![]() |
text ze taifun zrobil ten lvl w 15 miechow okolo mnie bawi bo kazdy 200 lvl to accshharer (no moze nie kazdy) taifun tak samo jestem ciekaw ile on gral co, 15 osob non stop ? ^^
|
19:18 Using one of 160 skull staffs...
Mi by 50 wystarczylo :D 19:19 Alesar: Do you want to sell 160 skull staffs for 960000 gold? |
istna miazga :P
tyle kasy OMG |
a tam przespalem sie i ztwierdzam ze mateusz to banda bachorow
na pvp servie 100 by nie zrobil cya |
Moge sie zalozyc ze Taifun ma znacznie wiecej kasy z jakies 2 BP crystali -.-.
|
Poczulem sie jak na ots'ie
|
Ale podniecaci sie tym tajfunem
Zreszta jesli chodzi o pvp czy non pvp to zauwazcie ze ciezej sie expi na non pvp gdzie kazdy ci moze sie wpitolic i nic mu nie zrobisz. A co do tekstu ze na pvp Mati by 100 nie zrobil - wszystko zalezy od ukladow znalazl by sie w dobrej gildii porobil by se uklady i by expil jeszcze szybciej niz na non pvp Przecie on expi bez blokera wiec co to za roznica w expieniu na tych dwoch rodzajach swiatow - moga uzywac takich samych taktyk |
gratz mati xd
|
Cytuj:
swe widzi ze masz duzo kasy szybko expi mozesz byc w jego gildi i tak cie rozjebie cya |
13:40 Sir Sheali [108]: sell 160 skullstaffs
13:40 Alesar: Do you want to sell 160 skull staffs for 960000 gold? huhu :D |
Cytuj:
|
OMG.. zaraz z tego tematu zrobi się nie zły śmietnik
Cytuj:
Wielkie GZ dla Mateusza chodź po odliczeniu kasy za runy trochę by ubyło... Ale trzeba pamiętac że ma całą masę innego loota typu demonki, MMSy itp. I na 100% Taifun niema 2bp cristali ani Mati niema 2bp MPA jak ktoś wcześniej mówił. |
; o Zatkało ...
|
jakies 5tys zlotych xD!
|
Cytuj:
Nie wiem jak taifun ale co mateusza i 2 bp mpa to prawda ;p wystarczy ogladac co jakis czas zdj z harmoni ;p tyle co on siedzi na gromie na demcach to sie nie dziwie ze tyle uzbieral :P |
Cytuj:
Może 50-50 :P |
Cóż, wg mnie ten film powinien motywować, a nie zniechęcać graczy :P Mi się np. od razu zachciało grać w tibię :) Bardzo miło było popatrzeć na 160 skull stuffs...
|
@Smichel
widze ze masz przykre doswiadvzenia ze swe ja nie - bo nigdy nie bylem rasista i potrafie sie dogadac tak i z polakiem nie idiota jak i ze swe czy br nie idiota jesli chodzi o to ze swe cie zjada to wybieraj serw gdzie polacy ownuja lub staraj sie przejac - co za problem ? lub graj na serwie non pvp ;P Jakby tak bylo jak mowisz to zaden polak na pvp by setki nie dobil a co dopiero 200+ |
Cytuj:
|
A co do sharingu czy nie sharingu
To glownie wypowiadaja sie osoby ktore pewnie ponad 30 level nigdy nie wyszly albo expic nie potrafia. Co to za problem dla wysokolevelowego maga wbic 1kk expa dziennie i to bez sharingu Nie wspomne ze problemu tez nie stanowi wbicie 2kk jesli sie ostro czasami przysiadzie Taki 95 lvl sorc wbic moze na lekkim ryzyku - hardcore 1,7kk expa w 10h na hydrach (bloker luruje po 2-3 hydry , sorc z wave wali) Nie wspomne o 160+ sorcach ktore biora po 30+ bp manasow na capa i laduja na demonii z morta leja wrle - potrafiac naprawde az nie takim kosztem zcasowym ktory wymagal by sharingu zrobic po 3 -4 kursy po 30+ manasow dziennie wbijajac 2kk+ expa przy tym Wszystko zalezy od regularnosci expienia . Dziennie wbijaj po te 400k a zobaczysz jak szybko levele bedziesz stukal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |