![]() |
Niesamowite!!!
@$scorcerer - kurde, chlopie, jak zobaczylem twoj post, to myslalem, ze.... sam go napisalem:P
Postanowilem sie wkrecic do szkolnego radiowezla, bede meczyl hyphopowcof i techniawy moja muzyka:P Hehe, a zaczne od Fear of the dark... Muahahahaa... Ja slucham Gothic, Power, Heavy, Fantasy, Speed, Melodic, i kupy innych gatunkow metalu, z ktorych czesci w zasadzie nie rozroznie... Hmm roznica miedzy fantasy a melodic metalem jest.... a ch.uj wie jaka:P Zespoły: Nightwish HammerFall Dream Evil System of a down (nie, nie zaliczam tego do metalu) Rhapsody i starczy, bo bede wymieniac w nieskonczonosc:P (tzn. bardzo dlugo) |
Od O-zone dostaję mdłości, a lubie Linkin Park :p , Metallica, Korn oraz czasami inne rodzaje(pojedyncze piosenki)
|
Rock&Metal&muza z filmów które lubię
MetallicA, Switchfoot, ZZ top, Scorpions, Iron Maiden, Black Sabbath, ACDC, Perfect, Lady Pank, DŻEM, Kombi, Republika i................................Big Cyc :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p (nie bijcie, czasem warto tego posłuchać, ja od tego zaczynałem :p ) jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę.......... BTW. Jak zobaczylem ten avek, to od razu wiedziałem że to...Sena!! :] 8o 8o 8o 8o (bez czytania nicka nawet :p ) |
Queen (mój ulubiony), Linkin Park, Rammstein, Korn, Mettalica, Nirvana, Slipknot, Nightwish, System Of A Down, a ogółem to jeszcze Gothic itd (niechce mi sie wymieniac :P ). Do tego czasem muzyka klasyczna, soundtracki z różnych filmów (np LOTR), Kazik, czasami techno troszeczke lub rapu, a dawniej sluchalem starego polskiego HH bo ten "terazniejszy" to jedno wielkie G***O.
|
Cytuj:
|
No, a ja muszę się wam przyznać... Tylko nie bijcie mnie PLZ! Słucham disco polo! A raczej Heavy Disco Polo! :D A teraz do rzeczy....
Hail MetallicA! Gdyby nie oni dziś wąchałbym kwiatuszki od spodu... Hail Black Sabbath! Patrz wyżej... Hail Iron Maiden! Wam też wiele zawdzięczam! ;) Linkin Park! Zbanować ich! Jak słysze tego przypała to mnie krew zalewa... Prawdziwy metal... To classical metal i nic tego nie zmieni... |
Cytuj:
|
O.o a Nirvany nie sluchacie ? ? ? xD
Ja slucham... glownie metalu, troche gotyku. A dokladniej : Iron Maiden Slipknot Nirvana Asstellyte |
Cytuj:
|
Hmmm co slucham....
A wiec Metallica Papa roach kilka piosenek Switchfoota -||- tylko ze Any Oczywiscie Chad Kroeger "hero" plx ;] I tym moze kogos zagne/zalamie ale slucham Linkin Parku :P Kazdy ma wlasne gusta i ch.uj masz do tego czego slucha (lepiej Linkin Park niz nic -.-, a znam typa ktory tylko to co w sklepowych glosnikach i pizzerii zna) |
Czarna muza np..DmX , Ludacris , Mobb Deep , LL cool J , Jadakiss , Fugees , Outkast..i troszeczke polskiego hip-hopu.
|
ja sie zgadzam z klikowskim, Queen ma pare zarąbistych kawalków, miedzy innymi: "we are the champions","have a good time" oraz takiej fajnej gdzie bylo cos w rodzaju "bum bum trzask, bum bum trzask, bum bum trzask..."
co do innych rodzajów muzy to ulubione typy to rock, punk rock oraz metal. rock i punk rock- z tymi typami spotkalem sie pierwszy raz w pierwszej czesci THPS'a gdzie uslyszalem supermana - goldfingera. wtedy zrozumialem ze to jest cos czego cgce słuchac i z czym chce zyc. Nastepie z czasem powstawania THPS'a uslyszalem takie utwory jak: spokesman - goldfinger, all my best friends are matalheadz - less than jake, maleus malifecarneum(czy jakos tak :/) - AFI, TNT - ACDC oraz pare innych jednak moim ubionym zespołem był, jest i bedzie THE OFFSPRING. metalu zacząłem sluchac w I klasie gimnazjum po tym tym jak poznalem Ciemnego dropsa. Zaprosil mnie raz na chate i puscil Iron maidena chyba o ile pamietam, a pozniej to sam sie zapozalem z rage against the machine, nirvana, slipknotem oraz innymi zespolami |
Up.
Nirvana to Grunge. ja slucham, Metalu, Rocku, Grunge, i tyle :) |
Metallica, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, wyrywkowe utwory G'N'R, Soundgarden itd.
Ogólnie rock, funk, ale nie rock'n'roll (BRON BOŻE :p) |
Metal, Rock
|
a ja generalnie im mocniejsze tym lepsze... 137, testament, behemoth, panthere, brujerie i inne zespoly ktore "wychwalaja boga pod niebiosa" ;)
|
re.. :PP
Niewiem dlaczego tu jest tak mało fanów czerwonych papryczek :( To jest zajebisste.. A szczegulnie te piosenki: Californication, Scar Tissue, Around The World... Żal mi troche bo 03.07.07 jest koncert papryczek niedaleko Rybnika (tam gdzie mieszkam) w Chorzowie, a biletów już brakło.. Moim marzeniem, aby kontynuować ich dzieło.. Myśle że ich kiedys poznam :)).. Ale to nie możliwe ich siedziba jest w Kaliforni. No cóż trzeba myśleć pozytywnie! :)
Pozdrowiam, RHCPFan. @edit Zapomniałem, słucham głównie: -Papryczek (Przeważnie) -System of a Down -KoRn -Nirvany |
.....TEGO
___|......|___ \................/ ..\............/ ....\......../ A Za Technem Nieprzepadam ......\..../ ........\/ |
Hemp Gru i to się liczy... Tylko Hip-Hop to mnie kręci ;)
|
Jest taki portal do lansowania się: last.fm .
http://www.lastfm.pl/user/ktos_zajebisty <- to ja :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |