Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tron a równouprawnienie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97652)

ripper 11-10-2006 09:00

Cytuj:

Napewno nie ciężej niż w podstawówce...
Przesadziłeś ; ) i ja mam plastykę w 3 gimn (gnoje mi średnią obniżają czymś takim).

Lasooch 11-10-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1026239)
Dziwne... Ja od 1 klasy podstawówki miewam lekcje na 7.30 (choć w tym roku ta wątpliwa przyjemność mnie omija). Btw, jak można w gimnazjum umierać? Ja stwierdzam, że 3 to i tak są luzy w porównaniu z LO na przykład.

Zawsze tak jest. W podstawówce wydaje się być ciężko, potem gimnazjum i szok. Wydaje się ciężko. Potem LO i (pewnie - jestem w 3 gim) jest jeszcze gorzej... a co będzie na studiach?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styku (Post 1026336)
No ba, w gimnazjum to z roku na rok luźniej jest, przyzwyczajasz się, a w trzeciej odejdzie ci jeszcze pare godzin (muzyka, plastyka, technika itp.). Gówno, a nie robota w gimnazjum. Napewno nie ciężej niż w podstawówce...

Przasadzasz, w podstawówce zabierając się do roboty w kwietniu wyciągnąłem (6 klasa) średnią 4,5, w gim pomimo w ciężSZEJ (nie ciężKIEJ - bo ja się wciąż opi*rdalam) całorocznej pracy jeszcze takiej średniej nie osiągnąłem jeszcze ani razu ;S

Yoh Asakura 11-10-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1025967)
Żadna bójka to były jakies mułki, piąchy w mostek ew. zidany. Nic takiego co wskazuje na prawdziwą bójkę

Ale chyba one tego nie rozumieją...

Nie wiem jak ty, ale jak ja bym zobaczył 2 delikwentów uderzających się w mostek i z "Zidana" to bym pomyślał, że naprawdę się biją.

teletoobis 11-10-2006 14:46

omg..zobaczylem w temacie "Tron" a potem "Równouprawnienie" to sie przestraszylem ze jakis swir pisze o tym ze kobiety powinny lac na stojaca :|

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1026546)
Nie wiem jak ty, ale jak ja bym zobaczył 2 delikwentów uderzających się w mostek i z "Zidana" to bym pomyślał, że naprawdę się biją.

czyli ze jestem wandalem bo co lekcje zidanujemy sie ^_^

@ripper
o rly? ja mam plastyke, muzyke, technike i obowiazkowy niemiecki+obowiazkowe WDŻWR ;o swiat zmierza w dziwna strone

Dark Sven 11-10-2006 16:54

Dyskusja s(z?)chodzi na inny tor...
Cytuj:

omg..zobaczylem w temacie "Tron" a potem "Równouprawnienie" to sie przestraszylem ze jakis swir pisze o tym ze kobiety powinny lac na stojaca :|
:D

Cytuj:

Btw, jak można w gimnazjum umierać? Ja stwierdzam, że 3 to i tak są luzy w porównaniu z LO na przykład.
Wiem, wiem... jestem leniwcem. Ale po 2 sprawdzianach?(1 normalny 1 zaległy) 2 wfach i bez drugiego śniadanka odczuwam pewien dyskomfort zwłacza, że z 4 tygodni w budzie- 2 byłem chory :p

styku 11-10-2006 17:10

Cytuj:

Przesadziłeś ; ) i ja mam plastykę w 3 gimn (gnoje mi średnią obniżają czymś takim).
A widzisz, mi się w drugiej skończyła, załatwiłem (bez skojarzeń, w łape nie dawałem. Przyjmijmy że przyłożyłem się do nauki ^^) sobie piątke na koniec, i teraz mam spokój. Tak samo nie mam techniki, muzyki i WDŻWR, choć ten lubiłem, bo to zawsze się można było kimnąć i siły zregenerować, a tak to do spania zostaje tylko Niemiecki.

Ogólnie to może poprawie moją poprzednią wypowiedź - gimnazjum napewno jest bardziej stresujące i ważniejsze niż podstawówka, ale dalej ni cholery się nie ucze, i jadę mniej więcej na tych samych ocenach co w podstawówce (piątki, czwórki czasem szóstki). Boje się, że moje wrodzone lenistwo wcale nie zmobilizuje mnie do nauki w liceum...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32.