Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Reklama tibia.pl" - regulamin (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99683)

Radek 666 02-11-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1059916)
Mam pytanie - czy prace będą oceniane przez tibia.pl team czy wszystkich użytkowników? Mam nadzieje że tylko przez tibia.pl bo decyzja będzie wtedy bardziej hmm... prawidłowa. Tak mi się wydaje.

Moim zdaniem oczywiste jest, że przez Tibia.pl Team. Oni (raczej :P) są bezstronni. Użytkownik często zagłosuje na tego kogo lubi, nie na tego któremu najbadziej się należy :).

Xerionis_Family 03-11-2006 13:07

Też tak myśle, ale to było pytanie do administracji a nie do ciebie...

MarCynks 03-11-2006 15:36

@up

czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Cytuj:

(...)jury (moderatorów i administratorów portalu tibia.pl).
chyba odpowiedz admina juz nie jest potrzebna? :)

Radek 666 04-11-2006 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1060834)
ale to było pytanie do administracji a nie do ciebie...

A znaczy to, że nie mogę na nie odpowiedzieć?

Xerionis_Family 11-11-2006 19:36

To znaczy że twoja odpowiedź jest nic dla mnie nie warta więc nie potrzebnie się trudzisz... pytanie jest proste i skierowane do adminów/moderatorów...

Pyt2 : Kiedy będą ogłoszone wyniki? Orientacyjnie?

Kwadratowe Koło 12-11-2006 08:27

Zazwyczaj tydzien po konkursie.

A jak masz zamiar znowu powiedziec "nub nie ciebie pytalem" to pieprz sie! I miej szacunek do starszych uzytkownikow, ktorzy wiedza co i jak, bo sa tutaj dluzej.

Xerionis_Family 12-11-2006 09:07

"nub nie ciebie pytalem"

I powinienes dostać w tym momęcie ostrzeżenie z obraze użytkownika.

Jesteś tutaj dłużej? No wątpie... ale niech ci będzie, więc chociaż jestes dłużej to sie kompletnie nie znasz... w dodatku konkurs na reklame jest pierwszy raz a werdykt można długo ogłaszać albo krótko... pytam administracji więc sam sie możesz "pieprzyć" i nie zaśmiecaj forum bo za to też są ostrzeżenia.

Thor of heaven 12-11-2006 10:26

O nie ;) Czyli nie można dawać muzyki szkoda muszę sam zrobić :)
A jeśli chodzi o obrazki z tibi 3.0? Można je umieszczać w pracy?
Albo zdjęcia z wikipedi??

Faflik 12-11-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1075133)
"nub nie ciebie pytalem"

Jesteś tutaj dłużej? No wątpie... ale niech ci będzie, więc chociaż jestes dłużej to sie kompletnie nie znasz... w dodatku konkurs na reklame jest pierwszy raz a werdykt można długo ogłaszać albo krótko... pytam administracji więc sam sie możesz "pieprzyć" i nie zaśmiecaj forum bo za to też są ostrzeżenia.

Muahahahahahaha....
Wybacz ale rozśmieszyłeś mnie swoją wypowiedzią. "w dodatku konkurs na reklame jest pierwszy raz a werdykt można długo ogłaszać albo krótko..." Trudno żeby dawali dwa konkursy identyczne, pozatym mi się też wydaje że bedą sprawdzać maksymalnie tydzień bo prac nie ma ąz tak dużo więc w jakieś 2 dni bedą sprawdzać a 3-ciego naradzą się wspólnie ktoo wygrał i 4 ogłoszą wyniki, btw. nie obrażaj ludzi mówiąc że nie ich pytałeś to oznacza brak szacunku, a jak już chcesz to powiedzieć to zamiast wykrzykników daj uśmieszek, nie wielka zmiana a ludzie już to inaczej odbierają.

Co do postu wyżej to myśle że jeśli wspomniesz o autorze to nie powinien się gniewać :) w końcu reklamujesz jego płyte, grafikę.

Radek 666 12-11-2006 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family (Post 1075133)
"nub nie ciebie pytalem"

Rotfl, on nie pisał, ze nub z ciebie, tylko, że jeśli będzie próbował ci odpowiedzieć a nie jest z administracji to będziesz miał zamiar napisać do niego "nub z ciebie" to pieprz się (a i w pełni się z tym zgadzam).

DR.UTi 12-11-2006 13:16

Macie powody do kłutni...
Prac jest niewiele, a większość została już zapewne przeglądana na bieżąco.
Powinni się wyrobić do kilku dni. Pozatym, jeszcze 58h i 47 minut do końca konkursu, nie ma co polemizować już na ten temat :P

Xerionis_Family 25-11-2006 00:33

Tak więc właśnie upływa 10 dni od końca zgłoszeń. Czy ktoś z administracji w końcu odpowie na moje dawno zadane pytanie kiedy zostaną ogłoszone wyniki?:( Chyba wszyscy się nie mogą doczekać.

P.S. W temacie o komentarzach zrobił się niezły bałaganik...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.