![]() |
To ze gosc jest oszustem i podaje sie za calkiem kogo innego, a takich powinno sie usuwac z forum ?
|
na pewno wielu jest takich co sie podaje za kogo innego tylko co temu oszustowi
to daje a w jaki sposob innym szkodzi? |
Cytuj:
|
@up
jak spadniesz na 15lvl to it ak masz promo |
@off
Fajny banan z tego Colarda, myśli, że zrobi ze wszystkich głupków, a teraz ucichł :> @topic Ja ubiłem DL'a na 32 lvlu EK (był film na tibia.org.pl, może jeszcze jest). Bez SSa ani żdanych takich. |
Up and Down to nie solo >.>
Ja solowałem na 36 :s |
Cytuj:
to nie jest zaden 122 ek. W taki sposob szkodzi innym ze robi wode z mozgu niektorym swoimi idiotycznymi teoriami. |
pytam z ciekawosci i nie takim tonem chlopcze
|
ehh
ale dobry kit 122 ek a na tibia com 126 hehe nagle cie coflo o 4 lvl <podziw> a tak na serio jak mam ci uwiezyc daj sska. tylko stary masz mi fake nie dawac juz lepiej sie przyznaj ze pisales przez sen a gdy sie obudziles byles caly spocony i podniecony i nacisnoles
Wyślij Odpowiedź :P a i jak ja bym nie zauwazyl ze mi hara cofa co chwile o 4 lvl to po logu bym byl na roku :D |
[quote=Vensus;1096505]ale dobry kit 122 ek a na tibia com 126 hehe nagle cie coflo o 4 lvl <podziw>
lol ? cofnelo czy raczej dodalo 4 lvle? topic@ widizalem filmik na ktorym PRAWIE dragon lorda zsolowal 15 knight skille chyba po 80 ale jak dl mial red hp i zaczal uciekac ten go nie dogonil i nei zdazyl sie uhnac i padl :P |
Po pierwsze po oc robisz taki temat chyba tylko po to aby posty sobie nabić.
Co do możliwośći solowania demona to szanse na to wynoszą 0,0001% tyle jest bowiem szansa na to że potwory tibi nagle się zablokują przestaną leczyć i atakować. 6 lvl nie przeżył by nawet solo z 2 FE a co dopiero demonem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |