![]() |
Myslalem ze to straszne bedzie :D czekalem na ten straszny moment, a tu nic ;(
A film jest smieszny. P.S. Czy jest takie slowo jak "Kamerowac"? :D |
Cytuj:
ŻAL to jest średnia amatorska producja |
Sadako powraca ! xD fajne to xD
|
Nie mowie ,że to prawda, ani nie mówie ,że to nie prawda ale ciarki to przeszły mi po plecach^^
|
A mi sie podobalo Xp
btv. Moze ktos przetlumaczyc napisy na koncu :P @ down Thx :p dopiero teraz tu zaglądnąłem |
Napisy #1
Tiagó i Tania zginęli w tym wypadku. David przeżył, ale nigdy nie wyjaśnił co się stało tej nocy. Tiago, Tania i David to osoby w samochodzie. Napisy #2 Autorytety z policji zbadały tą sprawę, /zaciekawieni tym filmiem(informacją?)/ (tekst w /xxx/ może być źle przetłumaczony, nie wiedziałem jak to dokładnie przetłumaczyć, ale znaczenie jest to samo.) Napisy #3 W 1983 roku młoda dzieczyna imienem Teresa Fidalgo, zginęła w wypadku dokładnie w tym samym miejscu. no i nikt mi nie podziękował za tłumaczenie :( |
He... Marnota. A co do Duchów to pamiętajcie Takie rzeczy to tylko w Erze .
|
Filmik jak kazdy inny.
|
Gdybym kręcił fake film o duchach, to wystarczyłoby mi, że paru ludzi się zaczęło zastanawiać, a drugie tyle zaczęło by zaprzeczać i szukać błędów w filmie. Ba, sam bym zrobił numer z komórką, żeby potem ktoś to odnalazł. To jest największa frajda, zobaczyć ile czasu komu to zajmie. I oczywiście ci Portugalczycy nie wbili się na to forum, żeby popatrzeć, ale na pewno w Portugalii były podobne tematy. Natomiast jeśli to prawda, to to prawda, i tyle.
|
Jak ta dziewczyna tak krzyneła to ja sie zcykałem i wyłaczyłem stronke. To na 99,9% fake.
Pozdro! |
Huehusheuhsuehs nawet fajne. Przestraszylem sie jak ta babka krzyknela (glosniki glosno ;P) ale pozniej sie polalem z tego prawie xD. Nice nice :D
|
to cos dla was Klik [18++++++++++++++++]
|
|
lol?
Fake to sie da zrobic troszke pracochlonne ale da sie a wypadek moze i mial miejsce
|
Derdevil-przez ciebie i ten twój link mało z krzesła nie spadłem!!!8o
A co do tego filmu to jest to bardziej film sensacyjny niż prawda. |
Cytuj:
|
Hmm wierze w duchy i wierze w UFO. Sadze jednak, ze 99,9% przypadkow opowiadania historii i nagrywania filmow to sciema. Znam wiele historii, ogladalem wiele filmow i moge stwierdzic, ze wiarygodnych filmow ogladalem moze 2. To co teraz obejrzalem jest dla mnie w 99,9% sciema. Bo niby idealnie sie zgralo, ze mieli wlaczona kamere, gdy niby duch wsiadl do samochodu. :/
|
Fajn stronka z dziwnymi zdjeciami.
http://bronkovo.blog.onet.pl/2,ID985...-24,index.html |
Cytuj:
Otworzyłem to w nowym oknie, czytam sobie forum a mi tu nagle wrzeszczy. Prawie zawału dostałem, rotfl :d. Co do filmiku - także rotfl. Nic w tym strasznego nie było, ale jeszcze mi serce szybciej bije po tym krzyku z linku u góry xD. Btw, przy niektórych takich zdjęciach aż ciary po plecach przechodząc oglądając je w nocy... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |