![]() |
na IE działa, ale dlaczego na Firefoxie nie? czy ktoś oprócz mne ma taki sam problem?
|
Witam stworzyłem sobie konto pisze ze mam czekac 48 godz. i co dalej?? gdzoie mam sie zalogowac na to konto??
|
Cytuj:
konta dodane do chwili obecnej zostały stworzone. Konta, które google uznało za nipoprawne to: spanner_soldier , plus_alek , isaac2 , www_gg , doktor_deerte , piotrek1426 , lais_blor , lyth_007 , gregian_mor |
LOOOOL
zrobiliscie z pac za aamana do dupy :< i tak tyle samo wychodzi a za najwiecej sms LOOLX( |
Ten konkurs sms pacc co 3 dni jest zajebisty wyslalem ok.7 smsów :)
|
Cytuj:
Co do konta na mtibia.pl zostala utworzona kolejna porcja, konta: mucha , tasior zostaly odrzucone przez google |
Problem
Wysłałem 2 SMS-y w tym konkursie i podałem wszytkie te same dane, lecz przy wpisywaniu e-maili sie pomyliłem. Tzn jeden napisalem dobry swój, a drugi bez jednej literki. Co sie dzieje w takim wypadku, jeżeli wygra formularz, ze źle podanym e-mailu? Prosze o odpowiedz.
|
liczy sie przede wszytkim postac, e mail ma drugorzedna role
|
wysłałem w piatek przez poczte kase na pacc juz prawie czwartek a pacc jak nie tak niema opisze do dr.omadera na [email protected] ale zadnej odp :/
|
Cytuj:
|
Przepraszam ze odswiezam stary temat ale nie znalazlem innego tematu do tego pytania
Wysłałem bardzo duzo sms na pacca co 3 dni, a wygrala osoba która mówi, że wysłała tylko 5 sms. Może kłamie, ale nie wydaje mi sie. Chce sie zapytac czy wygrywa osoba wylosowana czy co wyśle najwiecej sms? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |