![]() |
@Instynkt
Ośmielę się spytać czy teren Poison Cave się zmienił? (widziałem że doszły 2 wyjścia z tond moja ciekawość) Tzn. będzie więcej pająków? |
A ja mam pytanie jak się dostałaś na Test Serva skoro nie jesteś tutourem, senior tutourem ani GMem??
|
O NIECH MNIE SPEARMAN KOPNIE!!!!
No to dostalem swoja dawke energii na kolejne 6 miesiecy grania na rooku 8o Master Sorc off Rookstayer on Nowa katana ROX! |
SUPER SSKI, Instynkt, wrzuć następne! Jak dobrze, że ktoś jeszcze biegfa po Rooku na tych zamkniętych testach a nie jak wszyscy na main na te piekła i martwe smoki...
Next plax ;) |
A czy w tym pomieszczeniu ze szkielmanami dalej są te gzymsy, na które na pierwszy rzut oka nie można wejść?
@Edit: Katana - ładna grafika, naprawdę ładna. |
Cytuj:
|
wg. mnie stara katana była lepsza........ acha już nie mogę się doczekać update....... ciekawe czy bedą jakieś nowę zagadki na rooku.
|
Ahh... nie do wiary co Tibia może robić z ludźmi. Takie normalne, wirtulane update a tyle radochy co przyyy yy.. ee powstrzymam się od przykładów. Netykieta, regulamin... wiecie, te sprawy... ^^
|
Powiem tak: Nowy wygląd katany bardzo przypadł mi do gustu, te spodnie to studded legs czy leather legs, a ta tarcza to zapewne brass (chyba sie przerzucę na gorszą tarcze ;d)
|
No nie powiem :)
katana lajcik ..a te gaciory to chyba studdent :) Heh współczuje tym wszystkim co platynki skupowali :D @down bo katana tak w rzeczywistosci wyglada , no wiesz ...miecz samurajów |
Cytuj:
Katana nawet fajna, choć bardziej przypomina mi jakiegoś scimitara... Widziałem jakieś amatorskie grafiki i tamtejsza katana podobała mi się dużo bardziej ;). Poza tym, podoba mi się większa ilość szczegółów... i rybka ;). |
Cytuj:
|
Skoro mowa o Katanie - gorsza czy lepsza, i tak będe używał mace.
Studded legs - niepodoba mi się nowy wygląd. To będzie wyglądać prawie jak Leopard Armor, i wogóle... Brass shield - lepiej nie będe tego komentował... @down Raczej nie... |
Katana-Lepsza, ale chyba zrobie to co wcześniej-Podmienie grafiki
Studded set- :/ no comment Brass shield- wg. mnie lepsza (choć troche. Tamta była taka "plastikowa"" PS. Czy wcześniej na rooku były znoszone buty? Bo nie pamiętam. |
Jak wbić do jaskini koło skelów koło orków? ;>
|
@Milan Ognia
Przez kanały pod sklepem All dee. |
@up
Z tego co napisałeś wnioskuję, że jest ostro. 0.o |
Wodospad wymiata z kataną:P. Ale brass shielda poprawili na lepszego, jest gut. a studded set - hełm coś mały ale spodnie i armor wymiatają:P.
Zimowy uptade jest THE BEST ;p. |
totalny kicz!
kur... mac.. czlowieku ale kicz co ty se myslisz ze jestes bogiem co to za pomysly wogule.. -.- daj spokoj to jest zalosny pomysl... sam pomyslX(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |