Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandorii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98654)

Blood Romeragura 29-10-2006 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitano (Post 1052657)
Garcius ma chara Royu Malex i Gafon Rephira (właśnie sobie wczoraj padlem na zejsciu w ab do spoconego cyca, bez uhow 5k i 2bp hmm w bagu, zbolczyl mnie z jakims nub charem i ds'em, naszczescie eq nie wypadlo) nie zeby mówił że szwedzi do głupie świnie :P bo np. zyder to spoko koleś ale ten je*** Garcius juz mnie wku(rza) nie wiem czy poprzedni owner to byl czy to ten ale on lubi wyciagac z ludzi eq poprzez atak i tekst "show me ur eq" wtedy sobie pz locka nie robi na 15 min :baby:

wOw Fascynujące... no i po co tym nam mówisz....

Vitano 29-10-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura (Post 1052773)
wOw Fascynujące... no i po co tym nam mówisz....

po to wlaśnie żeby co niektórzy uważali na te chary, bo nie każdy chyba wie ze gafon do garcius:baby:

DarkOwca 29-10-2006 16:14

Jezu, walić noob chary Garciusa! niech ktoś wreszcie wygra tę jeb##ą wojnę bo mi się rzygać chce od tych cholernych Glamour.

Morgaroth 30-10-2006 21:35

Jessu i kolejna wojna... Wam się chyba nudzi. Oczywiście jestem po stronie światła (Trio i reszty łabserdaków inni są po prostu nudni) ,a co do Ciebie Tie nie lubie takich ludzi. Naszczęście , że ja nie miałem takich przyjaciół na Pandorii jak ty. Oby ktoś z twojej gildi (w jakiejkolwiek jesteś) wbił Ci nóż w plecy i wtedy przekonasz się jak to jest. Pozdrawiam.

Exodus 30-10-2006 21:59

Ja grałem na Pandorii półtora roku temu , ale naszczęście poznalem tam tak zajebistych ludzi ze wciaz utrzymuje z nimi kontakt . Wielki + tego serva , gralo tam w huj spoko osób = ]

Knight_Siedlce 31-10-2006 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1056112)
Ja grałem na Pandorii półtora roku temu , ale naszczęście poznalem tam tak zajebistych ludzi ze wciaz utrzymuje z nimi kontakt . Wielki + tego serva , gralo tam w huj spoko osób = ]

ale gralo i gra nadal w chuj nie az tak spoko ludzi ^^

XIII 31-10-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight_Siedlce (Post 1056352)
ale gralo i gra nadal w chuj nie az tak spoko ludzi ^^

Chyba z 80% populacji serwera.

Morgaroth 31-10-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1056700)
Chyba z 80% populacji serwera.

Tak... święte słowa , ale przynajmniej na Pandorii nie ma już tylu noobów , którzy kradną lootbagi , a to już coś. Kiedyś to każdy każdemu chciał jakoś przeszkodzić , nawet wciskając sobie nawzajem przedmioty po podwyższonych cenach o parę gp i ciesząc pałę z tego za przeproszeniem...

Blood Romeragura 31-10-2006 20:03

hmmmn...zacznijmy od tego ze teraz oprócz Glamour i kilku wyjątków... teraz na Pandori nikt nie gra w przyblizeczniu ( 80 + i 10 do 50 po pózniej najcześciej przychodzi Joey i jest po sprawie ) Doa zamiast zaczac cos konstruować to siedzą i daje wbijać kolejne lvl Glamour....

Morgaroth 01-11-2006 15:36

Exefs odszedł od Glamour. To wielka strata dla nich. Może uda się jakoś opanować sytuację na Pandorii ?

Blood Romeragura 01-11-2006 17:51

nie wiem po co przeciez jak Doa wygra to i tak go wyjebią z serveru....

Smardek 01-11-2006 19:37

Ty gowno wiesz,Avrion nie padl za to ,ze zabil noob chara Garciusa,fakt zabil go ale Garcius to jego friend i podszedl do tego z wiekszym luzem( w koncu to tylko noob char).Avrion padl za free,moze inaczej ,za to ze jest kolega Tie Pogromcy.Dzis z Avrionem dolaczylismy do DoA,dajcie nam troche czasu a zobaczycie Yaltara spowrotem na Nebuli(pod warunkiem ze pozwola mu tam grac w co watpie).

Tak wiec jezeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.

Gonzalez 01-11-2006 19:42

@Osioł~

A mi sie wydaje ze mam nick hiszpański...:D

@Smardek
My hero :D

@To all
Jak nie wiecie o co chodzi to chodzi o... PIENIĄDZE! ;)

Osiol221 01-11-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smardek (Post 1058850)
Ty gowno wiesz,Avrion nie padl za to ,ze zabil noob chara Garciusa,fakt zabil go ale Garcius to jego friend i podszedl do tego z wiekszym luzem( w koncu to tylko noob char).Avrion padl za free,moze inaczej ,za to ze jest kolega Tie Pogromcy.Dzis z Avrionem dolaczylismy do DoA,dajcie nam troche czasu a zobaczycie Yaltara spowrotem na Nebuli(pod warunkiem ze pozwola mu tam grac w co watpie).

Tak wiec jezeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz.

Wybacz ale hmmm... to twoje stwierdzenie "Dajcie nam troche czas " może sie skończyć tak samo jak Everlight-Neverlight tzn. całe wakacje Kilkanaście osób nie mogło expić bo pan GOnzalez zamiast coś robić to jedynie co robil siedział w pz. ^.-

XIII 01-11-2006 22:36

@up
Podczas wojny z Never~ Gonzo i jego ekipa mieli 1 frag.

Osiol221 02-11-2006 09:23

@up

mieli nawet 2xFragi tylko że pózniej all wakacje siedzieli w pz

XIII 02-11-2006 14:34

Na Pandorii tej sytuacji nie mozna nawet nazwac wojna. Prawdziwe wojny masz na Azurze, Novie i Morganie, gdzie obie strony kazdego dnia zdobywaja kilka fragów. Na Pandorii jest moze jednak akcja na miesiac, a w tygodniu pada przynajmniej 5-7 neutralnych graczy.

Osiol221 02-11-2006 14:50

jak to napisał Smrodek ",dajcie nam troche czasu a " reszte nie dokończe bo wątpie czy takie cos będzie miało miejsce buahahaha

Zikator 03-11-2006 13:07

Iyhuaehuheuah

Jak to milo znowu widziec naszych kochanych forumowiczow rozgadanych w tematach o ktorych wogole nie maja pojecia :)

Kocham was za to jakimi jestescie! :D

Btw. milo bylo znowu wrocic i kogos stuknac, pozdro Pancoz xD

Morgaroth 03-11-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator (Post 1060836)
Iyhuaehuheuah

Jak to milo znowu widziec naszych kochanych forumowiczow rozgadanych w tematach o ktorych wogole nie maja pojecia :)

Kocham was za to jakimi jestescie! :D

Btw. milo bylo znowu wrocic i kogos stuknac, pozdro Pancoz xD

Skoro jesteś taki wszystkowiedzący to oświeć nas swoją mądrością... A tak pozatym nie widzę cię w żadnej gildi. Czyżby cię niechcieli ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19.