![]() |
Cytuj:
|
Cechą charakterystyczną Tibii jest prymitywna a jednoczesnie piękna grafa 2D, więc niech zostanie jak jest;) .
|
Cytuj:
|
Uhm... moge powiedziec ze ci ktorzy o tym nie wiedzieli, to "Tibia 3D" powstala dobry rok temu, istniala przeciez wersja 7.6, a może i 7.5. Client jako taki nowościa nie jest, ale nowina sie przydala.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Liwinech kiedy ty się pisać nauczysz?...
@topic Grafa gorsza niż w runescape :o |
Ta grafika ktora aktualnie mamy wystarcza. To dzieki niej 1/3(a moze i wiecej?) graczy w to gra.
|
Czy chcerz zebym sie pozygal? Predzej na pegazusie jest o wiele lepsza grafa od tej ^^XD. To mi przypomina klocki lego, a widok z gory obrazek mojego brata ;p.
Nie, ale nalezy pogratulowac tym tworcom. Ciekawe jak przezyja? Sad im spadnie na leb i dopiero beda widzieli swoje alfa, beta ... P.S Sam bym w to gral. Jak przezylem 2d w tibi to rowniez i to, ale blagam niech to bedzie wersja tibi 7.1 blox! plex! plox! plaxy! lol |
Hmm to ma być gra?? Normalna tibia jest 100x lepsza, a pozatym tibia w wersji 3d straciła by całą swoją grywalność...
|
/me patrzy na screeny i obrzyguje monitor, kwicząc ze śmiechu. Po chwili przestaje i myśli że to żałosne.
Jak już robią grę 3d to niech robią sami, a nie ściągają pomysłów i popularności tibii. Gra jest obrzydliwa PUKA w dno od spodu! |
Lol, czy ty rozumiesz, ze to nie jest oddzielna, nowa gra, tylko amatorsko zrobiona _dla zabawy_ wersja klienta Tibii?
Jeżeli dzieki temu wzmiankowane 1/3 graczy opusci Tibie to nie pozostaje nic innego, tylko sie cieszyc :) |
Cytuj:
|
Runescape...
LoL Wy się śmiejecie a tak też wygląda Runescape. Jak ktoś wie co to za gra to wie :P. Nie wiem czemu w Runescape'a grają jak ma taką grafike zjebaną... :/
|
Cytuj:
|
Jak czytam posty durnych 13 letnich znawców to mam tylko jedno to powiedzenia "Ehh..."
"Outcast jest narazie w fazie bardzo wczesnego tworzenia i nie jest zbyt funkcjonalny." Więc błagam zamknijcie swoje wąsate od mleka buzie, bo normalnym obywatelą robi się słabo. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |