![]() |
@up
Ja nie mówie kołku, że to Open Tibia Serwer Map Editor... Tylko mówie, że to open Tibia Serwer (ten npc Dufi i budynek) A ten piorun to niby z czego? Jakbym nigdy photoshopa niewidział -.-(a może?) |
@up
Skad wiesz? Grales? ^^ @topic Nie miales painta? Oooo... |
Cytuj:
|
Prawie wszyscy wyżej@
No akurat że Duffi jest to o niczym nie świadczy być może zbieżność nazw albo po prostu chłopak niemiał co wymyślić wszedł na stronkę z jakimiś ots'ami zobaczył dział npc i se poszukał jakiejś nazwy go interesującej(wiem wiem mało prawdopodobna wersja) No to powiem króciutko bardzo słabe wykonanie ,efekty źle dobierasz trzeba by nad tym popracować ,Fabuła spoko mi się nawet podoba gdybyś jeszcze popracował nad tymi efektami naprawdę mnie serce zakuło kiedy zobaczyłem jak z tej skrzynki nagle wystrzela moc czerwonych chusteczek higienicznych czy nie wiem co ot było. Proponuje ściągnij se wersje trialową pana Photosopa i dopracuj te części ,żeby nie skrzywdzić takiej nienagannej fabuły :D 5,5/10 (no co za wysoko?moja sprawa podobała mi się fabuła) CYa Matkow21 |
@Up
Ale z ciebie arheolog.... |
blablabla
Fake średni bo :
-piorum wolości weź wymyśl coś mądrzejszego -stare drogi i trawy -te kreski w przedostatnim zdjęciu -a wogle tak nudne -3\10 chyba oszalałem ale dam |
Ta Część Pierwsza No Ciekawie Ciekawie Tylko Ten Spell jak Ta "nati " Puscila to Zdeczka nie bylo widac ;/ a źle :P Powodzenia :D jak narazie Dobrze ci Idzie :]
|
Archeolog
Prosze o niepisanie zbednych postow... |
Jaki Archeolog. Ludzie patrzcie na datę.
|
@up
Jaki analfabeta! Ludzie patrzcie karmi trolla! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |