![]() |
Ima~ ładnie ciębot uhał. Sam byś ręką nie dał rady, a komunikatu nie było. Na ile ustawiles? 2,5k hp i UH? Taki duzy a bawi sie botami... Ale widać jaki jesteś hardcorowy... tibia, blanty i bot to jest to:P Ci co palą naprawdę nigdy o tym nie piszą, zpamanietaj. Co do Ymy'ego to od kiedy brat z wrocka przyjechal staminy brakuje.... ahhhhhhhh. W tibii kozak, a na rl.... a zreszta chuj mnie to obchodzi.
nie zapomne dialogu: ja: furora jest zjebana ymy: jak sie nie umie grac.. ja: jak sie nie siedzi od 4 rano na piratach... ymy: ale ja nie expie od 4 na piratach. A doszly mnie inne sluchy. Hail Wiśnia i Kołt |
Cytuj:
|
co jak co ale tajfun sie fajnie lisi na każdy loot nawet z demona
|
:d
W koncu sie doczekalem twojego filmiku :)
More and more plx :D |
niezle ;p szkoda ze nic niesamowitego nie polecialo
|
Dużo demonów tam było 8o!
Gratz! |
Nie no elegancko 8o
|
Cytuj:
|
Wszystkie serwy gdzie rzadza polacy sa nie warte grania wiec proponuje paru osoba poprostu zmienic serw.
|
filmik spoko tylko niewiem czemu nie zalozyles full eq i aol..Taifun jak zawsze opanowany i spokojny a co do staminy 17h lol... :D nice sharer
|
Cytuj:
:> A uhow mu w bp nie ubywało? i to szybciej niz moglby to zrobic recznie |
Cytuj:
|
nao rl blax
|
@up
zwykla zazdrosc. Jego sprawa co robi ze swoim zyciem. A zawsze ten, kto ma tym problemy tyle o tym nawija. Spojrz na swoj Real Life a nie sie spruwasz...
Jesus maria odechciewa sie jak cie widze. To nawet lepiej ze sharuje bo nie traci tyle czasu, ktory moze spedza ze znajomymi wiec wara od niego bambusku! |
@up
Ozcywiscie zazdroszcze mu! jest moim mistrzem. A Ty słownik i zpaierdalaj sie uczyc. Juz masz ignora u mnie:P |
filmik zajebisty a ten mor~nie znam go na tibia.pl w potowrach ni ma go ;// sa o nim jakies informacje ??
|
Cytuj:
Wiadomo, że bocik...:balwanek: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
idz se zwal konia na bocie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |