![]() |
Predator(1&2)
Aliens(wszystkie części) Alien vs. Predator (całkiem niezły) LoTR (książka <tu wstaw dowolną liczbę większą od 10 miliardów> razy lepsza ale film też fajny) Shrek(1, 2 sux) Nieśmiertelny (1 część) Star Wars (4,5,6 lepsze niż 1&2, ale nie mogę się doczekać 3 części) X-Men (1 lepszy, ale 2 fajny też) Dzień niepodległości Man in Black (znów 1 część lepsza) Jurassic Park (1&2, 3 przeciętna) Indiana Jones (wszystkie zajedwabiste) Terminator (2 najlepszy 3 fajny 1 średni) I, robot (polski tytuł głupio brzmi, film niezły) Diuna (i stara i nowa fajna, nowa nawet lepsza, ale znów książka rulzz) Harry Potter (książki lepsze, ale generalnie nic nie jest za ambitne) Matrix (1 genialny, 2 beznadziejny, 3 może być) Robocop (film, nie widziałem serialu) więcej se nie przypominam narazie, ale napewno jest jeszcze kupa fajnych filmów, które widziałem...~ |
Requiem For A Dream<<<Ten film jest jednym z najlepszych uświadomił mi chociaż troche co i jak czują tacy ludzie ;/
|
1. Predator 1
2. Predator 2 3. Alien vs. Predator 4. Alien (wszystkie części) 4. Podejrzany 5. Kompania Braci 6. Podziemny krąg 7. The ring No i wiele, wiele innych. Nie pamiętam teraz. :) |
Niezmiennie ze znanych :Zabojcza Bron 1 2 3 4
Obcy 8 pasazer i decydujące...(tylko te czesci najbardziej 1) Matrix pierwsza czesc 8 mila i wiele wiele innych np. Negocjator albo Władca pięrscieni....... Z mniej znannych: Lśnienie (Kult nad kulatami) Człowiek z księżyca, K -pax,Egzorcysta,Hary angel,Omen, Dziecko Rosemary(cool) Pojedynak na szosie:) SZczęki itd.......Tysiące tego jest. |
How high
Scary movie 1,2,3 Naga broń <all> Shrek 1,2 E=mc<kwadrat> Poranek kojota LoTR 1,2,3 |
"Wieszoki 1999-2004" Nagrody filmowe by: Wieszok Najlepszy film animowany: 1) Shrek I i II 2) South Park 3) Ice Age Najlepszy film pełnometrażowy zagraniczny: 1) A.I. 2) Pay it Forward (Podaj Dalej) 3) LotR Najepszy film pełnometrażowy polski: 1) Ciało 2) Vinci 3) Killerów dwóch Najlepszy serial animowany: 1) Fray w kosmosie 2) South Park 3) Bob vs Wapniaki Najlepszy serial 1) Samo Życie 2) Na wspulnej 3) Bez śladu "Anty Wieszoki 1999-2004" Najgorszy film: 1) Boat Trip (Statek miłości) 2) Terminator III 3) Matrix III </me unika lecących ciężkich przedmiotów od fanów matrixa> Najgorszy serial: 1) egzekwo all brazylian tasiemce 2) Całkiem nowe lata miodowe 3) Świat według kiepskich P.S: Niewkurzać się za "anty" bo o gustach się niegada http://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gif |
1 South park all odcinki :P
2 The ring 3 Zły skręt lub też "Górscy ludzie" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |