![]() |
Mój jest loot to magic light wand oraz mino leather na raz z appertiece sheng <nie wiem jak sie pisze ;d
|
loot
Mój najlepszy loot to 23gp,chain armor, plate shield,sword.Oczywiście z minosa.:cup:
|
@MixerQ
Ubiłeś Shenga, a nawet nie wiesz jak sie pisze jego imię ;| @Topic 2 Bronze Amulety w jakieś 1h, podczas trapowania (4 mino były w trapie i biłem tylko jednego, który się respił xd) @Co do ludzi którzy ubili Shenga Gratz waw zasranego farta ^^, ja chodze na MH codziennie po 2 razy i nigdy go nie zobaczyłem... HAIL MY FART |
Mi kiedyś dropnął plate shield i chain armor z tego samego minoska :evul: :cup:
|
Mój najlepszt loocik jakim moge sie pochwalić to:
|
Mi się trafiły:
- ciastko z cave rata, - jajo z kury, - drugie jajo z innej kury. |
Mój najlepszy loot na rooku to :
Jajko z kury plate shield , bronze amulet , schovel z mino silver amulet z trola To chyba tyle :D |
Z 1 Mino
Mino leather,bronze ammy,chain armor,shovel,24gp,leather legs,mace |
@topic:
Mój loot po szczęśliwym 2 godzinym expieniu na Rotwormach pod cmentarzem. :cup:
|
słaby :P jedyne z czego moge dostac lepszy to minotaur , ale tam na rooku raczej minosow nie zabijam
wiec : - mace - hatchet - viking helmet - 11 gp czyli razem wartosc okolo 120 gp :] No chyba ze z orc spearmana studded legi ktore po 200 mozna nawet sprzedac ;P |
Moj najlepszy loot to 2 magic light wand i 4 minotaur leather :)
|
Mój best drop to bera paw, honeycomb i 4 meat z beara :)
|
Mój najlepszy loot to Minotaur Leather,chain armor a drogom powrotnom zabiłem
trolla z którego wypadł Silver Amulet :] |
Na mino hell
Wraz z kolegom (ja 22lvl on 18lvl) do miasta przytaszczyliśmy w lootbagu 4 chain armor, 6 plate shield, mino leather, 3 wolf paws, pare studdet i brass helmet, chyba 600gp, i jakies smiecie. Hunt trwał 1,5h.
|
Cytuj:
|
xD
:) katana,Cooper shield,ham xD i 3gp z rota
|
Wszystko co mozliwe z trolla
|
na rooku to tylko katana a po wyjsciu na maina moim 8 drutem poszedlem na minoski i z pierwszego wypadl poision dagger :( wkurzylem sie ze nei na rooku wypadl :( :P
|
hatchet maca +viking helmet i 20gp
|
NAjleprzy loot??
Moj to mind stone, battle hammer i guardian shield z 1 ds:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |