![]() |
@Up
A zdobyłęś złotą odznake w battle tower ?? ^.~ |
w 2 dni to nieźle a co masz konsole?? że zakupiłeś :>
|
Bumper Wars !
Cytuj:
Topic: Poki...Poki... przeszedlem cale goldy,redy,yellow,blue chyba sciagne se i znowu popykam : > |
problem.
Jak odpalić POKEMON METEOR v. 0.01 beta.ips. bo nie mam zielonego pojęcia.
z Góry dzięki. |
emm ale tam było takie Auto jak parówka :> to gra albo była na PSX lub DREAMS
CASTE |
www.pokemoncenter.yoyo.pl
Moja strona fanowska, rejestrujcie się! A tak poza tym, to chcę powiedzieć, że może i Emerald jest bez klimatu, ale mimo wszystko jest fajny. Battle frontier można powiedzieć że testuje umiejętności grania. Poza tym, szukam ROMa gry Pokemon Diamond/Pearl! Jak kto znajdzie, temu dozgonnie jestem wdzięczny :) Japońskich wersji nie przejmuję ;p |
romy pearl/diamond juz są w sieci ale i tak sobie narazie nie pograsz bo emulatory NDS'a nie działają do końca dobrze =s
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeżeli ci poszedł save na konsoli to wspułczuje bo masz piracki cardridge :(
|
Niekoniecznie...mi w oryginalnym Redzie poszła bateria i pa pa save :/...ale to dawno było.
|
Heh wiem ze mam pirata=] Spodziewalem sie tego, ale liczylem ze moze jakos sie uda. Nadzieja matka glupich.:)
|
mam pewnien problem kiedys jak gralem w pokemony red/blue na emulatorku .rec to po pokonaniu 4 lidera i pokonaniu tego 5 nieoficjalnego gdzie mogles wybrac hitmonczan czy jakos tak lub machoke to gra mi sie jagby zwieszała i nie moge jej wznowic od tego momentu jak skonczylem tylko musze od nowa wie ktos moze dlaczego bo nagle naszla mnie ochota zagrac a niechcem tracic czasu na to ze znowu mi padnie
|
@Up: No niewiem, napewno coś z plikiem nie tak. Ściągnij jeszcze raz, powinno pomóc ;)
|
Ja osobiscie przeszedlem tylko 2 czesci na gameboyu:p : silver i crystal...
Duzo w to gralem i polowa moich pokemonow ma 100 lvl :D Pamietam jak wyskakiwaly ci nagle takie pieski w crystalu(byly 3, chyba :entei, raikou i suicune czy jakos tak...) . Nie wspomne o kolorowych stworkach(zloty noctowl , fioletowy pajaczek albo krysztalowy onix :D ) . Jeszcze w unown cave w radiu leci dziwna muzyczka ... a propo tam sa 4 mozaiki ktore trzeba ulozyc, a za nimi sa napisy z unownow( w crystal): cos o ho-oh'u, o wodzie, swietle jeszcze czyms tam...jak cos odpowiedniego sie zrobi to otwiera sie przejscie dalej,np.:tam gdzie jest napis o wodzie to trzeba uzyc "surf", a tam gdzie swiatlo to... sami zgadnijcie:] Uups...rozpisalem sie...:) Male pytanko : w silver,gold i crystal w radio tower w goldenrod city jest konkurs na id number czy jakos tak... czy to prawda ze jak bedzie twoj CALY id number to wygrywa sie master balla?? |
chyba tak
btw to nie chodzi o pliki bo mialem juz z 5 razy zasysane i to roznie wersje czyli japonskie polskie z usa z europy itd i dalej to samo. No i to nie wina emulatorka poniewasz były różne. |
Pokemony są fajne. NA GameBoy już 5 lat temu kupiłem chyba green i mam do dziś...
Emulator też mam i wymiatam czasami w Crystal (the best). |
Cytuj:
a tak mjałem poki 2 lata temu...silver Psajdak lv 45 magikarp lv 34 legendarne i rzadkie poki 50-60 lvB) abrakadabra 56 lv najlepszy pok mjał 70 lv pokonałem tego co mjał dragony :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
co za bezsens |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |