![]() |
<Ziew> Nic ciekawego póki co. <Ziew>
|
Jak na razie to poziom większości prac jest dośc niski. Zastanawia mnie, czy osoby tworzące reklamę w formie filmu chciały by zobaczyć coś takiego w TV i czy dzięki temu zainteresowały by się takim produktem? Albo czy takie plakaty przyciągnęły by was do Tibii, gdybyście o niej nie wiedzieli wcześniej?
Nie mówię oczywiście, że wszystkie pomysły są złe, ale na pewno większość. No ale cóż, konkurs się dopiero zaczyna. Zrobienie czegoś dobrego wymaga nieco pracy, wiec może wkrótce pojawią się lepsze prace :) |
Prace które pojawiły się dotychczas prezentują żałosny poziom.
Może coś zrobię na konkurs. Jakiegoś GIFA z morphingiem (takie płynne zmianiy) |
Ja z pytaniem moge dac 2 prace??
|
Czytaj uwaznie regulamin!
|
Przede wszystkim.. albo nic nie powiem. Widziąc poziom prac zaraz sam się w sobie zbiorę i coś wymaję. ;-)
|
http://praca.na.konkurs.patrz.pl/
To u mnie prowadziło aż do 52 sekundy, gdy zobaczyłem "graczą" zamiast "graczom", to mi sie odechciało dalej oglądać |
A powiedzcie, czy w mojej pracy to na końcu ("i zostać bohaterem" i zdjecie Eternala) pasuje tam czy lepiej było by samo "I zostań bohaterem !"
|
Omg jak ja takich ludzi nie lubie, co szpanują, że zrobią każdą pracę. Nie mówię, że stwierdzenie "prace są na niskim poziomie" jest złe, wręcz przeciwnie, wyraża się tutaj swą opinię, ale tekst:
"Wszystkie prace są żałosne Zaraz zrobie swoją i będziecie mieli zonka nooby!" To jest dopiero żałosne. |
W co drugiej pracy ktoś pisze Tibi a nie Tibii a przy okazji użytkownik duuzy, te obrazki z tibia.org.pl tu nie pasują.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=39
Najlepsza praca wg. mnie. Bardzo mi się podoba. |
Zauważyłam, że niektóre osoby zarejestrowały się dopiero wczoraj bądź dzisiaj. Czyli te prace nie będą brane pod uwagę, czy jak?
|
Taa , zgodnie z regulaminem (tak mi sie wydaje , nie na darmo kopalem po swoich mailach w celu odzyskana tego kąta :D)
|
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=39
Na ten moment jest to mój faworyt. Fajny pomysł na przedstawienie vocc-ów, "englisz" w użyciu i ogólnie praca jest jakoś tak spójna i przemyślana. Aha, no i MUZA :p ! PS. Z tego co widzę, większość prac reklamuje raczej t.pl niż samą Tibię... miejmy nadzieję, że prace reklamujące stronkę nie startuja od razu z "lepszej pozycji" w ich ocenianiu :D ... KIDDING OFKORZ :P:P:P |
No na początku to poziom był niski, ale teraz coraz ładniejsze prace się pojawiają. No, ale mam nadzieję, że będą jescze lepsze. (-;
|
Re:
Cytuj:
Ładna praca...ale pokazałeś tutaj tylko demony...pk...to nie cała Tibia. W każdym razie podziwiam umiejętności. Ja wciąż główkuję jak wy wklejacie kawałki filmów z .rec do WMV...może ktoś pomóc :) ?Jak coś to pw (dam notke XD) |
Heh , wziolem sobie do serducha wypowiedz jakiegos uzytkownika , ktory powiedzial , ze trafil by do niego krotki filmik :) , masz racje moze za malo uchwycilem :] jednak staralem sie aby to byla reklama pokroju Television :) jakbym pokazal kilka gs huntow , to ktory czlowiek by sie tym zaciekawil ;]] ?
z Rec do wmv ..... odpalasz filmik z tibia cam , i nagrywasz obraz ekreany Cam Studio zdaje sie a potem to Polecam Windows Movie maker , bardzo przyjazny jak na poczatek ;)))) |
Re:
Weś powiedz dokładniej bo dalej nie kapuję^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |