![]() |
Ten sposób jest do kitu, ale to wszystko wina GMów, że rzadko są online chociaż jest ich 40, ta gra jest zryta i tyle, jak mi się pacc skończy toi już raczej nie wrócę do tibii i chce moje 90zł z powrotem :P.
|
Ja na securze "usadziłem" już 5 boterów :).
Ale to dawno było... gdy przy odrobinie szczescia byl jakis gm online. |
Pewien koleś cały czas siedzi na zamku koło Ab i botuje po 8h dziennie. Reportowałem go po 5 razy dziennie od 4 dni i gó**o. Kiedy widziałem go tam pierwszy raz miał 15lvl tak jak ja, a teraz ja mam 18, a on 23 -.-...
|
Ja w Tibie gram rok , nigdy GMa niewidziałem
|
Ja gram chyba z 2 lata i nigdy gma na oczy nie widziałem. Za to gadałem z kolegą tutorem, i wiem jak to wygląda. Jak już GM się lognie, to powie ci "jasne, zajmę się tym" i pójdzie na obiad. Reporty tutorów za to traktuje się poważnie.
|
Gdyby to skutkowało to poradnik byłby b. dobry. No ale cóż kiedy ktoś cię zwyzywa, będzie próbował oszukać albo właśnie poda stronki z keyloggerami, skoro GM na serwerze jest raz na pół roku. W Tibię gram około 7 miesięcy i w życiu GMa na oczy nie widziałam. Może CIPowcy byliby łaskawi zatrudnić więcej strażników Teksasu?
|
Cytuj:
I nie pouczaj innych, bo sam nie jestes lepszy... A co do poradni(czka)Informacje starczą dla newbie, który umie angielski, albo ma w pokoju/kompie słownik:) http://foteka.pl/full/44a7e7b64373c9...bea1dc7618.jpg |
Cytuj:
I nie oceniajcie poradnika przez aktywność GM'ów na danych serverach ;) |
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Wykrywacz bledow
Nooo nareszcie ktos wpadl na taki dobry pomysl aby cos takiego zrobic malo osob o ty wie
dobry krotki tresciwy Ocena : 6+ :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Jedyny słuszny krok w takim momencie to napisanie do znajomego senior tutora.
On to załatwi w chwilkę:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |