![]() |
hurricane
Według mnie hurricane wygra. Bardzo bym tego chcial ponieważ chcę żeby ten serv należał do polaków:) jak nie wygra to będzie żle;( . A więc nie ma na co czekać. Hurricane!!!! do dzieła !!!!!!! Wierze ze wygracie!!:cup:
YEAH !!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) |
Cytuj:
Czlowieku nie podniecaj sie tak ... i nikogo nieobchodzi co wedlug ciebie sie stanie i co ty bys chcial ... co do wojny : Macie jakies Movie z ostatniej bitwy ^^? |
Clubmaster on Morgana 117 Elite Knight
Oct 11 2006, 00:58:33 CEST Killed at Level 118 by Mortana and by Sliccery oni sie na niego zaczejili kolo ab ;)a nizahe ma bana ?? |
@Up
Nie masz racji, padl na open battle na Edron. @Raul Fragi dla Hurricane: Siar i Nizahe Inferno nie powinny sie liczyc, gdyz to bylo przyczyna wojny...Tak sadze :) Powodzenia dla obu stron. |
Cytuj:
Wszystkie fragi muszą sie liczyć...rownie dobrze mozna napisac ze fragi Xavrassa nie mog ą sie liczyc bo to on zaczoł wojne.... :baby: :baby: |
Filmy
plz dajcie jakies linki do filmów z pół bitew plz:)
|
Duuuude
czy moglbys dac link do tego filmikow i prosze na tibia cams ;) zdego comi wiadomo to w ab ale dopytam sie kolegi jeszcze ;) Hail Hurricene Hail Menda;p and ewelinaa :D |
mała pomyłka a wy sie od razu czepiacie :) chodzilo mi o pola bitwy chyba nie trudo było sie domysleć.i jeszcze raz prosze o jakies filmiki oczywiscie na tibie cam z góry dzieki
|
juz nie chce filmow :) hakneli mnie i dupa:( 2lvl w dol i 0 eq
|
nie chcesz filmików bo Cie hakneli?<lol2>
|
znalazlem na forum film z jednej z bitew no i go pobralem a gdzy po kilku godzinach chcialem zagrac w tibie po zalogowaniu bylem w swiatyni,0 eq i dwa lvl mniej. wiec wydaje mi sie ze w filmie byl keylogger
|
Cytuj:
|
@siux
aha ja tesh to widzialem i mnie nie hakneli 0o |
zamiast gadac o glupotach zacznijcie pisac cos o wojnie
|
POpieram kolesia UP btw. chyba szukuje sie kolejna bitwa w okolicach ab :>:D
|
mozecie podac link do tego filmiku plx chetnie ogladne jak misiu(club) pada ;)
|
Taa.. .Bitwa.. Icendor i Karma w dp siedzą ciągle -.- bez nizahego nic nie mogą pfff
|
Cytuj:
|
Oct 19 2006, 18:23:03 CEST Killed at Level 111 by Nefix Thos
and by Solle'Steinhold Victeron. Chyba szykuje się jakiś większy war. Vic raczej dołączy.. |
Rotfl sytuacja do przewidzenia - Siar wypowiada wojne przeciwko Victeronowi Hihihihi niezle szaleja sobie na morganie:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |