![]() |
Parys wygrywasz nagrode miesiaca, za napisanie posta i skasowanie go za chwile :P
|
AGH-Informatyka.
|
Medycyna na UJ... takie marzenie, bo pewnie nie dam rady sie dostac (w liceum krew mnie zalewa jak slysze, ze bende musial zdawac fizyke na maturze).Najwyzej przejme firme po ojcu i zostane zawodowym prezesem.
|
Samochodem.
@Down Poprostu wiele ludzi chce zostać samochodem. I ja mówie serio. |
Zillek, jesteś 3cią osobą, która to mówi. Ten żart przestał być śmieszny ;).
PS. Ja chcę zostać samochodem :p |
Nooo chcialbym zostac informatykem kompy are my life :P
|
Hm, sprubóje dostac sie na politechnike śląską wydzial informatyczny, jak nie to, to coś związanego z inf. Póki co sie kształce w technikum inf. : ). Jako specjalizacje... to chyba sieci, albo programowanie, jeszcze nie wiem.
|
Zostane kierowcą, ktoś musi prowadzić te wszystkie samochody :P
|
:D Dobry tekst xD
|
A ja doroslym, a potem do tej szkoly :)
|
matematyka-informatyka jakis zawod zwiazany z tym
np. informatyk, naukowiec, praca w banku itp. ale zawsze marze aby zostac pilkarzem, bo gram bardzo dobrze i mam ambicje ale nie mam warunkow fizycznych (niski) :-) |
Zostane informatykiem.
Bede dzieciom kazal pracowac, a sam bede gral w TIBIE EHUEHEsUSHEUHSAUEHUASHUASHUEHASUEHUASEH :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
hmmm moim marzeniem byłoby dostać się na akademie muzyczną ale jak pomyślę że mature muszę zdawać żeby się dostać to wole jakiś kierunek z matematyką/geografią =p
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja tam na Gastronomie. Albo WSB jak siostra :* Ale ja jeszcze mam czas:D |
Z mniej realnych to kariera muzyka. Niekoniecznie gwiazda rocka. Mógłbym być muzykiem sesyjnym, albo po prostu grywać po knajpach "za piwo i chleb". Byleby związać koniec z końcem, bo najważniejsze to być szczęśliwym w swojej pracy. Z bardziej realnych? Sam nie wiem. Może dziennikarstwo?
|
Albo programistą Blizzarda albo menelem =\ nie wiem co bardziej mi się opłaca =\
|
Redaktorem takiego pisma jak CDA. Albo Raperem.Lubie te klimaty ;)
Ps. Tutaj wszyscy informatyka,etc. Pięknie,pięknie. A kto by zamiatał ulice/naprawiał samochody gdyby wszyscy mieli takie ambitne plany? ;) |
Cytuj:
|
Wiesz,mówią że za 6 lat będą już roboty inteligentne jak myszy : > Więc nie wiem ile poczekamy na profesjonalnego sprzątacza.Że już nie wspomne innych nisko płacnych,lecz niezwykle ważnych jakby nie patrzeć pracach.
|
Cytuj:
Od planów do realizacji jest dłuuuuga droga ;) więc o ulice się nie bój, zawsze znajdą się jacyś "tibiorze" co nie będą mieli na PACCa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:26. |