![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezu, walić noob chary Garciusa! niech ktoś wreszcie wygra tę jeb##ą wojnę bo mi się rzygać chce od tych cholernych Glamour.
|
Jessu i kolejna wojna... Wam się chyba nudzi. Oczywiście jestem po stronie światła (Trio i reszty łabserdaków inni są po prostu nudni) ,a co do Ciebie Tie nie lubie takich ludzi. Naszczęście , że ja nie miałem takich przyjaciół na Pandorii jak ty. Oby ktoś z twojej gildi (w jakiejkolwiek jesteś) wbił Ci nóż w plecy i wtedy przekonasz się jak to jest. Pozdrawiam.
|
Ja grałem na Pandorii półtora roku temu , ale naszczęście poznalem tam tak zajebistych ludzi ze wciaz utrzymuje z nimi kontakt . Wielki + tego serva , gralo tam w huj spoko osób = ]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmmmn...zacznijmy od tego ze teraz oprócz Glamour i kilku wyjątków... teraz na Pandori nikt nie gra w przyblizeczniu ( 80 + i 10 do 50 po pózniej najcześciej przychodzi Joey i jest po sprawie ) Doa zamiast zaczac cos konstruować to siedzą i daje wbijać kolejne lvl Glamour....
|
Exefs odszedł od Glamour. To wielka strata dla nich. Może uda się jakoś opanować sytuację na Pandorii ?
|
nie wiem po co przeciez jak Doa wygra to i tak go wyjebią z serveru....
|
Ty gowno wiesz,Avrion nie padl za to ,ze zabil noob chara Garciusa,fakt zabil go ale Garcius to jego friend i podszedl do tego z wiekszym luzem( w koncu to tylko noob char).Avrion padl za free,moze inaczej ,za to ze jest kolega Tie Pogromcy.Dzis z Avrionem dolaczylismy do DoA,dajcie nam troche czasu a zobaczycie Yaltara spowrotem na Nebuli(pod warunkiem ze pozwola mu tam grac w co watpie).
Tak wiec jezeli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz. |
@Osioł~
A mi sie wydaje ze mam nick hiszpański...:D @Smardek My hero :D @To all Jak nie wiecie o co chodzi to chodzi o... PIENIĄDZE! ;) |
Cytuj:
|
@up
Podczas wojny z Never~ Gonzo i jego ekipa mieli 1 frag. |
@up
mieli nawet 2xFragi tylko że pózniej all wakacje siedzieli w pz
|
Na Pandorii tej sytuacji nie mozna nawet nazwac wojna. Prawdziwe wojny masz na Azurze, Novie i Morganie, gdzie obie strony kazdego dnia zdobywaja kilka fragów. Na Pandorii jest moze jednak akcja na miesiac, a w tygodniu pada przynajmniej 5-7 neutralnych graczy.
|
jak to napisał Smrodek ",dajcie nam troche czasu a " reszte nie dokończe bo wątpie czy takie cos będzie miało miejsce buahahaha
|
Iyhuaehuheuah
Jak to milo znowu widziec naszych kochanych forumowiczow rozgadanych w tematach o ktorych wogole nie maja pojecia :) Kocham was za to jakimi jestescie! :D Btw. milo bylo znowu wrocic i kogos stuknac, pozdro Pancoz xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |