 22:07

Metal, Rock

aktus 02-12-2004 00:57

a ja generalnie im mocniejsze tym lepsze... 137, testament, behemoth, panthere, brujerie i inne zespoly ktore "wychwalaja boga pod niebiosa" ;)

RHCPFan 20-06-2007 23:00

re.. :PP

Niewiem dlaczego tu jest tak mało fanów czerwonych papryczek :( To jest zajebisste.. A szczegulnie te piosenki: Californication, Scar Tissue, Around The World... Żal mi troche bo 03.07.07 jest koncert papryczek niedaleko Rybnika (tam gdzie mieszkam) w Chorzowie, a biletów już brakło.. Moim marzeniem, aby kontynuować ich dzieło.. Myśle że ich kiedys poznam :)).. Ale to nie możliwe ich siedziba jest w Kaliforni. No cóż trzeba myśleć pozytywnie! :)
Pozdrowiam, RHCPFan.

@edit
Zapomniałem, słucham głównie:
-Papryczek (Przeważnie)
-System of a Down
-KoRn
-Nirvany

Rychulec 20-06-2007 23:05

.....TEGO
___|......|___
\................/
..\............/
....\......../ A Za Technem Nieprzepadam
......\..../
........\/

Chybciok 20-06-2007 23:10

Hemp Gru i to się liczy... Tylko Hip-Hop to mnie kręci ;)

Smetana 20-06-2007 23:14

Jest taki portal do lansowania się: last.fm .
http://www.lastfm.pl/user/ktos_zajebisty <- to ja :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44.